- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.021
Canim oncelikle hayirli olsin bendr hic beliryi yasamadim gram bisey yoktu...bilginizeAaa kızlar ozamn belkide grdük birbirmizi belirtileriniz ne nasılsınz
inşallah güzel sonuçlar alırsın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip ederKızlar Nasılsıniz beni hatirlayanlariniz vardır belki
Benimde yarın test günüm Rabbim hayırla sonuçlandır inşallah içim kıpır kıpır ama her türlü neticeye hazırlıkliyiz bir bebegimi 10.haftada kaybettiğim için Rabbim kucağıma almayi nasip etsin inşallah bu sefer. Dualarım hepinizle dualarınizda olmak dilegiyle
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun bende şuan menepozadayım 25 mayısta erbil beyi arıyacağım hemen o günmü transfer öncesi tedaviye başlıyoruz 15. gün kontrol sanırım 20.günde transfermi yapılıyorAaa kızlar ozamn belkide grdük birbirmizi belirtileriniz ne nasılsınz
Merhaba arzuMerhaba öncelikle hayırlısı olsun bende şuan menepozadayım 25 mayısta erbil beyi arıyacağım hemen o günmü transfer öncesi tedaviye başlıyoruz 15. gün kontrol sanırım 20.günde transfermi yapılıyor
öncesi tedavi olur 20.gün transfer olur hyırlısı olsn inşllah kıxlarMerhaba öncelikle hayırlısı olsun bende şuan menepozadayım 25 mayısta erbil beyi arıyacağım hemen o günmü transfer öncesi tedaviye başlıyoruz 15. gün kontrol sanırım 20.günde transfermi yapılıyor
yatmak gerekmiyor sanırım değilmi ben daha öncekilerde sonuç çıkana kadar evden dışarı çıkmamıştımbnm karnım şiş gbi srekli okdar bşka bişi yok iki gündrde yrüom havada cok gzeldi bugün
amin canım inşallah hepimiz içinÖn
öncesi tedavi olur 20.gün transfer olur hyırlısı olsn inşllah kıxlar
teşekkürler canım allah hepimizi bebişlerine kavuştursunMe
Merhaba arzu
25 mayısta bantlara başlarsın 15 gün sonra kontrol olur kanda bazı hormonlara bakıyor ve transfer tarihini söylüyor
amin inşallah canımSon 5. Gündeyim cumartesi günü transferim var .. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar
çok güzel normal hayata devam yaniHerkese hyırlı olumlu sonuclar inşllh ytmak ii olmaz bnce ytma sadece ilk üç gün dinlen zorlma dedi doktr okdar
Kesinlikle normal hayata devam yoksa işin içinden cıkılmaz ben şimdi kanaviçe yapcam mesela hergünde yürüom bide hiç aklma gelmio bileçok güzel normal hayata devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?