Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim oncelikle cok uzuldum.dur bakalim her iste bi hayir vardir niye tedavin olmasin ki...efer doktir sprem kaynakli diyorsa ilac verir ameliyatla alir hem dollenmen cok olur hemde 5 gune gider.erbil hocayi bi ara seni rahatlatacagini dusunuyorumm..
Ben erbil beydeb geliyorum,canim.rahatladi bizi.haziranda yeniden deneyecegiz,insallah!

Amin insallah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada kanallarında sorun olanların alınması tutması açısından çok iyimiş. Ben ilk denememde tupun birini laporoskopi ile aldirmistim zararli olacagini soylemislerdi. Ayrica çikolata kistide aldirmistim ama yine tekrarladı . Bugün yine havuza basladik, ilaclari mı degistirdi. Gonal f ve femara verdi, hayırlısı inşallah... dualara gelince biraz uzun olacak. Bu dualar okunup kabul olunmus dualar olarak geciyor. Fetih suresi cmt.gunu başlıyorsun 7 gunde bitiyor toplamda 41 defa oluyor...gunde 21 defa fatiha suresi okuyup dilekte bulunuyorsun.... ya vasi 18769... duhan suresi 3 kez... meryem suresi, fetih suresi ve bedir sahabelerinin isimleri....miftahul cennet duasi insallah diger arkadaslarda gorup okurlar.Allah cabalarimizi, umutlarimizi , ugraslarimizi bos cevirmesin. Bizim ve tum isteyenlerin AMIN

Amin canım dualardan bir kısmını okuyorum kalanlarıda ilave edicem çok sağol senin içinde hayırlısı olsun gelişmelerden beni haberdar et allah hepimizin kuvağını bebişlerimiz ile doldursun canım amin

canım mrb, doktor kanallarınızı acacagını mı söylemişti size. ben de ameliyat olacam da bana herhangi bir sey söylemedi.

canım mrb, doktor kanallarınızı acacagını mı söylemişti size. ben de ameliyat olacam da bana herhangi bir sey söylemedi.
Evet canım kanallar tıkalıyDdı açacak yada kapatacaktı ama ameliyatta alındı çünkü kötü durumdaymış

Kizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun

Canim biliyoaun cok uzuldum..bakalim allahi. Isaalh yarina bi mucizr olur..ama iyi tarafi bak hamile kalabiliyosin..ve dondurik bebiste vat.sadece gidip transfer olcaksin..ben bebisin olacagina cok inaniyorumm...

Canımm çok üzüldüm .. Allahtan herşeyin hayırlısı dua et sabırlı ol inşallah sonu güzel olacak ben inanıyorum. Bakalım yarın erbil bey ne diyecek haberdar et bizi..

Sabrediyorum bugun daha iyiyim.belki olsaydi sağlıklı olmayacakti yada hamulelik ilerledikce kaybedecektim.teselli ediyoruz kendimizi.cok şükür eşim ailem esimin ailesi en büyük destekçim. Allahin vardir bir bildiği. Esimle sagliklarimiz yerinde sebepsiz infertiliteyiz.yine deneriz.sadece insani korkutan yeniden başıma gelir mi dusuncesi.yarin bakalim erbil bey ne diyecek.

Canım ya üzüldüm ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı allah yardımcımız olsun

Canım ne diyebilecegimi bilemedim Şükürler olsun inançlı insanlarız.Rabbim başka şekilde sınaması n..tdz vakitte nasip etsin inş. Sabret,zaten sebepsiz infertileteymiş.Yüce Allah im kendiliğinden vericek belki..inş güzel günler olucak..

Cok uzuldum canim(((senin ne kadar uzuldugunu tahmin ede biliyorum(((ne diyeceyimi bilemiyorum.sadece destek olmak istiyorum!insallah her sey guzel olacak.

kızlar ılk degerım 17 2.cı 44.3.cu 58 yarın ultrasonla bakacak.pek umudum kalmadı sankı dıs gebelık,rahım ıcı bı durum yada saglıklı gebelık olasılıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…