Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bnde kndimden ii haber bkliom ama umutlu degilim

canım herşeyin hayırlısı olsun benim 9. gün değerim 254tü,12. gün 1268 ama nasip değilse olmuyor benim devam etmedi.senin için en hayırlısı neyse o olsun.stres yapmamaya çalış içini ferah tut.inşallah katlanarak artar değerin ve sonu mutlu olur

QUOTE="duygutbk, post: 40941691, member: 366489"]İnşallah hayırlısı olur ama ümidim kalmadı degerler cok yüksek olmadı bnce [/QUOTE]
Nasipte ne varsa o işte.. . Ne denir ki zor bir süreç şu an seninki.Olmayacak dersin bir anda olur.. Oldu diye havaya uçarsın birden elinden kayar gider..Garantisi yok maalesef.
Hakkında hayırlısı olsun.

Haklısınız belirtileriniz varmıydı peki sizin biraz anlatsanız bnm tek değişikliğim sanki midem sürekli boş nerdeyse onkere yemek yiyom

bende en ufak bir belirti yoktu. Hatta 9-10. günlerde çok fazla sancım oldu. Devamlı wc'e gidip adet oldummu diye kontrol ettim kendimi. O yüzden hiç umudum yoktu kan verdiğimde. Yaşım olmış 40, embriyolar en iyi kalite değildi. Ben neye göre umutlanayım dedim ama rabbim nasip etti.İnşallah kucağıma almayı da nasip etsin. ve elbette bu yolda emek veren siz tüm anne adaylarını da daha fazla uğraştırmadan o günleri göstersin inşallah.

çok güzel anlatmışsınız evet nasipte varsa oluyor işte yüce rabbim ol derse
ben artık elimden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum taktir allahın

yol yok artık biyıl deneme yapmıcam öncekindede biyıl ara verdim zaten eşim yurt dısında iki ayda bir bir hafta gelcek artk seneye bigün

Düzgün kullanmanında bi numarası yokmş ama onuda böle görünce sonucu anlıoz malwsef
Ben öyle düşünmüyorum birkaç kuşak öncesine kadar tedavisi olmadığı için çocuk sahibi olamauan ne kadar çok çift var bizlerin hiç değilse tedavi olma ihtimalimiz var

yol yok artık biyıl deneme yapmıcam öncekindede biyıl ara verdim zaten eşim yurt dısında iki ayda bir bir hafta gelcek artk seneye bigün
duygucum daha çok gençsin üzme kendini bende çok negatif sonuç aldım vardır bir hayır diye düşün emin olki herşerde bir hayır vardır tatlım

Olcagı varmş bnm yapıcak bişeyim yok

canım üzme kendini vakti saati gelmemiş demekki.ben tam oldu diye sevinirken 7+3 te kürtaj olmak zorunda kaldım.ama pes etmek yok Allah varsa umutsuzluk yok.bizim de vaktimiz gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…