Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Gerçekten sabretmek imkansız bende yarın yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret te edemiyorum

Evet. Hemde gercekten cıddı. Benı cok cıddı umutsuzluğa sürükledı durum. Taki Erbil Bey'le konusana dek. Onunla konuştuktan sonra kendıme geldım. Ustelık bunu sadece telefonda başardı. Sonra muayenede tekrar görüştük. Ama dedımya daha oncekı kotu deneyımım yınede ayaklarımı gerı çekıyor sankı

Evet. Hemde gercekten cıddı. Benı cok cıddı umutsuzluğa sürükledı durum. Taki Erbil Bey'le konusana dek. Onunla konuştuktan sonra kendıme geldım. Ustelık bunu sadece telefonda başardı. Sonra muayenede tekrar görüştük. Ama dedımya daha oncekı kotu deneyımım yınede ayaklarımı gerı çekıyor sankı

10. günü bekle istersen daha sağlıklı olur gerçi öyle diyorum ama ben bugün resmen kapıdan döndüm
Kasıkta batma bel bacak ağrısı bende de var ilacın yan etkileri bunlar ilk tedavimdede olmuştu insanın kendini sürekli belirti ararken bulması çok bunaltıcı halbuki üç tane hcrenin çoğalması nasıl bi belirti yaratabilir ki işte

kesinlikle öyle ama aramamak ve yaşamamak imkansız..

Erbil beyin ikna kabiliyeti kuvvetli gerçekten zor vakalarda bile çok istekli davranıyor ama tabi bu iş bir ekip işi umutla başladığın bı tedavide negatif sonuç almak yıkıcı oluyor özelliklede böyle bir güvensizlik yaşadıysan

Daha once bahcecide basaka bir doktorda mi tedavi oldunuz? Sorun yasadik demissiniz de. Bir umut icimizdeki umarim hayal kirikliklari guvensizlik olmaz.

Yok canım ya ben bir hafta yattın başlama pantolon falan giyemedim on gün kadar ancak toparlanırsın
Hemen banyo da yapabilirsin dedi ben biraz bekleyecegim. menopoz ignesi de olduk haziriz artik:) cok csbuk gecti `Allah`im kolaylik verdi, insallah bundan sonrasi da boyle olur rahat olurum.

Merhaba kızlar benim de bugün transfer günüm bakalım arayıp saat için haber verecekler Heyecanlı bekleyiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeğimizi Boşa çıkarmasın inşallah

Hemen banyo da yapabilirsin dedi ben biraz bekleyecegim. menopoz ignesi de olduk haziriz artik:) cok csbuk gecti `Allah`im kolaylik verdi, insallah bundan sonrasi da boyle olur rahat olurum.
ben hemen eve gelince yıkandım canım hiç birşeycik olmuyor sende yıkan bence amin her işimiz böyle kolay olsun
sıcak günler seni bekliyor aylincim menepoz:)

Merhaba kızlar benim de bugün transfer günüm bakalım arayıp saat için haber verecekler Heyecanlı bekleyiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeğimizi Boşa çıkarmasın inşallah
Hakkında hayırlısı inşallah hepimizin yüzü gülsün

Hakkında hayırlısı inşallah hepimizin yüzü gülsün
İnşallah canım âmin sen nasılsın test günün yaklaşmış sanırım var mı belirtilerin falan Kaçıncı gün embriyo koyuldu kaç tane yaşın kaç Fazla sordum kusura bakma ama aynı yollardan geçiyoruz işte insan sormadan yapamıyor

Otuz nısandı transfer kçncı gün oluo anlmadım acıkcası ama test gunu onuç mayıs bnm donmş vardı umut tüp bebekte onları buraya aldrıp yptık yaş 26 bnm bi tane transfer oldu bu ikinci denemem ama hiç bişi hssetmiom olmadı gbi glio bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…