- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.101
inşallah hepimize nasip etsinAminnn .. Tebrikler canım kucağına almak nasip olsun inşalah.. Allahım banada güzel haber vermeyi nasip eder inşallah ...
Cumartesi inşallah canıma
ayşecim senin transfer ne zaman şimdi
Aminn canım inşallah herkesin gönlüne göre versin Allahıminşallah hepimize nasip etsin
nasıl heyecanlımısın benim birbuçuk ay var ben şimdiden çok heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versinCumartesi inşallah canım
Bugun hastanede kalaacagim yarin cikarsin dedi. Sabah gormeye gelecekmis doktor, erken saatte mi gelir acaba, ucak biletini alsam mi bilmem.aylin cim gözün aydın hadi çok sevindim nolsun benimde tüplerim alındı bebişlerimizin daha iyi tutması için gereken yapılıyor akşama çıkacakmısın nasıl plan
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun
aylincim beni akşam dokuz gibi görmüştü sabah ben hastaneden çıkınca yanına gitmiştim hem kontrol etti hem menepoza soktu öğleden sonrada uçakla döndüm ben seni menepoza sokmayacakmı ? sabah erken gelir tabi belki ameliyatı vardır yine hastanedeBugun hastanede kalaacagim yarin cikarsin dedi. Sabah gormeye gelecekmis doktor, erken saatte mi gelir acaba, ucak biletini alsam mi bilmem.
Heyecan var tabi olmazmı.. Pgt den sağlam gelsinler inşallah şimdi daha çok onun heyecanı var ondan sonra transfer sonra sonuç.... Sanırım kucağımıza alıncaya kadar geçmez bu heyecannasıl heyecanlımısın benim birbuçuk ay var ben şimdiden çok heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin
evet canım haklısınaylincim beni akşam dokuz gibi görmüştü sabah ben hastaneden çıkınca yanına gitmiştim hem kontrol etti hem menepoza soktu öğleden sonrada uçakla döndüm ben seni menepoza sokmayacakmı ? sabah erken gelir tabi belki ameliyatı vardır yine hastanede
amin inşallah pdg ne zaman belli olacakHeyecan var tabi olmazmı.. Pgt den sağlam gelsinler inşallah şimdi daha çok onun heyecanı var ondan sonra transfer sonra sonuç.... Sanırım kucağımıza alıncaya kadar geçmez bu heyecan.. Allahım en iyisini bilir gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah...
Cuma akşam yada cumartesi sabah dediler haber bekleyeceğiz onlardan.. Sonuç iyi olsun inşallahevet canım haklısın
amin inşallah pdg ne zaman belli olacak
inşallah canım dualarımız seninleCuma akşam yada cumartesi sabah dediler haber bekleyeceğiz onlardan.. Sonuç iyi olsun inşallah
Çok sağol canım ..inşallah canım dualarımız seninle
Morardı zaten ama kanıo mesela gündüz yapıom akşama kadar kanıo dik vuramıom hafif eğik yapıom iğneyi bide hiç bişi hissrtmiom korkuom tam test günü eşim yurt dışına cıkıo bakalım meraklanmaya başladm artk oldumu olmadımı dieİğneyi yaparken ilaci yavaş yavaş ver. Ama kan sulandırıcı olduğu için morarmalar oluyor. İğneyi de tam dimdik değil hafif 45 derece açı gibi batır.
Evet menopoza sokacak daha , yanima gelin demedi de belki sabah soyler. Neyse aksama anca giderim ben. Sabah ameliyati varmis zaten.aylincim beni akşam dokuz gibi görmüştü sabah ben hastaneden çıkınca yanına gitmiştim hem kontrol etti hem menepoza soktu öğleden sonrada uçakla döndüm ben seni menepoza sokmayacakmı ? sabah erken gelir tabi belki ameliyatı vardır yine hastanede
İlacın prospektüsünde iğneyi 90• tutmamız yani tam dik açıyla tutmamız gerektiği yazıyor. Enjeksiyonu yaparken 2 parmağımızla kavradığımız deriyi bırakmadan yapıp enjektörü dik olarak tek seferde çekin diyor. Ben dik açıyla yapıyorum eğik yapmıyorum...Morardı zaten ama kanıo mesela gündüz yapıom akşama kadar kanıo dik vuramıom hafif eğik yapıom iğneyi bide hiç bişi hissrtmiom korkuom tam test günü eşim yurt dışına cıkıo bakalım meraklanmaya başladm artk oldumu olmadımı die
Morardı zaten ama kanıo mesela gündüz yapıom akşama kadar kanıo dik vuramıom hafif eğik yapıom iğneyi bide hiç bişi hissrtmiom korkuom tam test günü eşim yurt dışına cıkıo bakalım meraklanmaya başladm artk oldumu olmadımı die
İlacın prospektüsünde iğneyi 90• tutmamız yani tam dik açıyla tutmamız gerektiği yazıyor. Enjeksiyonu yaparken 2 parmağımızla kavradığımız deriyi bırakmadan yapıp enjektörü dik olarak tek seferde çekin diyor. Ben dik açıyla yapıyorum eğik yapmıyorum...
Bende hemşirelik yaptım.. iğne çok küçük . Bu iğneyle tam dik yaparsak karın bölgesinde ancak cilt altına gelir canım.. Ben hep dik açıyla yapıyorumValla bende hep dik yapyordum annem hemşire benim. Cilt altı bu tip iğneyi tam dik yapma kızım dedi...Gerçi iş işten geçmişti çoğunu bende dik yapmıştım.
Öyle canım akşamı buluyor zaten atlattın ya gerisi gelir zaten senin tüpleri tamamen aldımı pekiEvet menopoza sokacak daha , yanima gelin demedi de belki sabah soyler. Neyse aksama anca giderim ben. Sabah ameliyati varmis zaten.
Evet almis, benim iki tarafli sorun vardi. Yapisiklik da cokmus.Öyle canım akşamı buluyor zaten atlattın ya gerisi gelir zaten senin tüpleri tamamen aldımı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?