Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Oh
Evet almis, benim iki tarafli sorun vardi. Yapisiklik da cokmus.
Yumurtalarin guzel dedi.
6 yumurta 3. Gun donduruldu, 2 tanesini 5. Gune gidecek mi yarin belli olacakmis.
Oh maşallah ne güzel hadi bakalım aylin cim herşey çok güzel sonuda güzel olur inşallah bizde bu sayfadan hamileyim kızlar diye mesajlar atarız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin insallah. Burda cok guzel haber alanlar var, onlarla birlikte bwn de mutlu oluyorum . Bu furyaya biz de katiliriz insallah. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Tabi doktorumuzun hakkini da odeyemeyiz. Ona cok guveniyorum, bu yuzden sakin kaliyorum.

Hanımlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende artık Erbil beyın hastası Olacağım. Yanı galiba !!! Ilk Görüşmeye yaptık. Sızın fıkırlerınızı alabılırmıyım ??? Lutfen.

Aynen aylincim önce allaha sonra erbil bey emeği çok işini çok severek ve isteyerek yapıyor

Hanımlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende artık Erbil beyın hastası Olacağım. Yanı galiba !!! Ilk Görüşmeye yaptık. Sızın fıkırlerınızı alabılırmıyım ??? Lutfen.
Merhaba hayırlısı olsun valla diyecek çok birşey yok doğru merkez ve mükemmel bir doktordasın

merhaba cnm hadi hayırlısı olsun..Erbil bey gerçekten işini seven hastalarına ve işine değer veren bir doktor.Zamanla zaten sende gittikçe anlayacaksın.Sıcak kanlı,samimi kendinden emin hastalarıyla arkadaş gibi olan bir doktor.kendisini tanıyıpta sevmeyen yoktur :))

cok tesekkurederım kızlar. Gecmıstekı deneyımlerım , doktor konusuna cok temkınlı ve güvensız yaklaşmama sebep oluyor. Kafam Karışık , ruhum Karışık , mevzular Karışık , e dolayısıyla ben karmakarışık Offffff cok zor.

ÇOK HAKLISIN HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ MERAK ETME AMA BEN HEP DİYORUM ŞİMDİYE KADAR ÇOK ZAMAN KAYBETMİŞİM İZMİRDE ERBİL BEYİ KEŞKE İLK ZAMANLARDA TANISAYDIM

Test günüm 13 mayıs meraktan bnde yarıldım ama korkuom ya. sıfır değer cook gördüm hiç cesaretim yok yaptrmaya hiç belirtimde yok aynı ilk deneme gibi
Olumlu düşün canım hiç belirtisi olmayıp ikiz bekleyen çok kişi var.. İnşallah iyi olur. 13 mayıstamı yaptıracaksın testi?

Olumlu düşün canım hiç belirtisi olmayıp ikiz bekleyen çok kişi var.. İnşallah iyi olur. 13 mayıstamı yaptıracaksın testi?
Ogünden önce yaptrcam aslında çnkü eşim o sabah sekiz bcukta yurtdışına gidio olumluda olmszda olsa o yanmdayken yaşım bişileri istiyom ama nxamn yapcam bilmiom

Otuz nisandı transfer ogünde sayılorsa eğer dokuzuncu günüm heycan tavan
Ay gerçekten çok heyecanlı bencede eşin yanında olsun canım mutluluğunuzu birlikte yaşayın :) aksini düşünmeyelim :)
çalışıyormusun ben en çok ona takıldım transfer olan herkes işe geri dönüyor oysaki ben daha önceki denemelerimde robot gibi yatmıştım

ben öğretmenim erbil bey bana 2 gün dinlenip işe başlayabilirsin demişti.ben sürekli yatmadım hep evde gezindim 7. gün de işe başladım

Banada burdan ckınca metrobüse binebilirsin dediler valla işin varsa çalış dediler ama ben çıktm eşim yurtdışına gtmye başlayınca ailmele kalcam die şimdi ewde oturyom kanaviçe işliom zamanımı geçiriyom belki pazartesi yaparım bide idrarda cıkıomu acaba şimdi ya

ben öğretmenim erbil bey bana 2 gün dinlenip işe başlayabilirsin demişti.ben sürekli yatmadım hep evde gezindim 7. gün de işe başladım
Bende planlamacıyım masa başı işim rahat ama sanki yatmazsam tutmayacakmış gibi geliyor
erbil bey diyorsa doğrudur her dediğini yapıyoruz bunuda yaparız:)

çalışınca kafada dağılır doğru başka şeylerle uğraşmak kafa dağıtır
transferden sonra merkezde ne kadar yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…