Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Meraba kizlar bana yaridimci olurmusunuz.simdi ben agustos 20 gbi tedaviye baslasam trasferim eylul 20 mi olcak yoksa ekime sarkarmi izin alcamda ona gore ayarlama yapmam lazim.transfer icin bir gun gidip gelmek yeterlimi yoksa bikac kez gidiliyormi?

Meraba kizlar bana yaridimci olurmusunuz.simdi ben agustos 20 gbi tedaviye baslasam trasferim eylul 20 mi olcak yoksa ekime sarkarmi izin alcamda ona gore ayarlama yapmam lazim.transfer icin bir gun gidip gelmek yeterlimi yoksa bikac kez gidiliyormi?
bantları kullandıktan sonra 15. gün kontrol oluyormus, muayene yani. sonrasında genellikle 20. gün transfer yapılırmıs.

bantları kullandıktan sonra 15. gün kontrol oluyormus, muayene yani. sonrasında genellikle 20. gün transfer yapılırmıs.
bantlari kullanmaya ikinci adetten sonrami basliyoruz.20.gun dediginde ikinci adetten sonraki 20.gun sanirim demi.bu tedavi yontemini hic bilmiyorum cnm kusra bakmayin.iki kez baska yerde denedim ama böyle degildi. uzakta olunca gidip soramiyosunda.calisan bayan olmak bide cok sıkinti bu durumda.

merhaba tedavide hangi aşamadasın

Ağustosta başlarsan ekim ayında transferin olur muhetemelen. Standart tedavide gidersen ve ekstra bir şey uygulanmayacaksa yani.

beni menopoza sokup öyle transfer yapacagı icin hangi zamanda yapıyor bilemiyorum canım.

bence sen ilk önce bir doktor ile görüş ondan sonra netleşir durumun çünkü herkesin tedavisi farklı oluyor

be
mesela ben kasım ayında tedaviye başladım hala transferim gerçekleşmedi 15 haizran gibi transfer olacakğını tahmin ediyorum

Agustosta baslarsam ekim gibi transfer olcak anladigim kadariyla.peki sizce agustosta kontroler icin kac kere giderim kac gun arayla cagrildiniz izin alsammi?yoksa ekimde transfer zamanimi izin alsam sizce?

Agustosta baslarsam ekim gibi transfer olcak anladigim kadariyla.peki sizce agustosta kontroler icin kac kere giderim kac gun arayla cagrildiniz izin alsammi?yoksa ekimde transfer zamanimi izin alsam sizce?
ben cumartesi, salı, persembe muayene oldum, pazar gün de yumurta toplama oldu. herkeste farklı olabilir ama. tabi bir de ilk muayene var, vitamin veriyor ya ondan bahsediyorum.

İzin alma bence transfer zamanı alırsın tedavi başladığında reglinin ikinci günü hisiyordun dört gün sonra grl diyor sun üç gün ara ile çağırıyor beşinci gidişinde yumurta toplanıyor sen hangi şehirden geleceksin ben manisadan geldim uçakla gelip gittim aynı gün

Arkadaşlar güzel açıklamışlar ancak bir durum daha var Erbil beye ben mayıs ayında gitmiştim. hemen o ay başlayacak diye düşünmüştüm (çünkü bir önceki tedavim hemen başlamıştı) o ay bir çok testim olmasına rağmen vitamin ilacı başlamıştı ve tedaviye temmuzda başladı temmuz sonu gibi yumurta toplama işlemini yaptı 16 ağustosta regl oldum (yumurta toplama işleminden sonra verdiği antibiyotikler ile erken regl oluyorsun) 6 eylülde de transferi yapmıştı. ki ekstra bir problem çıkmamıştı ama bu kadar uzadı bence bunlarıda dikkate alarak cok daha erken bir vakitte gitmende fayda var.

Baştan tedavi ücreti nekadar arkadaşlar ben umuttan donmşlarımı getirtmiştim şimdi sıfırdn başlancak fiyat ne

Tsk ederim bilgi verdiginiz icin sadece vitamin kullandiginz icinmi temmuza sarkti yumurta toplama islemi?bu arada hamilemisinz merk ettim

Tsk ederim cvp yazdiginz icin eskisehrdn gelcm.mecbur ucakla günübirlik yapacam bende..

Galiba 5.150 ödemiştim ikinci için farklı bi tedavi mi uygulayacakmış peki erbil bey
farklı bişi demedi bana beşinci gün embriyosu daha ii yda taze dedi bnm hazrdı başka merkezden gelmişti baştan başlancak galiba ilaç ne kullandn yada onlar nkdar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…