Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kizlar yumurta toplamadan sonra kanamasi olan var mi? Az miktarda.ama tedirgin oldum. Tarlusal iciyorum onun bir etkisi mi oldu acaba?

Canim dondurulmuslarin her biri icin ayri ucret mi odedin? Ne zaman donduruluyor bunlar?
yok canım ayrı ücret ödemiyorsun onlar tedavi için ödediğimiz ücretin için eğer transferden sonra embriyo kalırsa o zaman yıllık ücret ödeyeceğiz

yok canım ayrı ücret ödemiyorsun onlar tedavi için ödediğimiz ücretin için eğer transferden sonra embriyo kalırsa o zaman yıllık ücret ödeyeceğiz
Anladim canim sag ol. Benim de 8 yumurtam var. Yarin laporoskobi oluyorum. Bana onerebilecegin bir sey var mi?

Anladim canim sag ol. Benim de 8 yumurtam var. Yarin laporoskobi oluyorum. Bana onerebilecegin bir sey var mi?
hiç korkma bir kere zor bir ameliyat değil sadece sana yemek gelecek ya ameliyattan sonra yavaş yavaş ye ki sonrasında benim gibi istifra etme ben bir tek narkozun etkisini atamadım sabaha kadar çıkardım bunun dışında bir sıkıntım olmadı benim emin ellerdesin korkma erbil hocama selamlarımı ilet arzu ay kılıç dersin kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum sen şimdi istanbuldamısın maşallah yumurtalarında çok allah bebiş olarak kucağına almayı nasip etsin aylin cim

Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah

Allah bu sayfada bu güzel haberleri eksik etmesin... Allah tamamına erip kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Amin canim hepimize nasip eder insallah, istanbuldayim. Bir tanidikta kaliyorum. Ameliyattan sonra aksama gonderirse ucakla gidicem. Sence gidebilir miyim? Agri sizi olur mu?selamini iletirim canim, cok sag ol.

Cupcakeask tebrik ederim cok sevindim allahm sağlık sıhhat versin bana belirti yazın ben hiç bişi hisetmiom olmadı gbi gelio bana yaa üzülmelere başladım

Cupcakeask tebrik ederim cok sevindim allahm sağlık sıhhat versin bana belirti yazın ben hiç bişi hisetmiom olmadı gbi gelio bana yaa üzülmelere başladım
Kaçıncı günündesin canım? Belirti arama bence bu sayfada belirtisi olmayıp çok hamile olan var.. Güzel haberini bekliyoruz hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…