- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.261
Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm banada dua edinEvet canım beklemedeyim inşallah gönlümdekini hayırlısıyla nasip eder Allahım... Tabi ki hepimizin
amin canım amin hepimizin inşallahSeninde hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm banada dua edin
Dun yovunluktan bisey yazamadim 3 gun embriyosuysa 9 gun bence cokk erken.12 gun yaprirsan daha net cikacagina eminim sakin ol elini karnina koy konus onlatla.. Yardimci olacagimiz biseyolursa biz burdayiz canim benim..Kimse yokmu
buradayız duygucu nasılsın heyecan doruktamı yarın büyük gün inşallah güzel sonuçlar alacaksınKimse yokmu
Haydi duygucum hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..Kimse yokmu
canım stres yapma sakin ol artık sonucu değiştiremezsin zaten şöyle düşün sen elinden gelenin en iyisini yaptın inşallah yüce rabbim nasip etmiştir yavrunu kucağına alırsınBugün sabah eşimi yolcu ettim umutla benden haber beklio bebeğimize ii bak dedi giderkn galiba busefer bni strese sokan onunda çok istekli olması yarın test yapcam bakalım çok korkuyorum değer yükseldimi die düşünmkten delircem nekdar yükselmesi gerekio onuda bilmiorum of
Amin inşallhcanım stres yapma sakin ol artık sonucu değiştiremezsin zaten şöyle düşün sen elinden gelenin en iyisini yaptın inşallah yüce rabbim nasip etmiştir yavrunu kucağına alırsın
Bugün sabah eşimi yolcu ettim umutla benden haber beklio bebeğimize ii bak dedi giderkn galiba busefer bni strese sokan onunda çok istekli olması yarın test yapcam bakalım çok korkuyorum değer yükseldimi die düşünmkten delircem nekdar yükselmesi gerekio onuda bilmiorum of
Bi umut varmı peki bu degerle eşim cok mutlu resmn hamilesin die die gttiDuygucum en başta elbette herşeyin hayırlısı olsun diyelim. Tahlillerin 2 gün içinde en az 2 kat artması beklenir ki sağlıklı geliştiğine işarettir bu. Sen oldukça erken yaptırdın ama herkesin sonucu çok farklı değerler verebiliyor. Bu nedenle kimse ile kendini kıyaslama bu en büyük hata olur. Bak 30-40 gibi rakamlarla hamilelik yaşayan olduğu gibi çok yüksek rakamları görenler de var. Benim ilk çocuğumda 12. gün kan değerim 196 iken..Bu hamileliğimde 680..Aradaki farka bak. İkisi de tek gebelik. Benimle aynı dönem hamile kalan 45 ile olan arkadaşta var..
O nedenle 12. ve ve ardından 14. gün değerlerine bak canım.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Bi umut varmı peki bu degerle eşim cok mutlu resmn hamilesin die die gtti
Haklısınız belirtileriniz varmıydı peki sizin biraz anlatsanız bnm tek değişikliğim sanki midem sürekli boş nerdeyse onkere yemek yiyomBiz kadınlar bu tedavilerde erkeklere göre daha bilinçli oluyoruz.Daha temkinli davranıyoruz. Onlar maalesef çok çabuk umutlanıyorlar. Seninde asla moralini bozmak istemem. Tahlili çok erken yaptırdığın için ne desem boş olur. Şayet gebelik varsa ve 12. gün değerin 40-70 arası bir rakam olacaksa 9. gün için normal bir değer gibi..Ama bilirkiş ide değiliz ki burada. Bir insana umut verip sonra onun kırılmasını görmek çok daha üzücü olur. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Bugün sevinsek de üzülsek de hakkında hayırlısını dilemek en önemlisi. Şu an için bu temenni sana boş gelebilir bende yaşadım o günleri.. Ama inan zaman geçtikçe çıkacak sonucun senin için en hayırlısı olduğunu göreceksin.
Duygucum haberlerini bekliyoruz tatlımHaklısınız belirtileriniz varmıydı peki sizin biraz anlatsanız bnm tek değişikliğim sanki midem sürekli boş nerdeyse onkere yemek yiyom
Bnde kndimden ii haber bkliom ama umutlu degilimDuygucum haberlerini bekliyoruz tatlım
verdinmi kan tahliliniBnde kndimden ii haber bkliom ama umutlu degilim
Henüz değil birde gtcem jel kullnıp yürücem ozamn vercmverdinmi kan tahlilini
hadi bakalım hayırlı sonuçlarHenüz değil birde gtcem jel kullnıp yürücem ozamn vercm
Valla ölcem strestenhadi bakalım hayırlı sonuçlar
kıyamam ya çok stres oldun haklısın ama az kaldı artık üç saat sonra öğreneceksin nerede test yaptırıyorsun sen istanbulda değildin sanırımValla ölcem stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?