- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.961
Canim gidiyosun orda altan muayene ediyo ondan oncede 75 tl karsiliginda bi test yapiyo ona gore su tarih transfer diyo canim..o kadar..tahlil falan yok yyane..Transfer etmeden hemen önce 20. Gün mü tahlil istiyor. İstediği tahlilleri hatırlıyormusun peki canım ne tahlili istiyor? Ben konyadan gideceğim burada yaptırıp gideceğim bir tahlilse yaptırayım. Ayrıca verdiğin cevaplar için çok teşekkürler..
Peki canım o arada istanbulda bulunmak zorundamıyız. Sen nasıl yapmıştın?Canim gidiyosun orda altan muayene ediyo ondan oncede 75 tl karsiliginda bi test yapiyo ona gore su tarih transfer diyo canim..o kadar..tahlil falan yok yyane..
Canim adet oldum aradim bi cizelge gonderdi.bant cizelgesi.14 gun obantlari kullandim.15.gun kont yaziyodu 15.gun kontrole giitim.hemen kan aldilar 75 tl verdim.sonra alttan muayene etti.5 gun sonra gel transfer dedi.o kadarPeki canım o arada istanbulda bulunmak zorundamıyız. Sen nasıl yapmıştın?
Pgt ne zaman gidiyor peki? Onu ne zaman haber veriyolar?Canim adet oldum aradim bi cizelge gonderdi.bant cizelgesi.14 gun obantlari kullandim.15.gun kont yaziyodu 15.gun kontrole giitim.hemen kan aldilar 75 tl verdim.sonra alttan muayene etti.5 gun sonra gel transfer dedi.o kadar
Pgt herkese yapılmıyor diye biliyorumPgt ne zaman gidiyor peki? Onu ne zaman haber veriyolar?
Evet herkese yapılmıyor bana yapılacak canım..Pgt herkese yapılmıyor diye biliyorum
Canim ben yarin tedaviye basliyorum insallah.Pgt herkese yapılmıyor diye biliyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun kucağın bebek ile dolsun inşallahCanim ben yarin tedaviye basliyorum insallah.
Transfer etmeden hemen önce 20. Gün mü tahlil istiyor. İstediği tahlilleri hatırlıyormusun peki canım ne tahlili istiyor? Ben konyadan gideceğim burada yaptırıp gideceğim bir tahlilse yaptırayım. Ayrıca verdiğin cevaplar için çok teşekkürler..
bendede iki hafta sonra oldu erbil beye sordum normal demişti üç dört gün sürdüKızlar bana menapoz için zoladex 10.8 yapıldı 2hafta önce.dün mens oldum.baya bi oluyorum hatta fazla oluyorum.sizde de nasıl oldu paylaşırsanız sevinirim
Teşekkür ederim canimbendede iki hafta sonra oldu erbil beye sordum normal demişti üç dört gün sürdü
Sag ol canim amin hepimizin :) sali gunu tekrar gidecem. Yumurta toplamadan sonra da bir iki gun icinde ameliyat olacam.hadi bakalım hayırlısı olsun kucağın bebek ile dolsun inşallah
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum haberdar et beniSag ol canim amin hepimizin :) sali gunu tekrar gidecem. Yumurta toplamadan sonra da bir iki gun icinde ameliyat olacam.
Tamam canim haberlesiriz yine. Ben sana danisirim :)Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum haberdar et beni
Hayırlı olsun, Allah bağışlasın canım...Kızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
%90 ikinci kızım geliyormuş :)
Hayırlı olsun canımKızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
Hayırlısı olsun canım çok güzel bir haberKızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
Arzucum sende mi çikolata kist ameliyat-ı oldun. Kaç yumurta toplandı sende.benimki pek iyi değil de.Teşekkür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?