- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.281
Şuan istanbuldayım annmde kalıom kolana gtcem çok yakın on dk yerkıyamam ya çok stres oldun haklısın ama az kaldı artık üç saat sonra öğreneceksin nerede test yaptırıyorsun sen istanbulda değildin sanırım
Hayirli haberlerni bekliyoruz insallahBnde kndimden ii haber bkliom ama umutlu degilim
Bnde kndimden ii haber bkliom ama umutlu degilim
Haklısınız belirtileriniz varmıydı peki sizin biraz anlatsanız bnm tek değişikliğim sanki midem sürekli boş nerdeyse onkere yemek yiyom
aylin cim nasıl oldu toparlandınmıHayirli haberlerni bekliyoruz insallah
çok güzel anlatmışsınız evet nasipte varsa oluyor işte yüce rabbim ol dersebende en ufak bir belirti yoktu. Hatta 9-10. günlerde çok fazla sancım oldu. Devamlı wc'e gidip adet oldummu diye kontrol ettim kendimi. O yüzden hiç umudum yoktu kan verdiğimde. Yaşım olmış 40, embriyolar en iyi kalite değildi. Ben neye göre umutlanayım dedim ama rabbim nasip etti.İnşallah kucağıma almayı da nasip etsin. ve elbette bu yolda emek veren siz tüm anne adaylarını da daha fazla uğraştırmadan o günleri göstersin inşallah.
canım sonucu bizede haber ver olurmuŞuan istanbuldayım annmde kalıom kolana gtcem çok yakın on dk yer
canım ne desem seni teselli etmez biliyorum ama hayırlısı allahtan bu hiç unutma yılmak yok yola devamsonuc 2.00 olmadı
Olcagı varmş bnm yapıcak bişeyim yokÜzgünümm fazlasıyla..
Evet yapıcak hiçbişeyimiz yok ilaçları düzgün kullanıp sağlıklı beslenmenin dışında hiçbir şey yapamıyoruzOlcagı varmş bnm yapıcak bişeyim yok
Ben öyle düşünmüyorum birkaç kuşak öncesine kadar tedavisi olmadığı için çocuk sahibi olamauan ne kadar çok çift var bizlerin hiç değilse tedavi olma ihtimalimiz varDüzgün kullanmanında bi numarası yokmş ama onuda böle görünce sonucu anlıoz malwsef
duygucum daha çok gençsin üzme kendini bende çok negatif sonuç aldım vardır bir hayır diye düşün emin olki herşerde bir hayır vardır tatlımyol yok artık biyıl deneme yapmıcam öncekindede biyıl ara verdim zaten eşim yurt dısında iki ayda bir bir hafta gelcek artk seneye bigün
Olcagı varmş bnm yapıcak bişeyim yok
canım üzme kendini vakti saati gelmemiş demekki.ben tam oldu diye sevinirken 7+3 te kürtaj olmak zorunda kaldım.ama pes etmek yok Allah varsa umutsuzluk yok.bizim de vaktimiz gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?