Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

amin canım inşallah hepimiz için dua et bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım benim transfer haziran ortasında olacak canım şimdi menepoza girdim beklemedeyim
Insallah canim.mutlaka hepimiz icin dua edecem.!!!insallah transfer hayirli olacak.tutunacak bebislerin.benimkiler de artik embrio olacak.ve transfere hazirliklarim baslayacak.bana sadece kalitelerini soylemediler.nasil bile bikirim kalitelerini?

Insallah canim.mutlaka hepimiz icin dua edecem.!!!insallah transfer hayirli olacak.tutunacak bebislerin.benimkiler de artik embrio olacak.ve transfere hazirliklarim baslayacak.bana sadece kalitelerini soylemediler.nasil bile bikirim kalitelerini?
aminnn en son aradıklarında kalitelerinide söylüyorlar merak etme çok heyecanlı bir bekleyiş allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim.cevaplarin icin tesekkurler.sakinlesdirdin beni.simdi aglamiyorum artik.cok tesekkur ediyorum!!
ne demek canım bizi en iyi yine biz anlıyoruz sen ne zaman istersen bana sor canım tatlı canınıda hiç üzme herşey güzel olacak buna inan ne diyor erbil bey bana inan ve güven önce allaha sonra doktorumuza güveniyoruz ve inanıyoruz

Aramadilar.yakin bir arkadasim arayip ogrendi.4tane varmis,amma

Canım icini ferah tut.20 tane olsa kaliteli olmadiktan sonra ne önemi var.kaliteli olsun 1taneolsun.senin hamile kalmana 1 tane yeter.bol bol insirah suresi oku yada dinle o seni rahatlatir ve dua et.biz de ediyoruz tüm isteyenlere

Canım icini ferah tut.20 tane olsa kaliteli olmadiktan sonra ne önemi var.kaliteli olsun 1taneolsun.senin hamile kalmana 1 tane yeter.bol bol insirah suresi oku yada dinle o seni rahatlatir ve dua et.biz de ediyoruz tüm isteyenlere
bende her akşam eve gidince meryem suresi okuyorum başka ne okuyabilirim kızlar

Tamam canim.tesekkur ediyorum her sey icin.bende ayni dusunuyorum.bir olsun benim olsun.sadece hic biri olmazsa diye korkularim var.Insallah olur.

Tamam canim.tesekkur ediyorum her sey icin.bende ayni dusunuyorum.bir olsun benim olsun.sadece hic biri olmazsa diye korkularim var.Insallah olur.

herkes de o endişeler oluyor ama sen ne kadar rahat olursan herşey o kadar kolay olur.hormonların stresten de çok etkileniyor

tamam canım hemen aldım çıktıları onlarıda okumaya başlayacağım
senin bebiş nasıl gidiyor büyüyormu

Hic bilmiyorum ki :) buyuyordur inşallah. Bir tek kesesini gördüm cumartesi gidecegim muayeneye.bir de transferden sonra elimi karnima koyup ya Muhyi (can veren) dedim.ya Mubdi (Yaratan) da diyorum şimdi

Hic bilmiyorum ki :) buyuyordur inşallah. Bir tek kesesini gördüm cumartesi gidecegim muayeneye.bir de transferden sonra elimi karnima koyup ya Muhyi (can veren) dedim.ya Mubdi (Yaratan) da diyorum şimdi
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın canım

herkese merhaba, insan bu süreçte stresten uzak durcam derken tam içinde buluyormuş kendisini. benim 24 gün önce opum yapıldı adet söktürücü ilaçta kullandım ama hala adet olmadım her geçen gün transfer süresini uzatıyor diyo çok stres oluyorum.daha erken olmam gerekmiyormuydı?

benim reglimde hiç sapma olmaıştı canım ne desem boş şimdi stres yapma ondan gecikiyor olabilir

merhaba merhametli ben erbil yağmurun hastasıyım şu an tedavim devam ediyor.yumurta toplama yapıldı henüz transfer yapılmadı

Benimde 15 tane yumurta toplandı 5 döllenmişti 1 tsnesı gelişmemiş
merhaba merhametli ben erbil yağmurun hastasıyım şu an tedavim devam ediyor.yumurta toplama yapıldı henüz transfer yapılmadı
benımde transferım oldu yarın kan verıp sonuca bakacaz ayrıca salı gunu verdım kan 17 cıktı tutunma var degerın yukselmesı gerekıyor dedı ve yarın ınsallah guzel umutlu haberler verır erbıl bey

G
güzel haberlerini bekliyoruz bizi öerakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…