- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.081
aminnnnn hepimiz içinAllah bu sayfada bu güzel haberleri eksik etmesin... Allah tamamına erip kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ağrı sızı olmaz ama bence bir gece kal daha iyi olur narkozun etkisini ancak atıyorsun ertesi gün gidersin şimdiden gelmiş geçmiş olsun canım gez toz bugün moral olsun sanaAmin canim hepimize nasip eder insallah, istanbuldayim. Bir tanidikta kaliyorum. Ameliyattan sonra aksama gonderirse ucakla gidicem. Sence gidebilir miyim? Agri sizi olur mu?selamini iletirim canim, cok sag ol.
Bakalim doktor ne diyecek, olmazsa kaliriz bir gun. kendimi iyi hissediyorum heyecan yok:)ağrı sızı olmaz ama bence bir gece kal daha iyi olur narkozun etkisini ancak atıyorsun ertesi gün gidersin şimdiden gelmiş geçmiş olsun canım gez toz bugün moral olsun sana
Amin inşallahBenim kanamam olmadı fakat 1 hafta sonra gaz ağrısına benzer ve çok şiddetli karın ağrım oldu.Karnım hamile olmuşum gibi şişti.Erbil bey hemen çağırdı ultrasonla baktı yumurtalarının alındığı yerler ödem yapmış serum verdiler ve sürekli istirahat verdiler.Benim için çok zorlu bir süreçti fakat değdi.sevgili doktorum sayesinde Dünyalar Tatlısı bir oğlum var şimdi.Darısı tüm isteyenlerin başına.Allah sabır ve güç versin.
sevindim senin adına sabah erkenden diğmi ameliyatBakalim doktor ne diyecek, olmazsa kaliriz bir gun. kendimi iyi hissediyorum heyecan yok:)
Hayırlı olsun canım inş rabbim bu defa sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
7 de nisantasinda olun dediler.sevindim senin adına sabah erkenden diğmi ameliyat
Allah yardımcın olsun canım7 de nisantasinda olun dediler.
Kızlar bişi sorcam clexane iğne kullanıom ama iğne yerim hep kanıo sorun olurmu
Bu iğne transfer öncesi tedavi sırasındamı yapılıyor kızlarİğneyi yaparken ilaci yavaş yavaş ver. Ama kan sulandırıcı olduğu için morarmalar oluyor. İğneyi de tam dimdik değil hafif 45 derece açı gibi batır.
Evet canım transfer öncesi başlanıyorBu iğne transfer öncesi tedavi sırasındamı yapılıyor kızlar
Aminnn .. Tebrikler canım kucağına almak nasip olsun inşalah.. Allahım banada güzel haber vermeyi nasip eder inşallah ...Erbil Hocamın sihirli elleri bir hayata daha dokundu tabiki Rabbimin izniyle.
Hamileyim kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah
Bu iğne transfer öncesi tedavi sırasındamı yapılıyor kızlar
anladım canım teşekkürlerTransfer öncesi başlıyor ve gebeliktede bazı kişilerde devam ediyor. Bana daha önceki gebeliğimde kullandın mı dedi erbil bey . Hayır diyince o zaman bırak artık dedi. Pıhtılaşmaya bağlı bebek kayıpları için bir önlem bu iğne. Gerekli kişiler 9 ay kullanabiliyor canım.
Geçmiş olsunAmeliyati oldum. Canim cok yanmadi cok sukur.tupler alindi, yapisiklik varmis onlar da halledilmis. Insallah bundan sonrasi daha iyi olur.
aylin cim gözün aydın hadi çok sevindim nolsun benimde tüplerim alındı bebişlerimizin daha iyi tutması için gereken yapılıyor akşama çıkacakmısın nasıl planAmeliyati oldum. Canim cok yanmadi cok sukur.tupler alindi, yapisiklik varmis onlar da halledilmis. Insallah bundan sonrasi daha iyi olur.
ayşecim senin transfer ne zaman şimdiEvet canım transfer öncesi başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?