- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.241
Yaptım test sonucu 8.39 cıktı bunu anlmadım olmadı dimi[/ bilmiyorumki canım sanırım çok düşük en az 50 olmalı diye biliyorum
tatlım valla ben bilmiyorum çok net doktoru arayıp sor bence olasılıklardansa net cevap alırısın en azındanKızlar yorum yapın ya transferin ilk gününü saymazsak 9. Gün değerim 8.39 bişi deyin ne oldgunu anlmdım
Ona srcam carsamba bdaha yap dcektatlım valla ben bilmiyorum çok net doktoru arayıp sor bence olasılıklardansa net cevap alırısın en azından
BAK TATLIM İNTERNETTE NE DİYOROna srcam carsamba bdaha yap dcek
Geceden beri sürekli okuom kafam bimilyon oldu ya çarsamba 12. Gün bidaha yaptrcam bklım yükselckmiBAK TATLIM İNTERNETTE NE DİYOR
Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.
Kaçıncı gün embriyosuydu duygu? 9. Gün erken test için.. En güzel sonucu iki gün sonra yaptırınca belli olur. En az 2 kat artarsa sorun yok demektir.Geceden beri sürekli okuom kafam bimilyon oldu ya çarsamba 12. Gün bidaha yaptrcam bklım yükselckmi
5.Gun embriyosu olsa daha erken mi belli oluyor? 3. Gun embriyosu kac gunde belli olur mesala.Kaçıncı gün embriyosuydu duygu? 9. Gün erken test için.. En güzel sonucu iki gün sonra yaptırınca belli olur. En az 2 kat artarsa sorun yok demektir.
Bilmiomki sekiz hücreli die biliom heralde beşinci gündür bakalım çarşmba test günümdü bide ogün yaptrcam biraz moralim bozuk zatenKaçıncı gün embriyosuydu duygu? 9. Gün erken test için.. En güzel sonucu iki gün sonra yaptırınca belli olur. En az 2 kat artarsa sorun yok demektir.
Sekiz hücreliyse 3. Gün embriyosudyr canım. 3. Gün embriyosundada en erken 12. Gün test diyorlar erken yaptırmışsın bence..Bilmiomki sekiz hücreli die biliom heralde beşinci gündür bakalım çarşmba test günümdü bide ogün yaptrcam biraz moralim bozuk zaten
Yani umut varmı diosunSekiz hücreliyse 3. Gün embriyosudyr canım. 3. Gün embriyosundada en erken 12. Gün test diyorlar erken yaptırmışsın bence..
Evet canım 5. Gün embriyosu testte daha erken belli oluyor . 3. Gün embriyosu için en erken 12. Gün. Aslında en güzeli 15. Günü. ama işte beklemek zor..5.Gun embriyosu olsa daha erken mi belli oluyor? 3. Gun embriyosu kac gunde belli olur mesala.
2 gün sonra testi tekrarla canım en az 2 katı çıkarsa böyle devam ederse sorun yok..Yani umut varmı diosun
3 ve 5 . gün embriyosu nasıl oluyor benimkiler 3.gün donduruldu bu üçüncü gün embriyosumu oluyorYani umut varmı diosun
Evet canım ancak çözüldükten sonra gelişimlerine göre 2 gün daha bekletilip transfer edilirse 5. Gün oluyor3 ve 5 . gün embriyosu nasıl oluyor benimkiler 3.gün donduruldu bu üçüncü gün embriyosumu oluyor
anladım canım çok teşekkür ederim sen nasılsın transfer gerçekleştimiEvet canım ancak çözüldükten sonra gelişimlerine göre 2 gün daha bekletilip transfer edilirse 5. Gün oluyor
Benm üçüncü gün dondurulmştu bir yıl önce bu transferde çözüldüğü gün aradılar transfer oldu hicrana yazdm erbil beye sormş ilçlara dewam test günü tekrar test ypılsn demişEvet canım 5. Gün embriyosu testte daha erken belli oluyor . 3. Gün embriyosu için en erken 12. Gün. Aslında en güzeli 15. Günü. ama işte beklemek zor..
2 gün sonra testi tekrarla canım en az 2 katı çıkarsa böyle devam ederse sorun yok..
sabırla bekle bakalım canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBenm üçüncü gün dondurulmştu bir yıl önce bu transferde çözüldüğü gün aradılar transfer oldu hicrana yazdm erbil beye sormş ilçlara dewam test günü tekrar test ypılsn demiş
Evet canım beklemedeyim inşallah gönlümdekini hayırlısıyla nasip eder Allahım... Tabi ki hepimizinanladım canım çok teşekkür ederim sen nasılsın transfer gerçekleştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?