- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.201
Bnu bikere daha yasadım olumsz snclrdan korkuom artkÖyle Düşünme ya öyle çok deyip olumlu sonuç alan oldu buradan
duygucum ben o olumsuz sonucu dört kez yaşadım ama yineden umutluyum sende umutlu ol bence sen elinden geleni yaptın allah nasip etmiştir inşallah yavrunu kucağına alırsın alırız :)Bnu bikere daha yasadım olumsz snclrdan korkuom artk
hayırlı haberler alırsın , ınnnsaaalllaaahhhhben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Haklısın canım tabi ama inşallah olumlu olacak Allah'ın izniyle öyle düşünmBnu bikere daha yasadım olumsz snclrdan korkuom artk
canım benim durumum karışık ve zor bir hastayım kist ameliyatı oldum on yıl önce çikolata kisti izmirde dört deneme ikisinde yumurtalar boş çıktı transfere bbile gidemedim ikisinde trensfer yapıldı sonuç negatif sonra bahçeci grubunda erbil beyi tavsiye ettiler durumumu anlatan bir mail attım ve hemen beni aradı seninde dediğin gibi telefonda öyle gücen verdiki hemen randevu aldık 2014 kasımda görüşmeye gittik kanal filmi çekildi bana ve kanallarımın tıkalı olduğunu söyledi izmirdeki koskaca proflar 2009 yılında çekildiğim film ile bana dört yıl tüp bebek yaptı biride yeni bir film istemedi ocak ayında tedavi başladı üç yumurta toplandı üçü döllendi donduruldu sonra şubatta bir tedavi daha 3yumurta toplandı 2 tanesi döllendi 5 tane embriyom var sonra martta ameliyat oldum kannallarım açılmadı erbil bey aldı kanalları menepoza girdim mayıs 25 te transfer öncesi tedavim başlıcak haziran ortası gibide transfer olacak kısmetse. Senın durumun ne pekı su anda ??
merkez ile nasıl bir sorun yaşadın ki canım bukadar rahatsız etti seniAslında ben merkeze hıcmı hıc güvenemiyorum. Ama sadece erbıl bey ıcın tekrar gıtmeyı düşünüyorum. Insallah bu defa hersey yolunda gıder.
amin canım inşallah hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar benim de bugün transfer günüm bakalım arayıp saat için haber verecekler Heyecanlı bekleyiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeğimizi Boşa çıkarmasın inşallah
ben hemen cevap vereyim transferden önce erbil bey gerekli gördüğü hastaları menepoza sokup transferi öyle yapıyor canımKızlar ya , bana cevap verırmısınız cok merak ettım. Su menepoz ıgnesı nedır? Ben bir kere tup bebek denedım ama hıc duymadım.
sen içini rahat tut canım erbil bey başka güvenebilirsinEvet malesef. Daha once bahcecıde baska bır doktorda tedavı denedım
oy oy oy hadi bakalım güzel sonuç bekliyoruzben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Benım bır kere tup bebek denemem oldu. Esımın spermlerınde sekıl bozukluğu vardı. Başladık. Bende hıc problem görünmüyordu. Tup bebek tedavısıne Başladıktan sonra anlaşıldıkı , yumurta sayım az ve kalıte düşüklüğü var. Neyse transfer falan derken , sonuç negatıf... Sonra bahcecı , yenı umutlar , tekrar tedavı. Dort yumurta , 3 embrıyo , 5. Gunu bekleme safâsı , hersey ıyıyken güya , sonuç Sıfır. Transfer bıle yapılamadı. Ama kotu olan bunlar degıl , gelen teklıf. Yumurta transferı dusunurmusunuz ??? Ve yıkım. Sonra tavsıye tavsıye tavsıyeler. Erbıl bey. Telefonla konustuk. Dosyamı ıncelemıs. Soyledıgı şuydu. Sakın sakın yumurta transferı düşünmeyın. Benım hastam olursunuz yada olmazsınız. Ama boyle bısı asla yapmayın. Sızın durumunuzdakı bı hastanın boyle bırseye ıhtıyacı yok. Dedı. Gıttım muayene oldum. Aynı seylerı tekrar ettı. Kolay bır hasta degılmısım ama zorda degıl dedı. Vıtamınlerımı verıp yolladı. Iste benım hıkayemmerkez ile nasıl bir sorun yaşadın ki canım bukadar rahatsız etti seni
Sımdı de erbıl beyın soyledıklerı ıcımı rahatlatıyor. Ama dıger doktorun soyledıklerı yuzunden , ayaklarım gerı gerı gıdıyor. Napıcamı bılmıyorum. Cok coooookkk bunalıyorum. Boyle iştemerkez ile nasıl bir sorun yaşadın ki canım bukadar rahatsız etti seni
Canım benım ya. Allah'ım ınsallah hayırlısının nasıl eder herseyın , hepımız ıcın. Hayırlı haberlerın ıcın Dua edıcem.canım benim durumum karışık ve zor bir hastayım kist ameliyatı oldum on yıl önce çikolata kisti izmirde dört deneme ikisinde yumurtalar boş çıktı transfere bbile gidemedim ikisinde trensfer yapıldı sonuç negatif sonra bahçeci grubunda erbil beyi tavsiye ettiler durumumu anlatan bir mail attım ve hemen beni aradı seninde dediğin gibi telefonda öyle gücen verdiki hemen randevu aldık 2014 kasımda görüşmeye gittik kanal filmi çekildi bana ve kanallarımın tıkalı olduğunu söyledi izmirdeki koskaca proflar 2009 yılında çekildiğim film ile bana dört yıl tüp bebek yaptı biride yeni bir film istemedi ocak ayında tedavi başladı üç yumurta toplandı üçü döllendi donduruldu sonra şubatta bir tedavi daha 3yumurta toplandı 2 tanesi döllendi 5 tane embriyom var sonra martta ameliyat oldum kannallarım açılmadı erbil bey aldı kanalları menepoza girdim mayıs 25 te transfer öncesi tedavim başlıcak haziran ortası gibide transfer olacak kısmetse
aynen canım ya banada izmirde doktor senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma yumurta transferi yap evlatlık al gibi tavsiyelerde bulundular evet çok haklısın yıkılıyorsun ama ben umudumu kaybetmedim erbil beye anlattım banada kesinlikle aynı şeyleri söyledi bence merkezi ve yaşadıklarını bir kenara bırak tatlım erbil beye inan ve güvenBenım bır kere tup bebek denemem oldu. Esımın spermlerınde sekıl bozukluğu vardı. Başladık. Bende hıc problem görünmüyordu. Tup bebek tedavısıne Başladıktan sonra anlaşıldıkı , yumurta sayım az ve kalıte düşüklüğü var. Neyse transfer falan derken , sonuç negatıf... Sonra bahcecı , yenı umutlar , tekrar tedavı. Dort yumurta , 3 embrıyo , 5. Gunu bekleme safâsı , hersey ıyıyken güya , sonuç Sıfır. Transfer bıle yapılamadı. Ama kotu olan bunlar degıl , gelen teklıf. Yumurta transferı dusunurmusunuz ??? Ve yıkım. Sonra tavsıye tavsıye tavsıyeler. Erbıl bey. Telefonla konustuk. Dosyamı ıncelemıs. Soyledıgı şuydu. Sakın sakın yumurta transferı düşünmeyın. Benım hastam olursunuz yada olmazsınız. Ama boyle bısı asla yapmayın. Sızın durumunuzdakı bı hastanın boyle bırseye ıhtıyacı yok. Dedı. Gıttım muayene oldum. Aynı seylerı tekrar ettı. Kolay bır hasta degılmısım ama zorda degıl dedı. Vıtamınlerımı verıp yolladı. Iste benım hıkayem
sen herşeyi unut ve erbil bey ile yoluna devam et o gerçekten insanın içini rahatlatıyor bana bu işi bırak senden yumurta bile toplanamaz bu değerlerle dediler ama bak şimdi beştane embiriyom var çok şükür inşallah sonucumda olumlu olacak kalbini farah tut ve geçmişi geçmişte bırak dualarım seninleSımdı de erbıl beyın soyledıklerı ıcımı rahatlatıyor. Ama dıger doktorun soyledıklerı yuzunden , ayaklarım gerı gerı gıdıyor. Napıcamı bılmıyorum. Cok coooookkk bunalıyorum. Boyle işte
çok sağol canımallah hepimizin gönlüne göre versin bizi bizden başka anlayan insan yokCanım benım ya. Allah'ım ınsallah hayırlısının nasıl eder herseyın , hepımız ıcın. Hayırlı haberlerın ıcın Dua edıcem.
Haklısın :)))Ama sıkıntı ne biliyormusun. Bana ümidide ümitsizliğide yaşatan doktorlar aynı merkezde. Enteresan dimi ?? :))aynen canım ya banada izmirde doktor senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma yumurta transferi yap evlatlık al gibi tavsiyelerde bulundular evet çok haklısın yıkılıyorsun ama ben umudumu kaybetmedim erbil beye anlattım banada kesinlikle aynı şeyleri söyledi bence merkezi ve yaşadıklarını bir kenara bırak tatlım erbil beye inan ve güven
evet haklısın canım ama hayat bu enteresanlıklar ile dolu kıyaslamamak lazım belkide bazı şeyleri kafandan atarsan daha rahat edersin ama yinede karar senin o merkez seni üzüyor ise en iyi kararı sen vereceksin ama şunuda unutma beş parmağın beşi bir değildir...Haklısın :)))Ama sıkıntı ne biliyormusun. Bana ümidide ümitsizliğide yaşatan doktorlar aynı merkezde. Enteresan dimi ?? :))
Canım ne yaptın çıkmadı mı sonuçben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?