Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kesinlikle normal hayata devam yoksa işin içinden cıkılmaz ben şimdi kanaviçe yapcam mesela hergünde yürüom bide hiç aklma gelmio bile
Evet kesinlikle haklısın kafa sürekli orada olursa olmaz en güzeli havada çok güzel yürüyüş yapmak çok keyifli olur
bizde şehir dışından gelicez transferden sonra biraz istanbulda kalmayı düşünüyoruz

Canım inşallah bu defa her şey yolunda gider ve meleğini kucağına alırsın.

Canım benim,inş hayırlısı ile güzel haber seni bekliyor.. Allah im tüm annelik duygusu yasamak isteyenlere nasip etsin inş..

kuvezde ki yavrularima dualarimda anicam seni ve tüm sonuç bekleyen arkadaşları da.. İnş rüya gibi bi mutluluğu dileye isteyen herkese yasatsin Rabbim..ben kucagima alamadigim için hala inanamıyorum..sabrin sonu inş mutluluk..

Aslında ii olur gezilck yerler var mis gbi gezin tadını cıkarın baharda geldi artık iice kafanz rahat eder inşllh snuçlar da gzel olur hyırlısyla

canım bende her duamda sana bize hepimize dua ediyorum Rabbim kucağına alıp sevinç gözyaşları dökmeyi nasip etsin inşallah o günler yakında merak etme canım

Silancim çok tesekkur ederim maşallah ikincide kizmis ne mutlu sana iki kız kardeş güzel güzel anlasirlar sen de sağlıkla kucağına al inşallah canim

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Benim de Cumartesi transferim olacak hayırlısıyla inşallah dualarınızda beni de unutmayın

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Benim de Cumartesi transferim olacak hayırlısıyla inşallah dualarınızda beni de unutmayın
Benimde cumartesi transferim inşallah güzel sonuçlar alırız Kaçta canım transferin saati bellimi? Beraber bekleriz inşallah sonucu..

Inşallah canım âmin embriyoları Perşembe çözecekler sanırım 3. Gün embriyosu donduruldu 5. Güne kadar gidecek bakalım kaç tanesi sağlam olacak o zaman söylerler sanırım transfer saatini Senin belli mi canım

Yok canım perşembe çözülecekler benimde saati belli değil arayacaklarmış.. Pgt gidecekler benim inşallah çoğu sağlıklı gelir gelişimleride güzel olur.. Cumartesi transfer dedi Erbil bey ... İnşallah Allahım gönlümüzdekini hayırla eylesin..

Âmin canım âmin inşallah Senin sorunun ne yaşın kaç kaç embriyo oluştu hangi kalite de Kusura bakma çok soru sordum ama insan merak ediyor aynı dönemden geçtiğimiz için

Âmin canım âmin inşallah Senin sorunun ne yaşın kaç kaç embriyo oluştu hangi kalite de Kusura bakma çok soru sordum ama insan merak ediyor aynı dönemden geçtiğimiz için
Yaşım 37 canım bir oğlum var genetik hastalığı var bu yüzden pgt uygulanacak benim embriyolara.. İnşallah sonuç güzel olur.. Senin sorun neydi canım kaç embriyon var? Kaliteleri nasıl?

Yaşım 37 canım bir oğlum var genetik hastalığı var bu yüzden pgt uygulanacak benim embriyolara.. İnşallah sonuç güzel olur.. Senin sorun neydi canım kaç embriyon var? Kaliteleri nasıl?
Âmin canım hakkımız da Hayırlısı inşallah sonuç güzel olur Benim sebepsiz infertilite 2.5 senelik Evliyim 5 ay önce kendiliğimden hamile kaldım tek yumurta ikizlerine ama kalpleri durdu 8. Hafta da kürtaj oldum sonra bir daha olmadı bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim 10 yumurta toplandı 8i olgun du 8 i de döllendi çok şükür 1. Kalite hepsi canım bakalım Perşembe ne olacak önemli olan o

Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
ay çok sevindim canım ya allah kucağına almayı nasip etsin bizede bu mutluluğu yaşatsın çok şükür

ela cım inşallah sende en kısa zamanda kucağına alırsın bebişlerini

Benimde cumartesi transferim inşallah güzel sonuçlar alırız Kaçta canım transferin saati bellimi? Beraber bekleriz inşallah sonucu..
kızlar ikinizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonrada sıra bize gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…