- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.861
Ben erbil beydeb geliyorum,canim.rahatladi bizi.haziranda yeniden deneyecegiz,insallah!Canim oncelikle cok uzuldum.dur bakalim her iste bi hayir vardir niye tedavin olmasin ki...efer doktir sprem kaynakli diyorsa ilac verir ameliyatla alir hem dollenmen cok olur hemde 5 gune gider.erbil hocayi bi ara seni rahatlatacagini dusunuyorumm..
Hadi gözün aydın bak okadar üzdün kendiniBen erbil beydeb geliyorum,canim.rahatladi bizi.haziranda yeniden deneyecegiz,insallah!
Ben erbil beydeb geliyorum,canim.rahatladi bizi.haziranda yeniden deneyecegiz,insal..cok sevindim canim..tedqvi ikac falan vercek mi...
Evet canim.tesekkur ediyorum.burda her kes bana destek oldu!!!insallah hepimizin sonu gebelik ve kucagimizda saglam cocuk olsun.Amin.Hadi gözün aydın bak okadar üzdün kendini
Amin insallah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada kanallarında sorun olanların alınması tutması açısından çok iyimiş. Ben ilk denememde tupun birini laporoskopi ile aldirmistim zararli olacagini soylemislerdi. Ayrica çikolata kistide aldirmistim ama yine tekrarladı . Bugün yine havuza basladik, ilaclari mı degistirdi. Gonal f ve femara verdi, hayırlısı inşallah... dualara gelince biraz uzun olacak. Bu dualar okunup kabul olunmus dualar olarak geciyor. Fetih suresi cmt.gunu başlıyorsun 7 gunde bitiyor toplamda 41 defa oluyor...gunde 21 defa fatiha suresi okuyup dilekte bulunuyorsun.... ya vasi 18769... duhan suresi 3 kez... meryem suresi, fetih suresi ve bedir sahabelerinin isimleri....miftahul cennet duasi insallah diger arkadaslarda gorup okurlar.Allah cabalarimizi, umutlarimizi , ugraslarimizi bos cevirmesin. Bizim ve tum isteyenlerin AMINgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımız alırıız canım
kanalları açamadı ikisinide aldı canım faydası yok bari zararı olmasın napalımisterim tabi dualar içimize huzur veriyor allah hepimizin dualarını kabul etsin seninde güzel haberlerini bekliyorum
N insallah bu sefer her şey yolunda gıder ve son olur bebegıne kwvusursun. Sansın bollll olsun insallahEvet canim.tesekkur ediyorum.burda her kes bana destek oldu!!!insallah hepimizin sonu gebelik ve kucagimizda saglam cocuk olsun.Amin.
amin canım amin bizi bizden başla anlayan yokkiEvet canim.tesekkur ediyorum.burda her kes bana destek oldu!!!insallah hepimizin sonu gebelik ve kucagimizda saglam cocuk olsun.Amin.
Amin canım dualardan bir kısmını okuyorum kalanlarıda ilave edicem çok sağol senin içinde hayırlısı olsun gelişmelerden beni haberdar et allah hepimizin kuvağını bebişlerimiz ile doldursun canım aminAmin insallah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada kanallarında sorun olanların alınması tutması açısından çok iyimiş. Ben ilk denememde tupun birini laporoskopi ile aldirmistim zararli olacagini soylemislerdi. Ayrica çikolata kistide aldirmistim ama yine tekrarladı . Bugün yine havuza basladik, ilaclari mı degistirdi. Gonal f ve femara verdi, hayırlısı inşallah... dualara gelince biraz uzun olacak. Bu dualar okunup kabul olunmus dualar olarak geciyor. Fetih suresi cmt.gunu başlıyorsun 7 gunde bitiyor toplamda 41 defa oluyor...gunde 21 defa fatiha suresi okuyup dilekte bulunuyorsun.... ya vasi 18769... duhan suresi 3 kez... meryem suresi, fetih suresi ve bedir sahabelerinin isimleri....miftahul cennet duasi insallah diger arkadaslarda gorup okurlar.Allah cabalarimizi, umutlarimizi , ugraslarimizi bos cevirmesin. Bizim ve tum isteyenlerin AMIN
canım mrb, doktor kanallarınızı acacagını mı söylemişti size. ben de ameliyat olacam da bana herhangi bir sey söylemedi.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımız alırıız canım
kanalları açamadı ikisinide aldı canım faydası yok bari zararı olmasın napalımisterim tabi dualar içimize huzur veriyor allah hepimizin dualarını kabul etsin seninde güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım kanallar tıkalıyDdı açacak yada kapatacaktı ama ameliyatta alındı çünkü kötü durumdaymışcanım mrb, doktor kanallarınızı acacagını mı söylemişti size. ben de ameliyat olacam da bana herhangi bir sey söylemedi.
Canim biliyoaun cok uzuldum..bakalim allahi. Isaalh yarina bi mucizr olur..ama iyi tarafi bak hamile kalabiliyosin..ve dondurik bebiste vat.sadece gidip transfer olcaksin..ben bebisin olacagina cok inaniyorumm...Kizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun
Canımm çok üzüldüm .. Allahtan herşeyin hayırlısı dua et sabırlı ol inşallah sonu güzel olacak ben inanıyorum. Bakalım yarın erbil bey ne diyecek haberdar et bizi..Kizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun
Canım ya üzüldüm ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı allah yardımcımız olsunKizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun
Canım ne diyebilecegimi bilemedimSabrediyorum bugun daha iyiyim.belki olsaydi sağlıklı olmayacakti yada hamulelik ilerledikce kaybedecektim.teselli ediyoruz kendimizi.cok şükür eşim ailem esimin ailesi en büyük destekçim. Allahin vardir bir bildiği. Esimle sagliklarimiz yerinde sebepsiz infertiliteyiz.yine deneriz.sadece insani korkutan yeniden başıma gelir mi dusuncesi.yarin bakalim erbil bey ne diyecek.
Insallah canim.burda olan her kesin shansi bol olsun!!!N insallah bu sefer her şey yolunda gıder ve son olur bebegıne kwvusursun. Sansın bollll olsun insallah
Cok uzuldum canim(((senin ne kadar uzuldugunu tahmin ede biliyorum(((ne diyeceyimi bilemiyorum.sadece destek olmak istiyorum!insallah her sey guzel olacak.Kizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun
erbil bey ne diyor canımkızlar ılk degerım 17 2.cı 44.3.cu 58 yarın ultrasonla bakacak.pek umudum kalmadı sankı dıs gebelık,rahım ıcı bı durum yada saglıklı gebelık olasılıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?