Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Okuyacam canim.muvizeler oluyor,bende inaniyorum.yarin doktora gidecez.belli olacak bizim durumumuz!insallah kotu haberler olmaz.amma cok korkuyorum.annemle beraber dunden su ana kadar hep agliyoruz((((annem bana,ya kizim benim,canimi gotursun Allah size cocuk versin.ne yapa bilirim ben baska.elimden hic bir sey gelmiyor ki.nasil yardimci olum size.senin bu durumun beni cok uzuyor mahv ediyor,soyledi(((ne biliyim.Insallah daha kotu haberler gelmez.insallah son kotu haberimiz bu olsun.bundan sonra hep guzel haberler gelsin.inanmak istiyorun buna,amma gucum yok((

kıyamam ben sana çok haklısın ama güzel düşün güzel olsun hayat mucizeler ile dolu

amin inşallah senin içinde güzel ve hayırlı haberler alırız

Rabbim kuluna dayanamayacagı yükü yüklemiyor..sabredeceksin yine en başından baslayacaksin inş.hayırlısı buymyş diyebilmek çok zor ama diyebilmelisin..ilk tedavinmiş,üzülme ilk te de tutan var ama nasip iste..burda bi çok ark.yıllarca bu isin İcindeyiz Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Insallah canim.yeniden baslamaya raziyum.bir tek yeniden baslamaya shansim olsun.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun. Ben erbil beyle ocak ayında tedaviye başladım. Zorlu bir yolculuk.. Bu 2.denemem oncesinde başka bir merkezde yapmıştım tutmadı şimdi de erbil beyle devam ediyorum.Allah dilerim bu uğurda çabalayan herkese yardım etsin. AMIN...

Amin sanada hayırlı olsun tedavide hangi aşamadasın

Amin sanada hayırlı olsun tedavide hangi aşamadasın
Erbil bey bende havuz yontemi uyguladı 2 kez yumurta toplama islemi oldu ilk toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi donduruldu 2. Toplamada 3 yumurta vardı 1 tanesi dollendi ama bolunmedi . Suan sadece 1 tane dondurulmusum var. Simdi regli oldum yarın kontrol var bakalım tekrar toplama yapacak mı eger son yumurta toplama islemi olsaydi beni menopoza sokacakti. Bakalim yarin ne karar verecek

Insallah canim.yeniden baslamaya raziyum.bir tek yeniden baslamaya shansim olsun.
Yeniden başlamaya şansın neden olmasın ki..inan ne imkânsız denilenler bile Rabbimin izni ile gerçek oluyor.inş gönlünce olsun herşey

Canım tedavi gördüm 2 kez yumurtalar gelişmedi.ve Dr.a gore kromozom sayım eksik yada fazlaydı..şükür birşey çıkmadı.. Ama erbil bey şekerim old.rahimde yapisiklik old.gördü.bunun üzerine giderek tedavi uyguladı.bu gününe çok şükür..

Kromozom sayısı eksik yada fazla olanlar da bebiş kucakladı canim..içini ferah tut.Allah in izni ile, sen güçlü ol ki Rabbim de güç versin inş

Aynen canım bende havuz yöntemi ıygulandı ocak ta başladım mart başı bitti ilk toplamada üç yumurta toplandı üçüde donduruldu 2. Yumurta toplamada üç tane toplandı iki tanesi donduruldu kenarda beş tane var inşallah bebiş olurlar mart 25 te ameliyat oldum kanallarım tıkalı idi menepoza soktu şimdi 25mayıs transfer öncesi tedavi başlayacak çok heyecanlıyım günler geçmiyor

Insallah canim!allahin izni ile her kim istiyorsa Allah kucagina bir evlad versin.ben saglam cocuktan baska bu hayatta hic bir sey istemiyorum!

Canim,Oyle bir sorunlar oluyor tup bebekte,tedavisi olmur.xromozomlarda sorun olarsa.ben bunlardan cok korkuyorum((((
Canim oncelikle cok uzuldum.dur bakalim her iste bi hayir vardir niye tedavin olmasin ki...efer doktir sprem kaynakli diyorsa ilac verir ameliyatla alir hem dollenmen cok olur hemde 5 gune gider.erbil hocayi bi ara seni rahatlatacagini dusunuyorumm..

Kızlar cok baskın bel kasık karın agrım var karnında şiş korkuyorum kanama olacak dıye (
Canimbobkasiknagrisi bel agrisi oluyo..yat dinlen cqnim.degerinde 2 katlamis.15 gin degeri 20 olup simdi kucagina bebegini alan birsyru ark var ...guzel haberlerle gel cnm..

I

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımız alırıız canım
kanalları açamadı ikisinide aldı canım faydası yok bari zararı olmasın napalım isterim tabi dualar içimize huzur veriyor allah hepimizin dualarını kabul etsin seninde güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…