- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.061
Amin canım inşallahkızlar ikinizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonrada sıra bize gelir
Âmin canım inşallahkızlar ikinizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonrada sıra bize gelir
benim 3. denemem olacak beştane dondurulmuşum var kenarda yaşımda 35Kızlar sizin kaçıncı denemeniz yaşınız kaç kaç tane embriyo transfer edildi
Anladımm canım Hayırlısı hakkımızdabenim 3. denemem olacak beştane dondurulmuşum var kenarda yaşımda 35
Hayirli ugurlu olsun canim. Allah kucagina almayi nasip etsin .Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
Canim dondurulmuslarin her biri icin ayri ucret mi odedin? Ne zaman donduruluyor bunlar?benim 3. denemem olacak beştane dondurulmuşum var kenarda yaşımda 35
yok canım ayrı ücret ödemiyorsun onlar tedavi için ödediğimiz ücretin için eğer transferden sonra embriyo kalırsa o zaman yıllık ücret ödeyeceğizCanim dondurulmuslarin her biri icin ayri ucret mi odedin? Ne zaman donduruluyor bunlar?
valla bende olmadı ama sen bir hicrana sor bakalımKizlar yumurta toplamadan sonra kanamasi olan var mi? Az miktarda.ama tedirgin oldum. Tarlusal iciyorum onun bir etkisi mi oldu acaba?
Anladim canim sag ol. Benim de 8 yumurtam var. Yarin laporoskobi oluyorum. Bana onerebilecegin bir sey var mi?yok canım ayrı ücret ödemiyorsun onlar tedavi için ödediğimiz ücretin için eğer transferden sonra embriyo kalırsa o zaman yıllık ücret ödeyeceğiz
Tebrik ediyorum!!!Allah tamamina erdirsin!!Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Bende cok az miktarda vardi.Hicran hanima sordum.normal dedi.sende coksa o zaman ya doktoru ya da Hicrani ara...Kizlar yumurta toplamadan sonra kanamasi olan var mi? Az miktarda.ama tedirgin oldum. Tarlusal iciyorum onun bir etkisi mi oldu acaba?
hiç korkma bir kere zor bir ameliyat değil sadece sana yemek gelecek ya ameliyattan sonra yavaş yavaş ye ki sonrasında benim gibi istifra etme ben bir tek narkozun etkisini atamadım sabaha kadar çıkardım bunun dışında bir sıkıntım olmadı benim emin ellerdesin korkma erbil hocama selamlarımı ilet arzu ay kılıç dersin kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum sen şimdi istanbuldamısın maşallah yumurtalarında çok allah bebiş olarak kucağına almayı nasip etsin aylin cimAnladim canim sag ol. Benim de 8 yumurtam var. Yarin laporoskobi oluyorum. Bana onerebilecegin bir sey var mi?
Aradim bir sey olmaz dedi canim. Sorun degilmis yani.Bende cok az miktarda vardi.Hicran hanima sordum.normal dedi.sende coksa o zaman ya doktoru ya da Hicrani ara...
Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Amin canim hepimize nasip eder insallah, istanbuldayim. Bir tanidikta kaliyorum. Ameliyattan sonra aksama gonderirse ucakla gidicem. Sence gidebilir miyim? Agri sizi olur mu?selamini iletirim canim, cok sag ol.hiç korkma bir kere zor bir ameliyat değil sadece sana yemek gelecek ya ameliyattan sonra yavaş yavaş ye ki sonrasında benim gibi istifra etme ben bir tek narkozun etkisini atamadım sabaha kadar çıkardım bunun dışında bir sıkıntım olmadı benim emin ellerdesin korkma erbil hocama selamlarımı ilet arzu ay kılıç dersin kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum sen şimdi istanbuldamısın maşallah yumurtalarında çok allah bebiş olarak kucağına almayı nasip etsin aylin cim
Kaçıncı günündesin canım? Belirti arama bence bu sayfada belirtisi olmayıp çok hamile olan var.. Güzel haberini bekliyoruz hadi bakalımCupcakeask tebrik ederim cok sevindim allahm sağlık sıhhat versin bana belirti yazın ben hiç bişi hisetmiom olmadı gbi gelio bana yaa üzülmelere başladım
30 nisanda transfer oldu yedi gün galiba ama öncekiyle aynıyım hiç değişik bi durumum yokKaçıncı günündesin canım? Belirti arama bence bu sayfada belirtisi olmayıp çok hamile olan var.. Güzel haberini bekliyoruz hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?