- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.901
senin bugün netleşecek diğmi sonucun
evet canım 1 de ultrason randevum varsenin bugün netleşecek diğmi sonucun
hayırlı haberler canıme
evet canım 1 de ultrason randevum var
Hayırlı haberler inşallah..e
evet canım 1 de ultrason randevum var
kızlar benim kafama birşey takıldı transferden önce embriyolar çözülüyor ya hiç fire veriyormu
birde kaç gün önce çözülüyor bir beş günden bahsediliyr bu beşgün transferden öncemi yumurta toplamadan sonra döllenme sırasında olanmı benim embriyolarım 3.gün donduruldu 5.güne gidenler dahamı kaliteli oluyor
Peki transfer edilenler kaçıncı kalitedeydi?Embriyolarım çözüldükten sonra fire vermedi bende..Yani şöyle ki; 2 embriyom çözündükten 1 gün sonra transfer edildi.Kalan embriyolarımın da gelişimi izlenecek ve gelişimleri hızlı olsaydı dondurulacaktı ancak transferimin ertesi günü gelişimleri yavaş ve dondurulacak kalitede değiller diye aradılar beni. Yani umudum sadece karnımdakilerde ardımda bir umut kalmamıştı. İçimdekilerden bir tanesi bana tutundu ve inşallah sonuna kadar da bu şekilde devam eder kucağıma alırım.
Darısı dualarla bekleyen sizlerin olsun inşallah.
Peki transfer edilenler kaçıncı kalitedeydi?
amin canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bizim içinde hayırlısı olurEmbriyolarım çözüldükten sonra fire vermedi bende..Yani şöyle ki; 2 embriyom çözündükten 1 gün sonra transfer edildi.Kalan embriyolarımın da gelişimi izlenecek ve gelişimleri hızlı olsaydı dondurulacaktı ancak transferimin ertesi günü gelişimleri yavaş ve dondurulacak kalitede değiller diye aradılar beni. Yani umudum sadece karnımdakilerde ardımda bir umut kalmamıştı. İçimdekilerden bir tanesi bana tutundu ve inşallah sonuna kadar da bu şekilde devam eder kucağıma alırım.
Darısı dualarla bekleyen sizlerin olsun inşallah.
Bazen kurcalamamak en güzeli oluyor aslında kafan karışmıyor bulanmıyor sen elinden geleni yapıyorsun taktir allahınHiç sormadım..Daha öncesinde Erbil beyle konuştuğumuzda öyle 1-2. kalite gibi bir şey demedi. Sadece çok çok iyi değil ama kötü de değil gibi bir yanıt vermişti. Bende gerisini kurcalamadım açıkçası..
bende senden haber bekliyordum canım üzülme demek isterdim ama denmiyor işte insanın elinde değil herşeyin hayırlısı allahtan vardır bir hayırB'nde doktordan geldim sımdı. Dıs gebelık görünmüyor rahım ıcı arksı kan sıvı bırıkımı yok dedı anormal Bı durum yok dedı keseyı göredik degerim 58 dı Pers gunü tekrar kan verecem ve muayene.. Cokta umutlanma dedı B'nde umutlu değilim dedı açıkcası(
B'nde doktordan geldim sımdı. Dıs gebelık görünmüyor rahım ıcı arksı kan sıvı bırıkımı yok dedı anormal Bı durum yok dedı keseyı göredik degerim 58 dı Pers gunü tekrar kan verecem ve muayene.. Cokta umutlanma dedı B'nde umutlu değilim dedı açıkcası(
Canım genelde 3. Gün donduruluyor emvriyolar.üzerinden 1 adet daha geçiyor.bantlara falan basliyorsun. 10 tane dondurulmuştu benimde.daha önce başka yerde emb.gelişmediği için cozduruldugu gün ist.da olmamızı istemişti erbil hoca.eğer yaşamayacak olurlarsa 3. Gün transferi olacaktı.şükür olmediler bu kez. Ve 5. Güne 6 emb.gitti.bu benim için mucizeydi..kızlar benim kafama birşey takıldı transferden önce embriyolar çözülüyor ya hiç fire veriyormu
birde kaç gün önce çözülüyor bir beş günden bahsediliyr bu beşgün transferden öncemi yumurta toplamadan sonra döllenme sırasında olanmı benim embriyolarım 3.gün donduruldu 5.güne gidenler dahamı kaliteli oluyor
amin canım inşallahCanım genelde 3. Gün donduruluyor emvriyolar.üzerinden 1 adet daha geçiyor.bantlara falan basliyorsun. 10 tane dondurulmuştu benimde.daha önce başka yerde emb.gelişmediği için cozduruldugu gün ist.da olmamızı istemişti erbil hoca.eğer yaşamayacak olurlarsa 3. Gün transferi olacaktı.şükür olmediler bu kez. Ve 5. Güne 6 emb.gitti.bu benim için mucizeydi..
Salı çözüldü diye aradılar,perşembe olmuştu transfer.
İnş Rabbim mucizesini herkese nasip etsin..o yüce annelik duygusunu herkese yaşatsın inş
Cnm iyi tarafibdan bak demekki bebek tutunsbiliyo..guclu olmaya calis..cok zor biliyotum...ama once allah sonra erbil beyin sayesinde kucaklaroma alcaz bebikleri.B'nde doktordan geldim sımdı. Dıs gebelık görünmüyor rahım ıcı arksı kan sıvı bırıkımı yok dedı anormal Bı durum yok dedı keseyı göredik degerim 58 dı Pers gunü tekrar kan verecem ve muayene.. Cokta umutlanma dedı B'nde umutlu değilim dedı açıkcası(
Şükürler olsun Rabbime..erken doğum riskiyle ilerliyorum ama Allah in izni inş saglikla vakitlerinde kucaklamak istiyorum kuzularimi..amin canım inşallah
senin bebişlerin tutundumu peki hamilemisin
Çok güzel allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım allah bizede nasip etsin böyle mutlulukları beşişlerin cinsiyetleri nedirŞükürler olsun Rabbime..erken doğum riskiyle ilerliyorum ama Allah in izni inş saglikla vakitlerinde kucaklamak istiyorum kuzularimi..
İnsan yaşadıkları biliyor..yasanan tedirginlik, bekleyisler..buradaki tüm mutlu haberlerle sevindik,negatif haberlerle uzulduk..Allah im annelik duygusunu yaşamayı isteyen herkese nasip etsin..henüz bunu yasamadim ama tüm dualarimda anıyorum evlat hasreti yaşayanları..
Hic ümidinizi kaybetmeyin.Yoktan var eden Rabbim e kolay vermek..
Amin canım, gönülden diliyorum inan,Rabbim tez vakitte nasip etsin inş..Çok güzel allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım allah bizede nasip etsin böyle mutlulukları beşişlerin cinsiyetleri nedir
Amin canım inşallah bende çok istiyorum ikizlerim olur benimde inşallahAmin canım, gönülden diliyorum inan,Rabbim tez vakitte nasip etsin inş..
Kısmet olursa iki oğluşum olucak
insallah onemlı bırsey degıldır canınmKızlar benimde dun hafif kırmızı dünden beri devam eden kahverengi var çok korkuyorum ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?