- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.781
gerçekten çok stresli bir durum beklemek çok ama katlanarak artacak inşallah dualarımız seninleCanım inşallah değerin katlanarak artar..Şİmdi beklemek daha da stresli olacak senin için. Hakkında hayırlısı olsun :)
hamile bayanlar sızın kaç cıkmıstı.bırde iğne yzdı doktor proton depot dıye
çok güzel açıklama yapmışsınız gerçekten teşekkürler bu süreç baştan sona gerçekten çok heyecanlı ve stresli allah hepimizin yardımcısı olsun bende haziran ortası transfer olacak şimdiden kalbim başka çarpıyor allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah aminDeeğerleri çok kıyaslamamak gerekir aslında. Yada değere göre tek çift demekde hatalı. Burada BHCG'si 30-35'le hamile kaldığını duyduğumuz kişiler oldu. Benim ilk gebeliğimde kızımın değeri 196 çıkmıştı. İkinci çocuğum için olduğum bu tedavide de 608 çıktı ve herkes kesin ikiz dedi..Ama tek !:) Her ikiside 12. gün değerim.Sonuçta ikisinde de tek hamilelik ama değerler arası farkı bilin diye yazmak stedim. Neye göre bu fark oluyor çok da kurcalamıyorum açıkçası.
O nedenle sayılara çok fazla takılmamak gerekir. Yeterki artışınız en az 1,5-2 katı şeklinde olsun .
merhaba hayırlı olsun öncelikle ararlar canım merak etme bugün yada yarın en geç ararlarMerhaba kizlar.benim dun toplamam oldu.bu gun aramadimar.cok heyacanliyim.kendim mi arayim?bana yardimci olun.sizi ne zaman aradilar?(((
Normalde ertesi gün ararlardı ama endişe etmeyin belki de yarın ararlar. Aslında içinizde rahat etmeyecek belliki arayın rahatlayın hiç kasmayın kendinizi.Merhaba kizlar.benim dun toplamam oldu.bu gun aramadimar.cok heyacanliyim.kendim mi arayim?bana yardimci olun.sizi ne zaman aradilar?(((
Canim 2 yadav3 gun embriyosu diyosin..bencr yukselcek goreceksin..stres yapma sikinsiki tutun bebisine...2 günlükken
Ara cnm ara ve rahatla..ama yogunluktan grc kalabiliyo aramalari..Merhaba kizlar.benim dun toplamam oldu.bu gun aramadimar.cok heyacanliyim.kendim mi arayim?bana yardimci olun.sizi ne zaman aradilar?(((
sen için ferah tut dört tane az değil ben iki ay yumurta toplama da 5 tane yumurta topladım ki buna bile ne kadar sevimdim çok olması değil kaliteli olması önemliAramadilar.yakin bir arkadasim arayip ogrendi.4tane varmis,amma 5 gune kadar hic biri kalmazsa cok korkuyorum(((4tane cok az bence.haberi alinca hep agliyorum((kusura bakmayin turkcem cok da iyi degil.
Canim 4 tane niye az olsunki onemli olan dollenmesi doleendikren sonra cok fire vermiyo zaten 3 tane kalsa oda yeter cnm zaten sana...Aramadilar.yakin bir arkadasim arayip ogrendi.4tane varmis,amma 5 gune kadar hic biri kalmazsa cok korkuyorum(((4tane cok az bence.haberi alinca hep agliyorum((kusura bakmayin turkcem cok da iyi degil.
1 tane kalsa bile yeter bana.yeter ki 1tane transfer olsun ve tutsun.ben sadece korkuyorum ki hic 1tane bile kalmasin.cuma ertesi arayacaklarmis.ben cuma ertesine kadar olurum((Canim 4 tane niye az olsunki onemli olan dollenmesi doleendikren sonra cok fire vermiyo zaten 3 tane kalsa oda yeter cnm zaten sana...
canım korkma zaten döllenmiş onlar benim 6 yumurta toplandı 5tanesi döllendi hepside sağlıklı kenarda beni bekliyorlar emin ol seninkilerde istediğin gibi olacak bu kadar stres ve heyecan yapma sakin ol dua et9tane yumurtam toplandi.4 dollendi.ben korkuyorumki 5gune kadar hic biri kalmazsa.((uyuyamiyorum.tramsfer icin hic bir sey kalmazsa.ondan korkuyorum.arzua79,5 tane toplandi.onlardan kac tanesi 5gune kadar kaldi?ben sadece bilmek istiyorum 4ten 5une kadar kac tane kala biler?
Tamam canim.Insallah benimkilerde saglikli beni bekleyecekler.dua ediyorum.yarin camiye gidecem orda bol bol dua edecem.insallah Allah dualarimi duyar!senin transferin ne zaman olacak?canım korkma zaten döllenmiş onlar benim 6 yumurta toplandı 5tanesi döllendi hepside sağlıklı kenarda beni bekliyorlar emin ol seninkilerde istediğin gibi olacak bu kadar stres ve heyecan yapma sakin ol dua et
canim dollendilerse o zaman 5gune kadar kalmalarin shansi cok mu sence?canım korkma zaten döllenmiş onlar benim 6 yumurta toplandı 5tanesi döllendi hepside sağlıklı kenarda beni bekliyorlar emin ol seninkilerde istediğin gibi olacak bu kadar stres ve heyecan yapma sakin ol dua et
amin canım inşallah hepimiz için dua et bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım benim transfer haziran ortasında olacak canım şimdi menepoza girdim beklemedeyimTamam canim.Insallah benimkilerde saglikli beni bekleyecekler.dua ediyorum.yarin camiye gidecem orda bol bol dua edecem.insallah Allah dualarimi duyar!senin transferin ne zaman olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?