- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.921
B'nde doktordan geldim sımdı. Dıs gebelık görünmüyor rahım ıcı arksı kan sıvı bırıkımı yok dedı anormal Bı durum yok dedı keseyı göredik degerim 58 dı Pers gunü tekrar kan verecem ve muayene.. Cokta umutlanma dedı B'nde umutlu değilim dedı açıkcası([/QUOT
Üzgünüm canımNe desek anlamı da yok biliyorum. Kese zaten 1000'li rakamlara ulaşınca görülüyor. Bu erken dönemde görülmezdi. Allah hayırlısnı nasip etsin ne diyeyim
Kızlar benimde dun hafif kırmızı dünden beri devam eden kahverengi var çok korkuyorum ne olur dua edin
SEN BUGÜN KONTROLE GİTTİNMİinsallah onemlı bırsey degıldır canınm
SEN BUGÜN KONTROLE GİTTİNMİ[/QUOT bnm yarın kont sabah amelıyatı varmıs bıtınce arayacak hıcran gıdecem sabahda kan verecem
Canım erbil beyde mi devam ediyorsun. İhmal etme ara Dr.unu. mutlaka dinlen.kalkma ayağa sakin.hepimizin başından geçti,yüreğini de rahat tut emiKızlar benimde dun hafif kırmızı dünden beri devam eden kahverengi var çok korkuyorum ne olur dua edin
Hakkında hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır pes etmek yok yola devamKızlar degerım düştü malesefdüşük olacak. Sperm kalıtesı dusuk olduğu ıcın urolojı ye yonlendırdı. Ve genetık tanı ıstendi.
Aynen canım kısmetHakkında hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır pes etmek yok yola devam
Canimvinan coj uzuldum..ama durmak yomAynen canım kısmet
Merhaba canım ne zaman menepoza girdin ben bir ay oldu gireli sinirliyim çok sıcak geliyor ve benzeri şikayetler var ama normal bunlar tranfer ne zaman olacak tahminenkızlar geçici menepoza sokulup duygu durumu değişikliği yaşayanlar var mı(isteksizlik gibi depresyona benzer) aranızda..cevaplarsanız sevinirim..tesekkürler.
benim yarın 1 hafta olacak arzucum.sanki depresyondayım gibi içime kapandım.tansferimde haziran sonu temmuz başı gibi olacak inşallah.senin ne zaman?Merhaba canım ne zaman menepoza girdin ben bir ay oldu gireli sinirliyim çok sıcak geliyor ve benzeri şikayetler var ama normal bunlar tranfer ne zaman olacak tahminen
Evet bendede oldu o kimseyle konuşmak bile istemiyorum depresyon halleri var benim tranfserim haziran ortası olacak seninle yakın zamanlarımız o zaman ben sonucu alıcam senin transfer olucak :)benim yarın 1 hafta olacak arzucum.sanki depresyondayım gibi içime kapandım.tansferimde haziran sonu temmuz başı gibi olacak inşallah.senin ne zaman?
arzucum inşallah hayırlı güzel haberler veririsin bize...Evet bendede oldu o kimseyle konuşmak bile istemiyorum depresyon halleri var benim tranfserim haziran ortası olacak seninle yakın zamanlarımız o zaman ben sonucu alıcam senin transfer olucak :)
arzucum inşallah hayırlı güzel haberler veririsin bize...
Mrb sizin yumurta toplamadan sonra bir adet donemi gecti oyle laporoskobi yapildi dimi. Hicran hanima sormustum bunu, adetle alakasi yok hemen de ameliyat yapilabilir dedi.inşallah canım inşallah sende bende çocuk sahibi olmak isteyen herkes güzel haberler alır
Sıcak basması ve ilk zamanlar uykusuzluk başağrısı dışında hiç şikayetim olmadı duygu durumu yada sinir yapmadı bendekızlar geçici menepoza sokulup duygu durumu değişikliği yaşayanlar var mı(isteksizlik gibi depresyona benzer) aranızda..cevaplarsanız sevinirim..tesekkürler.
Merhaba evet benim yumurta toplandı regli oldum bitti ameliyat oldum belki her hastanın farklı olabilir canım tedaviler hastalara göre değiliyor ya senin ameliyat ne zaman olacak tedavi bittimiMrb sizin yumurta toplamadan sonra bir adet donemi gecti oyle laporoskobi yapildi dimi. Hicran hanima sormustum bunu, adetle alakasi yok hemen de ameliyat yapilabilir dedi.
siz ne zaman menepoza girdiniz transfer oldumuSıcak basması ve ilk zamanlar uykusuzluk başağrısı dışında hiç şikayetim olmadı duygu durumu yada sinir yapmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?