- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.881
canım 3 olaslık var dedı ıste deger dusuk olabılır saglıklı gebelık ya dıs gebelık yada rahım içim problemerbil bey ne diyor canım
artık hayırlısı diyelim gerçekten nekadar zor nekadar sabır isteyen bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsuncanım 3 olaslık var dedı ıste deger dusuk olabılır saglıklı gebelık ya dıs gebelık yada rahım içim problem
Kizlar kalite filan çok da onemli degil.Rabbim ol desin ve devami gelsin onemli olan o.bana 1. Kalite blast embriyo konuldu.hamile de kaldim ama bebegim gelisememis kalp atışı yok.bizim icin hayirlisi buymus demekki cok üzülüyoruz ama elimizden gelen birsey yok.ama vazgecmek yok yazin tekrar devam.bir mucize olur mu? Insallah Allah icin zor yok.yarin son sözü erbil bey soyleyecek.hepimiz icin hayirlisi olsun.kaliteyi kafaya takmayin dua edin.Allah yardimcimiz olsun
Canım bu değerler kimyasal gebelik gibi geliyor bana. Allah hayırlısını nasip etsin.kızlar ılk degerım 17 2.cı 44.3.cu 58 yarın ultrasonla bakacak.pek umudum kalmadı sankı dıs gebelık,rahım ıcı bı durum yada saglıklı gebelık olasılıklar
AMİNN HEPİMİZİNSeldacım çok üzüldüm ya..Senin de dediğin gibi herşeyin hayırlısını diliyoruz elbette. Zor ama sabır isteyen günler içinde Allah yardımcımız olsun .
Dış gebelık te deger düşme göstermezmıydı? Okuduklarım cogu degerler sıfırlanmısCanım bu değerler kimyasal gebelik gibi geliyor bana. Allah hayırlısını nasip etsin.
Kınyasal
Dış gebelık te deger düşme göstermezmıydı? Okuduklarım cogu degerler sıfırlanmıs
Hiç umutlanmayım yanı demi gercekcı olmak lazım ...
canım alllah kolaylık versınBugün erbil bey kurtaji yapacak ve genetik test yapilacak esimle bize
canım ya allah güç kuvvet versin herşeyin hayırlısı üzme kendini dur bakalım net sonuç çıksın
allah yardımcın olsun canımBugün erbil bey kurtaji yapacak ve genetik test yapilacak esimle bize
Canım üzgünüm..Bugün erbil bey kurtaji yapacak ve genetik test yapilacak esimle bize
ben elbette bilirkişi gibi net bir şey söyleyemem ama benim ilk denememde 12 ve sonra 20 olmuştu sonuç..Dr direk kimyasal kendiliğinden düşecektir demişti...Ama birde demişti ki.Kimyasal gebelik yaşayan bir rahim gebelik için aslında uygun demektir. Bu bize umuttur. Rahim öğrenen bir organdır ve tekrar bi tedavide gebelik sağlamaya çalışacaktır demişti. O an bu cümle bana çok fazla anlamlı gelmemişti. İkinci denememde de olmadı ama 3. denememde tutunmuştu kızım..İlk çocuğumun serüveni böyle.Hiç umutlanmayım yanı demi gercekcı olmak lazım ...
allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsinKızlar çok fazla kafa karıştırmamak adına yazmıyorum ama şunu belirtmek istedim.tekrar burdan çok yazmıyorum normal oldu diye 4 tup 1 aşılama sonrası nornal yoldan hamileyim biliyorsunuz 3 denemem başka 3 yerde 1 denemem erbil bey de Kasım 2014 negatif aldım 8 gün 11 çıktı sonucum sonra 8 düştü ve sıfirlandi bu arada esimdede hafif dna hasar vardı bebde tek tüpüm var Laparoskopi yle biri kapalı sıvı geliyordu hidroselpenskti 3 rahim filmi belki 10 değişik Dr herkes erbil bey dahil normal yoldan da olabilir diyordu ama tek erbil bey de beta hcg yükseldi bu arada mayısta tedavi için hazırlanıyorduk Rabbim çok büyük bize mucizesi gönderdi o yüzden herzaman dua edin vitaminlerini kullanın sağlıklı beslenir ve kilo kontrol edin ve Dr güvenin önce rabbime bi şekilde mucize sizi buluyor ben her tüpten sonra okudum 3 denemeden sonra nornal yolla olan varni diye bende artık bi örneğin
senin bugün netleşecek diğmi sonucunBenim transferden 1 gün önce çözüldü 1 embrıyo cozduruldukten sonra gelişmedi. 2 embrıyo transfer edıldı Buda muhtemel dış gebelık... Hersey baştan başlanacak ne kadar sonra başladınız 2. Cı tüp bebeğe Butun ilaç iğne vıtamınler aynı şeklide baştan mı olacak bılgılendırır misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?