- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.141
bi saat yttım bn galiba zaten erbil bey gelip görmeden yollmıolarçalışınca kafada dağılır doğru başka şeylerle uğraşmak kafa dağıtır
transferden sonra merkezde ne kadar yatıyoruz
allah hepimizin yardımcısı olsun senin sonucunu heyecanla bekliyoruz duygucumbi saat yttım bn galiba zaten erbil bey gelip görmeden yollmıolar
Çatalda da yatırıyolarmı canım? Başka merkezde oradanda hemen kaldırmıyorlarmış.. Seninde öylemi oldu?bi saat yttım bn galiba zaten erbil bey gelip görmeden yollmıolar
ayşe cim senin haber geldimiÇatalda da yatırıyolarmı canım? Başka merkezde oradanda hemen kaldırmıyorlarmış.. Seninde öylemi oldu?
Yok canım gelmedi daha ..ayşe cim senin haber geldimi
e yarın transfer olacak diğmi gelen sonuca göreYok canım gelmedi daha ..
Evet canım bugün akşam yada yarın sabah haber edecekler aynı gün transfer içinde çağıracaklarmış.. Öyle dediler.. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor sonuç güzel olsun inşallahe yarın transfer olacak diğmi gelen sonuca göre
amin canım inşallah bizede haber verEvet canım bugün akşam yada yarın sabah haber edecekler aynı gün transfer içinde çağıracaklarmış.. Öyle dediler.. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor sonuç güzel olsun inşallah
naptın canım döndünmü evineAmin insallah. Burda cok guzel haber alanlar var, onlarla birlikte bwn de mutlu oluyorum . Bu furyaya biz de katiliriz insallah. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Tabi doktorumuzun hakkini da odeyemeyiz. Ona cok guveniyorum, bu yuzden sakin kaliyorum.
canım embriyolar çoğu normalamin canım inşallah bizede haber ver
Mrb bence erbil hocaya guvenin derim. Isini profesyonel yapiyor.Hanımlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende artık Erbil beyın hastası Olacağım. Yanı galiba !!! Ilk Görüşmeye yaptık. Sızın fıkırlerınızı alabılırmıyım ??? Lutfen.
Yarin donecem insallah. Bugun cuma olunca bilet fiyatlari almis basini gitmis. Iyiyim cok agri hissetmedim cok sukur. Sen kac gunde normale donmustun? Pazartesi ise basla dedi de ben koyde ogretmenim yol sarsar gibi o yuzden gitmeyecegim.naptın canım döndünmü evine
Ay çok sevindim inşallah hep böyle mutlu haberler alalımcanım embriyolar çoğu normalgeldi Allaha şükürler olsun inşallah sonuçda güzel olur.. Allahım hepimize gönlümüze göre versin inşallah.. Yarın transfer için arayacaklar bakalım.. Sonu güzel olsun
Yok canım ya ben bir hafta yattın başlama pantolon falan giyemedim on gün kadar ancak toparlanırsınMrb bence erbil hocaya guvenin derim. Isini profesyonel yapiyor.
Yarin donecem insallah. Bugun cuma olunca bilet fiyatlari almis basini gitmis. Iyiyim cok agri hissetmedim cok sukur. Sen kac gunde normale donmustun? Pazartesi ise basla dedi de ben koyde ogretmenim yol sarsar gibi o yuzden gitmeyecegim.
İnşallah canım sonuçta güzel olur inşallah.. Çok güzel haberler alırız inşallah bu sayfada..Ay çok sevindim inşallah hep böyle mutlu haberler alalım
Aslında ben merkeze hıcmı hıc güvenemiyorum. Ama sadece erbıl bey ıcın tekrar gıtmeyı düşünüyorum. Insallah bu defa hersey yolunda gıder.Mrb bence erbil hocaya guvenin derim. Isini profesyonel yapiyor.
Yarin donecem insallah. Bugun cuma olunca bilet fiyatlari almis basini gitmis. Iyiyim cok agri hissetmedim cok sukur. Sen kac gunde normale donmustun? Pazartesi ise basla dedi de ben koyde ogretmenim yol sarsar gibi o yuzden gitmeyecegim.
. Senın durumun ne pekı su anda ??ÇOK HAKLISIN HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ MERAK ETME AMA BEN HEP DİYORUM ŞİMDİYE KADAR ÇOK ZAMAN KAYBETMİŞİM İZMİRDE ERBİL BEYİ KEŞKE İLK ZAMANLARDA TANISAYDIM
Yarın onuncu gün bakalım sonuca yaklaştkça bna geliolar oof olmadı gbi gelio ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?