Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar yorum yapın ya transferin ilk gününü saymazsak 9. Gün değerim 8.39 bişi deyin ne oldgunu anlmdım

Kızlar yorum yapın ya transferin ilk gününü saymazsak 9. Gün değerim 8.39 bişi deyin ne oldgunu anlmdım
tatlım valla ben bilmiyorum çok net doktoru arayıp sor bence olasılıklardansa net cevap alırısın en azından

Ona srcam carsamba bdaha yap dcek
BAK TATLIM İNTERNETTE NE DİYOR

Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

Geceden beri sürekli okuom kafam bimilyon oldu ya çarsamba 12. Gün bidaha yaptrcam bklım yükselckmi

Kaçıncı gün embriyosuydu duygu? 9. Gün erken test için.. En güzel sonucu iki gün sonra yaptırınca belli olur. En az 2 kat artarsa sorun yok demektir.
Bilmiomki sekiz hücreli die biliom heralde beşinci gündür bakalım çarşmba test günümdü bide ogün yaptrcam biraz moralim bozuk zaten

5.Gun embriyosu olsa daha erken mi belli oluyor? 3. Gun embriyosu kac gunde belli olur mesala.
Evet canım 5. Gün embriyosu testte daha erken belli oluyor . 3. Gün embriyosu için en erken 12. Gün. Aslında en güzeli 15. Günü. ama işte beklemek zor..
Yani umut varmı diosun
2 gün sonra testi tekrarla canım en az 2 katı çıkarsa böyle devam ederse sorun yok..

Benm üçüncü gün dondurulmştu bir yıl önce bu transferde çözüldüğü gün aradılar transfer oldu hicrana yazdm erbil beye sormş ilçlara dewam test günü tekrar test ypılsn demiş

Benm üçüncü gün dondurulmştu bir yıl önce bu transferde çözüldüğü gün aradılar transfer oldu hicrana yazdm erbil beye sormş ilçlara dewam test günü tekrar test ypılsn demiş
sabırla bekle bakalım canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…