Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim gidiyosun orda altan muayene ediyo ondan oncede 75 tl karsiliginda bi test yapiyo ona gore su tarih transfer diyo canim..o kadar..tahlil falan yok yyane..

Peki canım o arada istanbulda bulunmak zorundamıyız. Sen nasıl yapmıştın?
Canim adet oldum aradim bi cizelge gonderdi.bant cizelgesi.14 gun obantlari kullandim.15.gun kont yaziyodu 15.gun kontrole giitim.hemen kan aldilar 75 tl verdim.sonra alttan muayene etti.5 gun sonra gel transfer dedi.o kadar

tek hatırladığım tsh diğerlerini hatırlamıyorum daha doğrusu görmedim sadece doktor sonuçlar iyi demişti

Kızlar bana menapoz için zoladex 10.8 yapıldı 2hafta önce.dün mens oldum.baya bi oluyorum hatta fazla oluyorum.sizde de nasıl oldu paylaşırsanız sevinirim

Kızlar bana menapoz için zoladex 10.8 yapıldı 2hafta önce.dün mens oldum.baya bi oluyorum hatta fazla oluyorum.sizde de nasıl oldu paylaşırsanız sevinirim
bendede iki hafta sonra oldu erbil beye sordum normal demişti üç dört gün sürdü

Kızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
%90 ikinci kızım geliyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…