- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.041
Evet kesinlikle haklısın kafa sürekli orada olursa olmaz en güzeli havada çok güzel yürüyüş yapmak çok keyifli olurKesinlikle normal hayata devam yoksa işin içinden cıkılmaz ben şimdi kanaviçe yapcam mesela hergünde yürüom bide hiç aklma gelmio bile
Kızlar Nasılsıniz beni hatirlayanlariniz vardır belki
Benimde yarın test günüm Rabbim hayırla sonuçlandır inşallah içim kıpır kıpır ama her türlü neticeye hazırlıkliyiz bir bebegimi 10.haftada kaybettiğim için Rabbim kucağıma almayi nasip etsin inşallah bu sefer. Dualarım hepinizle dualarınizda olmak dilegiyle
Canım benim,inş hayırlısı ile güzel haber seni bekliyor.. Allah im tüm annelik duygusu yasamak isteyenlere nasip etsin inş..Kızlar Nasılsıniz beni hatirlayanlariniz vardır belki
Benimde yarın test günüm Rabbim hayırla sonuçlandır inşallah içim kıpır kıpır ama her türlü neticeye hazırlıkliyiz bir bebegimi 10.haftada kaybettiğim için Rabbim kucağıma almayi nasip etsin inşallah bu sefer. Dualarım hepinizle dualarınizda olmak dilegiyle
Aslında ii olur gezilck yerler var mis gbi gezin tadını cıkarın baharda geldi artık iice kafanz rahat eder inşllh snuçlar da gzel olur hyırlısylaEvet kesinlikle haklısın kafa sürekli orada olursa olmaz en güzeli havada çok güzel yürüyüş yapmak çok keyifli olur
bizde şehir dışından gelicez transferden sonra biraz istanbulda kalmayı düşünüyoruz
Canım benim,inş hayırlısı ile güzel haber seni bekliyor.. Allah im tüm annelik duygusu yasamak isteyenlere nasip etsin inş..
kuvezde ki yavrularima dualarimda anicam seni ve tüm sonuç bekleyen arkadaşları da.. İnş rüya gibi bi mutluluğu dileye isteyen herkese yasatsin Rabbim..ben kucagima alamadigim için hala inanamıyorum..sabrin sonu inş mutluluk..
Benimde cumartesi transferim inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldımBenim de Cumartesi transferim olacak hayırlısıyla inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Yok canım perşembe çözülecekler benimde saati belli değil arayacaklarmış.. Pgt gidecekler benim inşallah çoğu sağlıklı gelir gelişimleride güzel olur.. Cumartesi transfer dedi Erbil bey ... İnşallah Allahım gönlümüzdekini hayırla eylesin..Inşallah canım âmin embriyoları Perşembe çözecekler sanırım 3. Gün embriyosu donduruldu 5. Güne kadar gidecek bakalım kaç tanesi sağlam olacak o zaman söylerler sanırım transfer saatiniSenin belli mi canım
Âmin canım âmin inşallahYok canım perşembe çözülecekler benimde saati belli değil arayacaklarmış.. Pgt gidecekler benim inşallah çoğu sağlıklı gelir gelişimleride güzel olur.. Cumartesi transfer dedi Erbil bey ... İnşallah Allahım gönlümüzdekini hayırla eylesin..
Yaşım 37 canım bir oğlum var genetik hastalığı var bu yüzden pgt uygulanacak benim embriyolara.. İnşallah sonuç güzel olur.. Senin sorun neydi canım kaç embriyon var? Kaliteleri nasıl?Âmin canım âmin inşallahSenin sorunun ne yaşın kaç kaç embriyo oluştu hangi kalite de Kusura bakma çok soru sordum ama insan merak ediyor aynı dönemden geçtiğimiz için
Aminn inşallah canım yaa .. Seninde gözün aydınErbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerimErbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinErbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Âmin canım hakkımız da Hayırlısı inşallah sonuç güzel olurYaşım 37 canım bir oğlum var genetik hastalığı var bu yüzden pgt uygulanacak benim embriyolara.. İnşallah sonuç güzel olur.. Senin sorun neydi canım kaç embriyon var? Kaliteleri nasıl?
ay çok sevindim canım ya allah kucağına almayı nasip etsin bizede bu mutluluğu yaşatsın çok şükürErbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
amin canım inşallahAslında ii olur gezilck yerler var mis gbi gezin tadını cıkarın baharda geldi artık iice kafanz rahat eder inşllh snuçlar da gzel olur hyırlısyla
ela cım inşallah sende en kısa zamanda kucağına alırsın bebişleriniCanım benim,inş hayırlısı ile güzel haber seni bekliyor.. Allah im tüm annelik duygusu yasamak isteyenlere nasip etsin inş..
kuvezde ki yavrularima dualarimda anicam seni ve tüm sonuç bekleyen arkadaşları da.. İnş rüya gibi bi mutluluğu dileye isteyen herkese yasatsin Rabbim..ben kucagima alamadigim için hala inanamıyorum..sabrin sonu inş mutluluk..
kızlar ikinizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonrada sıra bize gelirBenimde cumartesi transferim inşallah güzel sonuçlar alırızKaçta canım transferin saati bellimi? Beraber bekleriz inşallah sonucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?