- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.221
Insallah bundan sonrasi senin icin bir donum noktasi olur. Ama once buna inan , emin ellerdesin guven buna. Hepimizin yikintilari oldu ama enomli olan yeniden toparlanmak umut baglamak. Insallah burdan guzel haberlerini alacagiz. Her sey guzel olacak.Benım bır kere tup bebek denemem oldu. Esımın spermlerınde sekıl bozukluğu vardı. Başladık. Bende hıc problem görünmüyordu. Tup bebek tedavısıne Başladıktan sonra anlaşıldıkı , yumurta sayım az ve kalıte düşüklüğü var. Neyse transfer falan derken , sonuç negatıf... Sonra bahcecı , yenı umutlar , tekrar tedavı. Dort yumurta , 3 embrıyo , 5. Gunu bekleme safâsı , hersey ıyıyken güya , sonuç Sıfır. Transfer bıle yapılamadı. Ama kotu olan bunlar degıl , gelen teklıf. Yumurta transferı dusunurmusunuz ??? Ve yıkım. Sonra tavsıye tavsıye tavsıyeler. Erbıl bey. Telefonla konustuk. Dosyamı ıncelemıs. Soyledıgı şuydu. Sakın sakın yumurta transferı düşünmeyın. Benım hastam olursunuz yada olmazsınız. Ama boyle bısı asla yapmayın. Sızın durumunuzdakı bı hastanın boyle bırseye ıhtıyacı yok. Dedı. Gıttım muayene oldum. Aynı seylerı tekrar ettı. Kolay bır hasta degılmısım ama zorda degıl dedı. Vıtamınlerımı verıp yolladı. Iste benım hıkayem
Hadi ya oysaki ben cok usurum biraz isinmis olurum artik :) erbil hoca esini uzme diye sıkı sıkı tembih etti:) annem de kayinvalidem de menopozda takiliriz biz oyle:)ben hemen eve gelince yıkandım canım hiç birşeycik olmuyor sende yıkan bence amin her işimiz böyle kolay olsun
sıcak günler seni bekliyor aylincim menepoz:)
Insallah. Hepımız ıcın :)Insallah bundan sonrasi senin icin bir donum noktasi olur. Ama once buna inan , emin ellerdesin guven buna. Hepimizin yikintilari oldu ama enomli olan yeniden toparlanmak umut baglamak. Insallah burdan guzel haberlerini alacagiz. Her sey guzel olacak.
Cnm merak ettım , naptın , sonuclar ne oldu ??ben dayanamadımm kan verdim 9. gün bekliyorum
Kaçıncı gün embriyosuydu rahime tutunmadan önce 5/6 gün yüzebiliyorlarmış her ihtimale karşı ilaçları bırakma bizler %1 in bile peşinden giden kadınlarız9. gün sonucum 0.100 çıktı sanıyorum ki yükselmez.. test tarihim 13 mayıs tekrarını o zaman öylesine yapıcam.
Kaçıncı gün embriyosuydu rahime tutunmadan önce 5/6 gün yüzebiliyorlarmış her ihtimale karşı ilaçları bırakma bizler %1 in bile peşinden giden kadınlarız
İlk tedavime aralıkta başladım ocakta transferden sonraki 12. Günde değerim .100 çıktı bende çöktüm çünkü çok umutluydum ve negatif sonuç aklımın ucundan geçmiyordu ama umut dünyası işte ilk adetimde yine yumurta topladık menopoza soktu beni ve yine bekliyorum ne hissettiğini ne yaşadığını biliyorum5. gün 1. kalite çift embriyo. ilaçlarımı içiyorum ama psikolojikmen bitmiş durumdayım
Şu anda sana söylenen herşey batabilir seni üzebilir ama dışarıya çık çok güzel bir bahar akşamı var tak eşini koluna yürü sohbet et kendini ifade et içini dök herşey geçiyormuşİlk tedavime aralıkta başladım ocakta transferden sonraki 12. Günde değerim .100 çıktı bende çöktüm çünkü çok umutluydum ve negatif sonuç aklımın ucundan geçmiyordu ama umut dünyası işte ilk adetimde yine yumurta topladık menopoza soktu beni ve yine bekliyorum ne hissettiğini ne yaşadığını biliyorum
Canım ya hayırlısı ne söylesek boş üzme kendini vardır bit hayır bir hikmet9. gün sonucum 0.100 çıktı sanıyorum ki yükselmez.. test tarihim 13 mayıs tekrarını o zaman öylesine yapıcam.
Sinir sıcak işte şdare ediyoruz bizde sonu güzel olsun da çekilen sıkıntılar ynutulurHadi ya oysaki ben cok usurum biraz isinmis olurum artik :) erbil hoca esini uzme diye sıkı sıkı tembih etti:) annem de kayinvalidem de menopozda takiliriz biz oyle:)
Canim inan coki ama cok uZuldum ne diyecegimi bilmiyorum.ama yilmak yok hepimiz anne olucaz allh in izniyle isaalhh.biraz toparlan git bi gorus erbil hocayla..bajalim sana nasil bisey onerecekk..Benim de 10.gün 1.20
inşallah senden güzel haber alırız ne zaman yapıyorsun tahliliBenmi kaldm resmn bnmde olmadı bnde bna inandım korkudan test yapamıcam
Ya cesaretim yok şuan açıkçası ama olmadı galiba bnmdeİ
inşallah senden güzel haber alırız ne zaman yapıyorsun tahlili
Ya öyle deme bak buradaki arkadaşlar diyor hiç birşey hissetmeye bilirsin ama negatif düşüncelere girme ne zaman test yapacaksınYa cesaretim yok şuan açıkçası ama olmadı galiba bnmde
Yaptım kızlar test ama 8.39 olmadı demkki ogün kötü bigündüYa öyle deme bak buradaki arkadaşlar diyor hiç birşey hissetmeye bilirsin ama negatif düşüncelere girme ne zaman test yapacaksın
Yaptım test sonucu 8.39 cıktı bunu anlmadım olmadı dimiYa öyle deme bak buradaki arkadaşlar diyor hiç birşey hissetmeye bilirsin ama negatif düşüncelere girme ne zaman test yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?