- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.001
Amin canım inşallahGüzel haberlerimiz inşallah arka arkaya gelir canım..
allah hepimizin dualarını kabul etisnDua ederken hep aklıma Hastanedeki insanlar geliyor.rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın.yarın Recep ayının 10.gunuymüş bol bol dua edelim.saygıyla kalın....
Cokvsevindom..hadibhayirli hbrlerle gel isallhh..mSlm arkadaslar uzun zamndr yoktum biçok gelişme oldu türkiyedeyim bi aydr ve persembe transferim var hakkımzda hyırlısı
Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
İnş herşey daha da iyi olucak..
Vakit buldukça yazicam..
simdi benim bu mutluluğuna vesile olan erbil hocama bu güzel haberi verme vakti..
Elacım çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün inş. yavrularına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş.Sıra bana geliyor hayırlısıyla inş bende bebeğime kavuşurum.darısı isteyen herkese inş.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
simdi benim bu mutluluğuna vesile olan erbil hocama bu güzel haberi verme vakti..
canim Allah anali babali buyutsun ne guzel haber Rabbim tez vakitte ins.kucaginada almayi nasip eder hemencecik saglikla sihhatle annelerine kavussun yavrucaklar anne oldun artik cok sevindim cok darisi bizlere ins.cokkk dikkat et kendineKızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
çok güzle bir haber allah sağ sağlim yavrularına kavuşturdu sağlıkla ve güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin rabbim darısı bizim başımızaKızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Slm arkadaslar uzun zamndr yoktum biçok gelişme oldu türkiyedeyim bi aydr ve persembe transferim var hakkımzda hyırlısı
Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Arzucum menepoza girdikten sonraki adetin kaç gün devam etti acaba. Ben hala adet oluyorum yarın arayıp soracağımallah hepimizin dualarını kabul etisn
Canım valla beş gün kadar sürdü sen ara sor bakalım ama önemli bir şey yoktur diye düşünüyorum haberdar et benideArzucum menepoza girdikten sonraki adetin kaç gün devam etti acaba. Ben hala adet oluyorum yarın arayıp soracağım
Canım konuştum bugün hicran hanımla. Normal dedi kendiliğinden gwçecektir dedi Bu arada iyimi bu site varCanım valla beş gün kadar sürdü sen ara sor bakalım ama önemli bir şey yoktur diye düşünüyorum haberdar et benide
Aynen canım ya burada herkes birbirine yardımcı oluyorCanım konuştum bugün hicran hanımla. Normal dedi kendiliğinden gwçecektir dedi Bu arada iyimi bu site var
Kızlar bgun dmrdüncü günüm ama bişi hissetmiom ya
13 mayıs benm ikinci denemem daha önce baska biyerde olmştu tutmadı donmşumu burda denedm erbil byde sen hamişlrr yardmcı olunbenimde 3. günüm arada çok hafif kasık sancım var ama onun dışında bi his yok.
test tarihin ne zaman?
Benim de transferim perşembe oldu bugün üçüncü günüm üçümüz aynı gün transfer olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?