- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.821
ay canım ya sakin ol doktor normal demiş bak her şey güzel olacak çalışmaya devam ediyormusun yoksa dinlenmi dedi erbil beyKızlar bugün degerim 44 salı gunu 17 di pazartesı tekrar verecemkan neden boyle yavaş ilerliyor normal dedı ama bn tatmin olamıyorum 2 hafta oldu transfer net sonuc yok
bugün 15.gün diğmi normal demiş doktor öyledir içini ferah tut sendevam calısmaya canım oturuyorum zaten aksama kadar zor ısım yok...degerı boyle yavas ılerleyen var mı arkadaslar merak edıyorum
Önemli olan 2 kat artması canım stres yapma inşallah herşey iyi olacak..Kızlar bugün degerim 44 salı gunu 17 di pazartesı tekrar verecemkan neden boyle yavaş ilerliyor normal dedı ama bn tatmin olamıyorum 2 hafta oldu transfer net sonuc yok
salıdan cumaya 2 kat cıksa deger daha fazla olurdu canım bılemıyorum pazartesıye kadar 100 un ustune cıkmazsa sıkıntılı napacam bılmıyorum allahım guc versınÖnemli olan 2 kat artması canım stres yapma inşallah herşey iyi olacak..
salıdan cumaya 2 kat cıksa deger daha fazla olurdu canım bılemıyorum pazartesıye kadar 100 un ustune cıkmazsa sıkıntılı napacam bılmıyorum allahım guc versın[/QUOTE
rabbim sabır ve güç versin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Cnm degerin iki kat armis gozukuyor.persembe gunku degerin 34 falnde muhtemen.bugunde artmis.pzar gunude iki kat artis olursa korkma.Kızlar bugün degerim 44 salı gunu 17 di pazartesı tekrar verecemkan neden boyle yavaş ilerliyor normal dedı ama bn tatmin olamıyorum 2 hafta oldu transfer net sonuc yok
Merhaba kizlar.bana dun camiden geldigimde haber geldi.embriolarim 3gunden itibaren gelismediler((((cok kotuyum.ne yapacam simdi,bilmiyorum.korkdugum basima geldi.dun Allahima o kadar yalvardim,o kadar dua ettim.Allah benim dualarimi neden duymuyor?neden kabul etmiyor?ben hic mi anne olmayacam yani?
Denemek isterim canim tabii.sadece gucum yok artik.hem ya doktor artik denemeye gerek yok.olmayacak derse.o zaman olsem daha iyi.sende 2 kere oyle oldu,sonra ne yaptin?sorun sendemi esindemi?üzme kendini öyle isyan etme allah büyük vardır bundada bir hayır bende iki kere böyle haberler aldım ama herşeyin hayırlısı bir daha denersin herşeyin başı sağlık
sorun bende canım yumurtalarım yavaş çalışıyor rezervi düşük ben 2009 yılından bu yana uğraşıyorum 3aşılama 4 tüp bebek yaptırdım sonuç negatif bunların hepsi izmirde ünlü proflarda yapıldı 2013 te üç deneme yaptım ikisinde yumurtalar boş çıktı bir tanesinde transfer oldu ama sonuç negatif anlayacağın hep umut hem hüsran ile karşılaştım ama bir kere bile isyan etmedim vardır bir hayır dedim sende öyle yap 2014 kasımda erbil bey ile tanıştık 5aydır tedavi sürüyor bakalım burda güzel sonuçlar alırız inşallah herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahınDenemek isterim canim tabii.sadece gucum yok artik.hem ya doktor artik denemeye gerek yok.olmayacak derse.o zaman olsem daha iyi.sende 2 kere oyle oldu,sonra ne yaptin?sorun sendemi esindemi?
Merhaba kizlar.bana dun camiden geldigimde haber geldi.embriolarim 3gunden itibaren gelismediler((((cok kotuyum.ne yapacam simdi,bilmiyorum.korkdugum basima geldi.dun Allahima o kadar yalvardim,o kadar dua ettim.Allah benim dualarimi neden duymuyor?neden kabul etmiyor?ben hic mi anne olmayacam yani?
Bak ne güzel açıklamış arkadaşımızda aynen böyle buda bizim sınavımız rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşallahElbetteki haklı olarak üzülüyorsun ama ne olur isyan etme..Allah herşeyi bizler için veriyor. Bu da bizim hayattaki en büyük sınavımız. Allah başka başka dertlerde vermesin inşallah. Biliyorum nasıl acı içinde yüreğin yanıyor. Bizde geçtik bu yollardan ama bir gün geldi ki yüzümüz güldü. Bende bol bol yumurta da oluşuyordu her defasında 15-20 yumurta toplanıyordu.Eşimde de sorun yoktu ama tutmayınca olmuyordu. Allahım ne zaman ki Ol dedi bizim için uygun zamandı ve oldu. İnşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşayacaksınız.Dularımız sizinle.
Insallah.destek icin cok tesekkur ediyorum.Allah bana sabr et sonunda olacak derse,sabr edecem.amma simdi bilmiyorum ne yapacam.neler olacak.daha da buyuk derdmi olacak?doktor spermle ilgili oldugunu soyluyor.ya olmayacak.tup bebek de olmayacak sizin icin.shansiniz yok artik derse.ben bundan en cok korkuyorum.Elbetteki haklı olarak üzülüyorsun ama ne olur isyan etme..Allah herşeyi bizler için veriyor. Bu da bizim hayattaki en büyük sınavımız. Allah başka başka dertlerde vermesin inşallah. Biliyorum nasıl acı içinde yüreğin yanıyor. Bizde geçtik bu yollardan ama bir gün geldi ki yüzümüz güldü. Bende bol bol yumurta da oluşuyordu her defasında 15-20 yumurta toplanıyordu.Eşimde de sorun yoktu ama tutmayınca olmuyordu. Allahım ne zaman ki Ol dedi bizim için uygun zamandı ve oldu. İnşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşayacaksınız.Dularımız sizinle.
Isyan etmiyorum canim.sadece cok aci cekiyorum.ilk denemem.cok hayallerim vardi.simdi bunlarin hepsi yok oldu bir anda.erbil doktor en cok shans sende soylemisdi,amma gordugun gibi en cok shans olanin sonu kotu oldu((((ben yine denemek istiyorum.sadece denemege shansimiz olmazsa deye cok korkuyorum.insallah tedavinin sonucu dizlerinin ustunde oturacak en yakin zamanda(eger bir seyleri dogru yazmadiysam kusura bakmayin.ben yabanciyim.terkcem cok da iyi degil)sorun bende canım yumurtalarım yavaş çalışıyor rezervi düşük ben 2009 yılından bu yana uğraşıyorum 3aşılama 4 tüp bebek yaptırdım sonuç negatif bunların hepsi izmirde ünlü proflarda yapıldı 2013 te üç deneme yaptım ikisinde yumurtalar boş çıktı bir tanesinde transfer oldu ama sonuç negatif anlayacağın hep umut hem hüsran ile karşılaştım ama bir kere bile isyan etmedim vardır bir hayır dedim sende öyle yap 2014 kasımda erbil bey ile tanıştık 5aydır tedavi sürüyor bakalım burda güzel sonuçlar alırız inşallah herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahın
Insallah.destek icin cok tesekkur ediyorum.Allah bana sabr et sonunda olacak derse,sabr edecem.amma simdi bilmiyorum ne yapacam.neler olacak.daha da buyuk derdmi olacak?doktor spermle ilgili oldugunu soyluyor.ya olmayacak.tup bebek de olmayacak sizin icin.shansiniz yok artik derse.ben bundan en cok korkuyorum.
Amin canim.Allah hepimize yardim etsin.hepimize kucagimiza bir evlad almaga nasip etsin.hepimizin arzusu bu!ben hepimiz icin dun dua ettim.Insallah Allah duyar dualarimi.ve her kim istiyorsa hepsine anne olmayi nasip eder.Amin!!!bence de canım nolur uzme kendını demek kolay degıl senı cok ıyı anlıyoruz ama ısyan etme. takdır allahın.Hepımız farklı sebeplerde aynı konuyla savas verıyoruz.benmıde ılk denemem sonuc bellı degıl nasıl bır surec devam edecek bılmıyorum.dua etmekten baska bırsey yapmak elımızden gelmıyor inan.allahım su mubarek gun yuzu hurmetıne hepımıze hayırlı kapılar acsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?