Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Insallah bundan sonrasi senin icin bir donum noktasi olur. Ama once buna inan , emin ellerdesin guven buna. Hepimizin yikintilari oldu ama enomli olan yeniden toparlanmak umut baglamak. Insallah burdan guzel haberlerini alacagiz. Her sey guzel olacak.

ben hemen eve gelince yıkandım canım hiç birşeycik olmuyor sende yıkan bence amin her işimiz böyle kolay olsun
sıcak günler seni bekliyor aylincim menepoz:)
Hadi ya oysaki ben cok usurum biraz isinmis olurum artik :) erbil hoca esini uzme diye sıkı sıkı tembih etti:) annem de kayinvalidem de menopozda takiliriz biz oyle:)

Insallah. Hepımız ıcın :)

9. gün sonucum 0.100 çıktı sanıyorum ki yükselmez.. test tarihim 13 mayıs tekrarını o zaman öylesine yapıcam.

9. gün sonucum 0.100 çıktı sanıyorum ki yükselmez.. test tarihim 13 mayıs tekrarını o zaman öylesine yapıcam.
Kaçıncı gün embriyosuydu rahime tutunmadan önce 5/6 gün yüzebiliyorlarmış her ihtimale karşı ilaçları bırakma bizler %1 in bile peşinden giden kadınlarız

Kaçıncı gün embriyosuydu rahime tutunmadan önce 5/6 gün yüzebiliyorlarmış her ihtimale karşı ilaçları bırakma bizler %1 in bile peşinden giden kadınlarız

5. gün 1. kalite çift embriyo. ilaçlarımı içiyorum ama psikolojikmen bitmiş durumdayım

5. gün 1. kalite çift embriyo. ilaçlarımı içiyorum ama psikolojikmen bitmiş durumdayım
İlk tedavime aralıkta başladım ocakta transferden sonraki 12. Günde değerim .100 çıktı bende çöktüm çünkü çok umutluydum ve negatif sonuç aklımın ucundan geçmiyordu ama umut dünyası işte ilk adetimde yine yumurta topladık menopoza soktu beni ve yine bekliyorum ne hissettiğini ne yaşadığını biliyorum

Şu anda sana söylenen herşey batabilir seni üzebilir ama dışarıya çık çok güzel bir bahar akşamı var tak eşini koluna yürü sohbet et kendini ifade et içini dök herşey geçiyormuş

Hadi ya oysaki ben cok usurum biraz isinmis olurum artik :) erbil hoca esini uzme diye sıkı sıkı tembih etti:) annem de kayinvalidem de menopozda takiliriz biz oyle:)
Sinir sıcak işte şdare ediyoruz bizde sonu güzel olsun da çekilen sıkıntılar ynutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…