- 25 Aralık 2014
- 162
- 57
- 48
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.941
İki ayı geçti menopoza gireli mayısın ilk haftası transfer olucakmışsiz ne zaman menepoza girdiniz transfer oldumu
bantlara başladınmı peki transfer önceside bir tedavi oluyor sanırımİki ayı geçti menopoza gireli mayısın ilk haftası transfer olucakmış
Tabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))bantlara başladınmı peki transfer önceside bir tedavi oluyor sanırım
Haftaya baslayabilirim tedaviye ya da mayis ayinda da olabilir.ondan sonra ameliyat olacak.Merhaba evet benim yumurta toplandı regli oldum bitti ameliyat oldum belki her hastanın farklı olabilir canım tedaviler hastalara göre değiliyor ya senin ameliyat ne zaman olacak tedavi bittimi
Bantlari kac gun oncesinden kullsnmaya basladinizTabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))
Tabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))
14/15 gün önceBantlari kac gun oncesinden kullsnmaya basladiniz
Bantlara baslamadan once doktora muayene olmak gerekiyor mu? Sehir disi hastasiyim da. Tesekkur ederim cevaplarin icin canim.14/15 gün önce
Farklı bi durum yoksa muayene etmiyor bant çizelgesini mail atıyor ama transferden önceki birkaç gün içinde muayene ediyor ve kan tahlili veriyorsunBantlara baslamadan once doktora muayene olmak gerekiyor mu? Sehir disi hastasiyim da. Tesekkur ederim cevaplarin icin canim.
Farklı bi durum yoksa muayene etmiyor bant çizelgesini mail atıyor ama transferden önceki birkaç gün içinde muayene ediyor ve kan tahlili veriyorsun[/QUOTE
iğne ile menopoza sokuyor sanırım. ben de 2 ay bekleyecem. çok sag ol canım.
hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah benim .tüp bebek denememTabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))
bendede baş ağrısı çok var neredesye hergün ağrıyorSıcak basması ve ilk zamanlar uykusuzluk başağrısı dışında hiç şikayetim olmadı duygu durumu yada sinir yapmadı bende
Bantlarla beraber coraspin kullanılıyormu acaba? Coraspine ne zaman başlıyoruz..
Ben aldım veriyor eczane 2 kutu veriyorclimara forte bandı aile hekimine yazdıramadım çünkü menopoza girmiş olman lazımmış. eczanaler vermiyormuş. bir bilgisi olan var mı?
Bantlardan sonra kliniğe gittiğimizde Erbil bey kaç günde bir çağırıyor acaba transfere kadar? Kaç kere görüyor? Kan tahlilleri falan istiyor sanırım transferden önce.. Bu tahlillere ayrı bir ücret ödüyormuyuz?
Anladım canım peki 15. Gün ve 20. Gün arasında kontrole çağırmadı mı Erbil bey?bantlardan sonra 15. gün kontrole gttim.20. gün transfer oldu.bi tane hormon tahliline sadece 75tl ödedik
Anladım canım peki 15. Gün ve 20. Gün arasında kontrole çağırmadı mı Erbil bey?
Transfer etmeden hemen önce 20. Gün mü tahlil istiyor. İstediği tahlilleri hatırlıyormusun peki canım ne tahlili istiyor? Ben konyadan gideceğim burada yaptırıp gideceğim bir tahlilse yaptırayım. Ayrıca verdiğin cevaplar için çok teşekkürler..hayır çağırmadı.15. gün gittiğimde transfer tarihini söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?