Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Yok hemen yataga alıolar ben çatlda aşılamada yatmştım ama bu ikinci tüp hiç öle bişi yok çok ilgililerdi zaten yataga gectim yattım bnde sonucu heycanla bekliom ama bilmiom bi okdarda korkuom

Evet canım bugün akşam yada yarın sabah haber edecekler aynı gün transfer içinde çağıracaklarmış.. Öyle dediler.. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor sonuç güzel olsun inşallah
amin canım inşallah bizede haber ver

naptın canım döndünmü evine

Hanımlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende artık Erbil beyın hastası Olacağım. Yanı galiba !!! Ilk Görüşmeye yaptık. Sızın fıkırlerınızı alabılırmıyım ??? Lutfen.
Mrb bence erbil hocaya guvenin derim. Isini profesyonel yapiyor.
naptın canım döndünmü evine
Yarin donecem insallah. Bugun cuma olunca bilet fiyatlari almis basini gitmis. Iyiyim cok agri hissetmedim cok sukur. Sen kac gunde normale donmustun? Pazartesi ise basla dedi de ben koyde ogretmenim yol sarsar gibi o yuzden gitmeyecegim.

Ay çok sevindim inşallah hep böyle mutlu haberler alalım

Yok canım ya ben bir hafta yattın başlama pantolon falan giyemedim on gün kadar ancak toparlanırsın

Yarın onuncu gün bakalım sonuca yaklaştkça bna geliolar oof olmadı gbi gelio ama hayırlısı

Yarın onuncu gün bakalım sonuca yaklaştkça bna geliolar oof olmadı gbi gelio ama hayırlısı

Aslında ben merkeze hıcmı hıc güvenemiyorum. Ama sadece erbıl bey ıcın tekrar gıtmeyı düşünüyorum. Insallah bu defa hersey yolunda gıder.

transfer gününü saymıyoruz yarın 9. günümüz ben pazar günü kan testi yaptırcam normal tarihim çarşamba ama sabetmek imkansız.. benim kasıklarımda arada batma oluyor 3 gündür ve bel ve bacak ağrılarım var inşallah iyiye işarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…