Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bana göre burası umut tüp bebekten daha iyi yani erbil bey çok özenli ve ilgili.Eğer bi şansın daha varsa onu burda erbil bey de dene derim ben.
Acıkcası bilmiorum maddi manevi fazla gelio üçüncü denemem olcak bide iki aşılama var bnlar haricinde sıkıldım emek hayal hves bıktm artk

Acıkcası bilmiorum maddi manevi fazla gelio üçüncü denemem olcak bide iki aşılama var bnlar haricinde sıkıldım emek hayal hves bıktm artk
evet çok haklısın yorucu ve çok yıpratıcı bir süreç.Ama erbil beye gelenler keşke başka yerlerde zaman kaybetmeden gelseydim derler buna ben de dahilim.ben çorludan gidip geldim zordu ama çok şükür değdi.Darısı sizlere olsun inş

Tsk ederim bilgi verdiginiz icin sadece vitamin kullandiginz icinmi temmuza sarkti yumurta toplama islemi?bu arada hamilemisinz merk ettim
o arada kan testlerimi tekrarlattı, guatr, t3 t4 ve antikorlarına baktırmamı istedi şeker yüklemesi yaptırdı vs. ama asıl amaç bana ve eşime verdiği vitamin ilaçlarını kullanmamızı istemesi idi genellikle de böyle yapıyor ki bizde sadece sperm sayısı düşüktü başka bir problem yoktu ben hüsran olmuştum planladığım tarihte olmayacak diye bu nedenle diyorum erken gitmekte fayda var diye erbil beyle konuştuktan ve muayene olduktan sonra plan yapabiliyorsunuz. işleme temmuz regl döneminde başladı temmuz sonu regl ile iğne ve ilaçlara başladı yajklaşık 10-12 gün sonra yumurta toplama işlemi sonra yumurtaları dölleyip üçüncü gün dondurdu, 16 ağustos tekrar regl oldum, 6 eylülde de transferi yaptı bu ilk denemem idi erbil beyle tuttu ancak 7. hafta düşükle sonuçlandı ocak ayında tekrar dondurulmuşlarla denememiz oldu şuan 19 haftalık hamileyim :)

Bnm hayatımda hiç mucize olmadı zaten şuan maddi olarakta olanagım yok eşimde yurt dışında iki snra bi haftlıgına glcek gtcek darısı istynelere
duygucum karamsar olma bende 3 aşılama beş tüp bebek denemesi yaptım bu altıncı oldu yılma ara ver ama sakın vazgeçme

Meraba kizlar bana yaridimci olurmusunuz.simdi ben agustos 20 gbi tedaviye baslasam trasferim eylul 20 mi olcak yoksa ekime sarkarmi izin alcamda ona gore ayarlama yapmam lazim.transfer icin bir gun gidip gelmek yeterlimi yoksa bikac kez gidiliyormi?

canım sana şöyle diyeyim.ben aralık başında ilk görüşmeye gittim vitaminlere başladım.28 ocaktaki adetimle iğnelere başladım.8 şubatta yumurta toplama ve 12 martta da transfer oldu.hesabı sen yap :)

canım benim ilaçlar,transfer,kalan yumurtaları dondurma filan hepsi 12bini buldu.daha sonra üstüne kürtaj genetik test embriyo inceleme de eklendi

benim de 7. haftada kürtaj oldu gelişemediği için.şimdi 1 tane 1. kalite donmuşum var ama korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.düşükten ne kadar sonra donmuş transferi oldunuz?ben 13 nisanda kürtaj oldum erbil bey haziran adetinle tekrar donmuş tranferine başlayalım dedi ama tedirginim

bence hiç vazgeçme seldacım o transferide yaptır aklında duracağına karnında dursun bebişin inşallah

bence hiç vazgeçme seldacım o transferide yaptır aklında duracağına karnında dursun bebişin inşallah

erbil bey de öyle dedi hep kafanı meşgul edecek dedi ama bilmiyorum.ilkinde çok rahattım ama kürtajdan sonra korkuyorum yine aynı şey olursa diye

canım benim ilaçlar,transfer,kalan yumurtaları dondurma filan hepsi 12bini buldu.daha sonra üstüne kürtaj genetik test embriyo inceleme de eklendi
Banada fiyat verdiler 5600 merkes 2000 ilaç 1300 dondrma tabi ek iş ne olur bilmiom erbil bey bişi.demedi bana gel kolay genç bi hastamsın haziran adetle başla istiyosan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…