- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.181
Anladım canım ama dedikleri gibi bazıları hiç belirti yaşamıyor Rabb'ime inan sen dua et sürekli inşallah Hakkımızda Hayırlısı hepimizinOtuz nısandı transfer kçncı gün oluo anlmadım acıkcası ama test gunu onuç mayıs bnm donmş vardı umut tüp bebekte onları buraya aldrıp yptık yaş 26 bnm bi tane transfer oldu bu ikinci denemem ama hiç bişi hssetmiom olmadı gbi glio bna
Evet malesef. Daha once bahcecıde baska bır doktorda tedavı denedımDaha once bahcecide basaka bir doktorda mi tedavi oldunuz? Sorun yasadik demissiniz de. Bir umut icimizdeki umarim hayal kirikliklari guvensizlik olmaz.
Bazılarında hiç belirti olmuyor canım Rabb'ime dua et bol bol inşallahOtuz nısandı transfer kçncı gün oluo anlmadım acıkcası ama test gunu onuç mayıs bnm donmş vardı umut tüp bebekte onları buraya aldrıp yptık yaş 26 bnm bi tane transfer oldu bu ikinci denemem ama hiç bişi hssetmiom olmadı gbi glio bna
Kalite olarak srmadım ama sekiz hücreliydi galibaBazılarında hiç belirti olmuyor canım Rabb'ime dua et bol bol inşallahKaçıncı kalite koydular canım söylediler mi
AnladımKalite olarak srmadım ama sekiz hücreliydi galiba
O anda aklma bişi gelmedi hiç bişide sormadm zaten erbil bey hep kontrolüm altında hali var bnde kurcalamadmAnladım
Evet insan biraz da heyecandan unutuyor soracağınıO anda aklma bişi gelmedi hiç bişide sormadm zaten erbil bey hep kontrolüm altında hali var bnde kurcalamadm
Artık hyırlısı bnm ypcm bişi klmadıEvet insan biraz da heyecandan unutuyor soracağını
Günydın bigün dha bşladı hycanla
Öyle tabi Hayırlısı ne zaman test yapmayı düşünüyorsunArtık hyırlısı bnm ypcm bişi klmadı
Ay hadi Hayırlısı canım ne zaman çıkacak sonuç bize de haber verben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Hadi Hayırlısı canım sonuç ne zaman çıkacakben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Ay hadi hayrlısıben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Ay hadi hayırlısıben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Eşim gitmeden yapmam lazm yani en gec pazartesiÖyle tabi Hayırlısı ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Anladım canım Hayırlısı olsunEşim gitmeden yapmam lazm yani en gec pazartesi
Ama olumlu değil bnceAnladım canım Hayırlısı olsun
Hafi bakalım bizi de haberdar et buradansaat 1 de sonuç ama stresten alasım bile yok off..
Öyle Düşünme ya öyle çok deyip olumlu sonuç alan oldu buradanAma olumlu değil bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?