- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.981
evet canım ben 2004 yılında ameliyat oldum çikolata kisti vardı her iki yumurtalıktadaArzucum sende mi çikolata kist ameliyat-ı oldun. Kaç yumurta toplandı sende.benimki pek iyi değil de.
evet canım ben 2004 yılında ameliyat oldum çikolata kisti vardı her iki yumurtalıktada
bana iki yumurta toplama işlemi yaptı birinden 3 toplandı üç döllendi ikincisinde 3 toplandı (buarada üç üç gittim çok istikrarlıyım:):):)) iki tanesi döllendi senin nasıl canım[/QUO. Canım benimde Ilkinde 5 tane toplandı 3 tanesi döllendi diğer ayda 3 toplandı 1 i döllendi .kalite olarakda orta kalite
bizim transferlerimiz yakın olacak seninle:)
Öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun. ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş.Darısı evlat hasreti çekenlere inş.Kızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
%90 ikinci kızım geliyormuş :)
Kızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
Tebrikler hayırlı olsun çok güzel bir haber..Kızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
evet aynı durumdayız seninle senin transfer olacak benim sonuç açıklanacak bende beş embriyo var kaliteleri orta ve güzel dediler kısmet artık bebiş olarak kucağımıza alalım inşallah canımArzucum benimde havuzlar beraber toplamda 4 tane dondurulmuşum varkalite olarak orta kalitedeler.bende 2012 de ameliyat oldum.2 tane çukulata kestim vardı.benim transfer galiba Haziran sonu Temmuz başı gibi.öyle iste
merhaba
ben de ilk görüşmemi yaptım, dış gebelik geçirdim,tüplerim alındı,
4 başarısız denememiz var , onun dışında yumurta embriyo kalitesi adedi vs hepsi iyi,
yani tutmuyor, hatta kimyasal da olmadı.
ERbil bey direk ERA + CGH( embriyo genetik testi)
bu iki uygulamayı düşündü. ama bu haliyle de çok pahalı oluyor tedavi, 13-14bin civarı..
Memorialdan SEda HN'a gittik, o daha da ünlü,
ERA nın henüz ispatlanmış % artış sağlayan bir verisi yok elimizde dedi, onlar uyguluyorlarmış bırakmışlar artık,
Ayrıca CGH için de henuz erken sizin için dedi ve kaldı ki CGH'ı Bahceci USA ya gonderiyorken, Memorial kendi içinde yapabiliyor.
napsam
Ne güzel mutlu bi haber bu..cici kızın ablasının peşinde kosturacak Allah un izni ile..hayır ki olsun Rabbim tüm isteyenlere anneluk duygusunu yasatsin inşKızlar gelişmelerinizi okuyup takip ediyorum. Artık güzel haberler gelecek inşallah. Benden minik bir haber var..
Inşallah arzucumevet aynı durumdayız seninle senin transfer olacak benim sonuç açıklanacak bende beş embriyo var kaliteleri orta ve güzel dediler kısmet artık bebiş olarak kucağımıza alalım inşallah canım
Ne güzel mutlu bi haber bu..cici kızın ablasının peşinde kosturacak Allah un izni ile..hayır ki olsun Rabbim tüm isteyenlere anneluk duygusunu yasatsin inş
İnşallah canım .. Mayıs gibi olacak benim transfer .. İnşallah Allah'ım güzel sonucu buradan duyurmayı nasip eder... Hepimiz güzel sonuçlar veririzİnşallah canım..Daha çok erkendi öğrenmek için Ama Erbil bey söyleyiverdi birden. Bakalım değişmezse kızıma kız kardeş gelecek. Hayırlısı olsun hiç fark etmez.
Tedavideki tüm arkadaşlarımdan da böyle güzel haberler bekliyoruz...Yaz meyvaları..Canlı, taptazeee ve cıvıl cıvıl gelsin inşallah :)
amin inşallah herkesin kucağı bebiş ile dolsunİnşallah canım..Daha çok erkendi öğrenmek için Ama Erbil bey söyleyiverdi birden. Bakalım değişmezse kızıma kız kardeş gelecek. Hayırlısı olsun hiç fark etmez.
Tedavideki tüm arkadaşlarımdan da böyle güzel haberler bekliyoruz...Yaz meyvaları..Canlı, taptazeee ve cıvıl cıvıl gelsin inşallah :)
senden sonrada sırada ben varım benimde haziran ortası çok heyecanlıyımİnşallah canım .. Mayıs gibi olacak benim transfer .. İnşallah Allah'ım güzel sonucu buradan duyurmayı nasip eder... Hepimiz güzel sonuçlar veririz
Güzel haberlerimiz inşallah arka arkaya gelir canım..senden sonrada sırada ben varım benimde haziran ortası çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?