Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

canım 3 olaslık var dedı ıste deger dusuk olabılır saglıklı gebelık ya dıs gebelık yada rahım içim problem
artık hayırlısı diyelim gerçekten nekadar zor nekadar sabır isteyen bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuç çıkıyor kese görme heyecanı kese görülüyor kalp atışı sürekli bir korku ve bekleyiş

Seldacım çok üzüldüm ya..Senin de dediğin gibi herşeyin hayırlısını diliyoruz elbette. Zor ama sabır isteyen günler içinde Allah yardımcımız olsun .

kızlar ılk degerım 17 2.cı 44.3.cu 58 yarın ultrasonla bakacak.pek umudum kalmadı sankı dıs gebelık,rahım ıcı bı durum yada saglıklı gebelık olasılıklar
Canım bu değerler kimyasal gebelik gibi geliyor bana. Allah hayırlısını nasip etsin.

Kınyasal

Dış gebelık te deger düşme göstermezmıydı? Okuduklarım cogu degerler sıfırlanmıs

Açıkçası dış gebeliğin değerlerini çok iyi bilmiyorum.Ama kimyasal gebelikte rakamlar artış gösterir ama katlaması tam sağlıklı olmaz . Kimyasal gebeliği bende yaşadığım için bunu iyi biliyorum.

Bugün erbil bey kurtaji yapacak ve genetik test yapilacak esimle bize

Hiç umutlanmayım yanı demi gercekcı olmak lazım ...
ben elbette bilirkişi gibi net bir şey söyleyemem ama benim ilk denememde 12 ve sonra 20 olmuştu sonuç..Dr direk kimyasal kendiliğinden düşecektir demişti...Ama birde demişti ki.Kimyasal gebelik yaşayan bir rahim gebelik için aslında uygun demektir. Bu bize umuttur. Rahim öğrenen bir organdır ve tekrar bi tedavide gebelik sağlamaya çalışacaktır demişti. O an bu cümle bana çok fazla anlamlı gelmemişti. İkinci denememde de olmadı ama 3. denememde tutunmuştu kızım..İlk çocuğumun serüveni böyle.
Allah inşallah çok daha fazla üzmeden size de nasip etsin.

kızlar benim kafama birşey takıldı transferden önce embriyolar çözülüyor ya hiç fire veriyormu
birde kaç gün önce çözülüyor bir beş günden bahsediliyr bu beşgün transferden öncemi yumurta toplamadan sonra döllenme sırasında olanmı benim embriyolarım 3.gün donduruldu 5.güne gidenler dahamı kaliteli oluyor

Benim transferden 1 gün önce çözüldü 1 embrıyo cozduruldukten sonra gelişmedi. 2 embrıyo transfer edıldı Buda muhtemel dış gebelık... Hersey baştan başlanacak ne kadar sonra başladınız 2. Cı tüp bebeğe Butun ilaç iğne vıtamınler aynı şeklide baştan mı olacak bılgılendırır misiniz

Kızlar çok fazla kafa karıştırmamak adına yazmıyorum ama şunu belirtmek istedim.tekrar burdan çok yazmıyorum normal oldu diye 4 tup 1 aşılama sonrası nornal yoldan hamileyim biliyorsunuz 3 denemem başka 3 yerde 1 denemem erbil bey de Kasım 2014 negatif aldım 8 gün 11 çıktı sonucum sonra 8 düştü ve sıfirlandi bu arada esimdede hafif dna hasar vardı bebde tek tüpüm var Laparoskopi yle biri kapalı sıvı geliyordu hidroselpenskti 3 rahim filmi belki 10 değişik Dr herkes erbil bey dahil normal yoldan da olabilir diyordu ama tek erbil bey de beta hcg yükseldi bu arada mayısta tedavi için hazırlanıyorduk Rabbim çok büyük bize mucizesi gönderdi o yüzden herzaman dua edin vitaminlerini kullanın sağlıklı beslenir ve kilo kontrol edin ve Dr güvenin önce rabbime bi şekilde mucize sizi buluyor ben her tüpten sonra okudum 3 denemeden sonra nornal yolla olan varni diye bende artık bi örneğin

allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
benim artık kanallarım olmadığı için normal yolla hamile kalma şansım kalmadı tek şansım tüp bebek
çok dua ediyorum önce allaha sonra doktorumuza güveniyorum rabbim hayılısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

senin bugün netleşecek diğmi sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…