- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.801
aynen öyle sen içini ferah tut şansları yüksek yumurtacıkların embriyo olacak inşallahcanim dollendilerse o zaman 5gune kadar kalmalarin shansi cok mu sence?
Insallah canim.mutlaka hepimiz icin dua edecem.!!!insallah transfer hayirli olacak.tutunacak bebislerin.benimkiler de artik embrio olacak.ve transfere hazirliklarim baslayacak.bana sadece kalitelerini soylemediler.nasil bile bikirim kalitelerini?amin canım inşallah hepimiz için dua et bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım benim transfer haziran ortasında olacak canım şimdi menepoza girdim beklemedeyim
aminnn en son aradıklarında kalitelerinide söylüyorlar merak etme çok heyecanlı bir bekleyiş allah hepimizin yardımcısı olsunInsallah canim.mutlaka hepimiz icin dua edecem.!!!insallah transfer hayirli olacak.tutunacak bebislerin.benimkiler de artik embrio olacak.ve transfere hazirliklarim baslayacak.bana sadece kalitelerini soylemediler.nasil bile bikirim kalitelerini?
Amin canim.cevaplarin icin tesekkurler.sakinlesdirdin beni.simdi aglamiyorum artik.cok tesekkur ediyorum!!aminnn en son aradıklarında kalitelerinide söylüyorlar merak etme çok heyecanlı bir bekleyiş allah hepimizin yardımcısı olsun
ne demek canım bizi en iyi yine biz anlıyoruz sen ne zaman istersen bana sor canım tatlı canınıda hiç üzme herşey güzel olacak buna inan ne diyor erbil bey bana inan ve güven önce allaha sonra doktorumuza güveniyoruz ve inanıyoruzAmin canim.cevaplarin icin tesekkurler.sakinlesdirdin beni.simdi aglamiyorum artik.cok tesekkur ediyorum!!
Aramadilar.yakin bir arkadasim arayip ogrendi.4tane varmis,amma
Insallah canim.mutlaka hepimiz icin dua edecem.!!!insallah transfer hayirli olacak.tutunacak bebislerin.benimkiler de artik embrio olacak.ve transfere hazirliklarim baslayacak.bana sadece kalitelerini soylemediler.nasil bile bikirim kalitelerini?
bende her akşam eve gidince meryem suresi okuyorum başka ne okuyabilirim kızlarCanım icini ferah tut.20 tane olsa kaliteli olmadiktan sonra ne önemi var.kaliteli olsun 1taneolsun.senin hamile kalmana 1 tane yeter.bol bol insirah suresi oku yada dinle o seni rahatlatir ve dua et.biz de ediyoruz tüm isteyenlere
Tamam canim.tesekkur ediyorum her sey icin.bende ayni dusunuyorum.bir olsun benim olsun.sadece hic biri olmazsa diye korkularim var.Insallah olur.Canım icini ferah tut.20 tane olsa kaliteli olmadiktan sonra ne önemi var.kaliteli olsun 1taneolsun.senin hamile kalmana 1 tane yeter.bol bol insirah suresi oku yada dinle o seni rahatlatir ve dua et.biz de ediyoruz tüm isteyenlere
bende her akşam eve gidince meryem suresi okuyorum başka ne okuyabilirim kızlar
Tamam canim.tesekkur ediyorum her sey icin.bende ayni dusunuyorum.bir olsun benim olsun.sadece hic biri olmazsa diye korkularim var.Insallah olur.
tamam canım hemen aldım çıktıları onlarıda okumaya başlayacağımfetih suresi ve bedir sahabelerinin isimlerini okuyup dua edebilirsin.ben öyle yapmıştım
tamam canım hemen aldım çıktıları onlarıda okumaya başlayacağım
senin bebiş nasıl gidiyor büyüyormu
Tamam canim.rahat olmaya calisacagim.cumaertesi bir an once gelseyfi keski.ve iyi haberler duysaydim.herkes de o endişeler oluyor ama sen ne kadar rahat olursan herşey o kadar kolay olur.hormonların stresten de çok etkileniyor
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın canımHic bilmiyorum ki :) buyuyordur inşallah. Bir tek kesesini gördüm cumartesi gidecegim muayeneye.bir de transferden sonra elimi karnima koyup ya Muhyi (can veren) dedim.ya Mubdi (Yaratan) da diyorum şimdi
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın canım
benim reglimde hiç sapma olmaıştı canım ne desem boş şimdi stres yapma ondan gecikiyor olabilirherkese merhaba, insan bu süreçte stresten uzak durcam derken tam içinde buluyormuş kendisini. benim 24 gün önce opum yapıldı adet söktürücü ilaçta kullandım ama hala adet olmadımher geçen gün transfer süresini uzatıyor diyo çok stres oluyorum.daha erken olmam gerekmiyormuydı?
merhaba merhametli ben erbil yağmurun hastasıyım şu an tedavim devam ediyor.yumurta toplama yapıldı henüz transfer yapılmadıArkadaşlar merhaba aranızda doktor erbil yağmur,un hastası olan varmı? Yada erbil beyin tüp bebekde tedavi uyguladığı yakını olan?sonuçlarını ve düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?teşekkür ediyorum..
benımde transferım oldu yarın kan verıp sonuca bakacaz ayrıca salı gunu verdım kan 17 cıktı tutunma var degerın yukselmesı gerekıyor dedı ve yarın ınsallah guzel umutlu haberler verır erbıl beymerhaba merhametli ben erbil yağmurun hastasıyım şu an tedavim devam ediyor.yumurta toplama yapıldı henüz transfer yapılmadı
güzel haberlerini bekliyoruz bizi öerakta bırakmaBenimde 15 tane yumurta toplandı 5 döllenmişti 1 tsnesı gelişmemiş
benımde transferım oldu yarın kan verıp sonuca bakacaz ayrıca salı gunu verdım kan 17 cıktı tutunma var degerın yukselmesı gerekıyor dedı ve yarın ınsallah guzel umutlu haberler verır erbıl bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?