Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..

İnş herşey daha da iyi olucak..

Vakit buldukça yazicam..
simdi benim bu mutluluğuna vesile olan erbil hocama bu güzel haberi verme vakti..

Gözün aydın canım rabbim analı babalı buyutsun yüreği güzel insan burda herkesin derdine hep bi cevap veren üzüntüsünü sevincini yaşayan Rabbim sağlıkla evlatlarinla buyutmeyi kısmet etsin inşallah maşallah kiloları da iyi ikiz gebelik için Rabbim nazardan korusun ....

Elacım çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün inş. yavrularına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş.Sıra bana geliyor hayırlısıyla inş bende bebeğime kavuşurum.darısı isteyen herkese inş.

canim Allah anali babali buyutsun ne guzel haber Rabbim tez vakitte ins.kucaginada almayi nasip eder hemencecik saglikla sihhatle annelerine kavussun yavrucaklar anne oldun artik cok sevindim cok darisi bizlere ins.cokkk dikkat et kendine

çok güzle bir haber allah sağ sağlim yavrularına kavuşturdu sağlıkla ve güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin rabbim darısı bizim başımıza

Canımmm gözün aydın..Maşallah bebeklerine :) Allah sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. Tüylerim diken diken oldu birden.

Artık çok vaktin olmayacak belliki ama yinede habersiz bırakma :)

Arzucum menepoza girdikten sonraki adetin kaç gün devam etti acaba. Ben hala adet oluyorum yarın arayıp soracağım
Canım valla beş gün kadar sürdü sen ara sor bakalım ama önemli bir şey yoktur diye düşünüyorum haberdar et benide

Benim de transferim perşembe oldu bugün üçüncü günüm üçümüz aynı gün transfer olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…