Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merhaba evet benim yumurta toplandı regli oldum bitti ameliyat oldum belki her hastanın farklı olabilir canım tedaviler hastalara göre değiliyor ya senin ameliyat ne zaman olacak tedavi bittimi
Haftaya baslayabilirim tedaviye ya da mayis ayinda da olabilir.ondan sonra ameliyat olacak.

Tabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))
Bantlari kac gun oncesinden kullsnmaya basladiniz
Tabi bantlara başlıyosunuz son üç yada dört gün kala da kan sulandırıcı iğne prednol ve antibiyotik kullanılıyor. Benim ikinci tedavim ..))

Bantlara baslamadan once doktora muayene olmak gerekiyor mu? Sehir disi hastasiyim da. Tesekkur ederim cevaplarin icin canim.
Farklı bi durum yoksa muayene etmiyor bant çizelgesini mail atıyor ama transferden önceki birkaç gün içinde muayene ediyor ve kan tahlili veriyorsun

climara forte bandı aile hekimine yazdıramadım çünkü menopoza girmiş olman lazımmış. eczanaler vermiyormuş. bir bilgisi olan var mı?

Bantlardan sonra kliniğe gittiğimizde Erbil bey kaç günde bir çağırıyor acaba transfere kadar? Kaç kere görüyor? Kan tahlilleri falan istiyor sanırım transferden önce.. Bu tahlillere ayrı bir ücret ödüyormuyuz?

bantlardan sonra 15. gün kontrole gttim.20. gün transfer oldu.bi tane hormon tahliline sadece 75tl ödedik

hayır çağırmadı.15. gün gittiğimde transfer tarihini söylediler
Transfer etmeden hemen önce 20. Gün mü tahlil istiyor. İstediği tahlilleri hatırlıyormusun peki canım ne tahlili istiyor? Ben konyadan gideceğim burada yaptırıp gideceğim bir tahlilse yaptırayım. Ayrıca verdiğin cevaplar için çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…