Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

erbil bey de öyle dedi hep kafanı meşgul edecek dedi ama bilmiyorum.ilkinde çok rahattım ama kürtajdan sonra korkuyorum yine aynı şey olursa diye
çok haklısın çok üzülmüştüm ben bile sen nekadar üzüldün kimbilir allah birdaha yaşatmaz inşallah ama hazır var iken bence tekrar dene

Banada fiyat verdiler 5600 merkes 2000 ilaç 1300 dondrma tabi ek iş ne olur bilmiom erbil bey bişi.demedi bana gel kolay genç bi hastamsın haziran adetle başla istiyosan dedi
duygucum sen anladığım kadarı ile sadece transferi burada yapmışsın bence erbil bey ile tedaviye başla

Banada fiyat verdiler 5600 merkes 2000 ilaç 1300 dondrma tabi ek iş ne olur bilmiom erbil bey bişi.demedi bana gel kolay genç bi hastamsın haziran adetle başla istiyosan dedi
bu işte bende çok para harcadım arkadaşlar ilk gittiğimde yapılan genetik testler ve kanal filmi iki yumurta toplama+ilaçlar bir ameliyat yol ve otel parası (ilk yumurta toplama acemiliğimize geldi eşimle birlikte kaldık aslında günibirlik gidip gelinebilirmiş) ikinci yumurta toplamada ben gittim sadece bunların hepsi 30bini buldu inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul ederde bebişimize kavuşuruz

amin inşallah.

ekimin başında kürtaj oldum erbil bey aralık adeti ile gel dedi ben gittim hazır olmadığımı ocak ayında başlamak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı ocak 2 de başladık tekrar

duygucum sen anladığım kadarı ile sadece transferi burada yapmışsın bence erbil bey ile tedaviye başla
Evet burda sadece 3. Gün embriosunu transfer etti başka bi işlem olmadı ama bütün tahlillerimi hsg yenilendi bide şimdi kndimi belli maddi acıdan ayarlasam tekrar bişi çıkarmı onu bilmiorm

Evet burda sadece 3. Gün embriosunu transfer etti başka bi işlem olmadı ama bütün tahlillerimi hsg yenilendi bide şimdi kndimi belli maddi acıdan ayarlasam tekrar bişi çıkarmı onu bilmiorm
haklısın canım evdeki hesap çarşıya uymuyor hiç bize 15bine razıyken hesap ikiye katladı hakkında hayırlısı olsun en güzel kararı sen vereceksin

haklısın canım evdeki hesap çarşıya uymuyor hiç bize 15bine razıyken hesap ikiye katladı hakkında hayırlısı olsun en güzel kararı sen vereceksin
Maddi anlamda hazr olsam şimdi bile yaparm ama malesef şuan hazr değiliz yani ek ne isteyebilir bilmiorm

Maddi anlamda hazr olsam şimdi bile yaparm ama malesef şuan hazr değiliz yani ek ne isteyebilir bilmiorm
haklısın canım kolay değil tabi bizde önce biriktirip sonra bu işe kalkışmıştık istanbul için bir yıl ara vermiştim

Merhaba canlar
Tedavide olanlara rabbimden kolaylik diliyorum negatif alanlara da sabır
Hersey güzel olucak inşallah Rabbimin izniyle
Hiç umutsuz olmayın kızlar ben ilk denemede negatif ikinci denemede de Bebeğimi 10haftalikken kaybetmistim insan hep bi önceki gibi olacak zannediyor ikincide negatif olacak diye dusunuyordum Rabbim yeter ki ol desin sadece dua ile ayaktayim ben veren de o alanda.Rabbim benim gibi sizin de yüzünüzü güldürdü inşallah sürekli dua ediyorum sizin icin

PEKİ ŞİMDİ DURUMUN NEDİR
Şuan 19 haftalık hamileyim insan maddi olarak ta manevi olarakta daha rahat oluyor en azindan ben oyleydim dondurulmuş old için 2900 TL odedim transfer öncesi ilaçlara basladim transfere çok rahat gittim hastanede de çok rahattim hatta nezleydim sanki erbil bey bor şey olacaktı vazgececek gibi geliyordu ama transfer oldu iki embriyo transfer etti biri tuttu nasip yine onceki gibi 7 ci haftada hafif kanama oldu korktum iki aldam devam etti ama şükür bu sefer düşmedi inşallah saglikla kucagma alirim inşallah allah isteyen herkesin kucagina bebek almayi nasip eder

inşallah canım allah bizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizede güzel haberler nasip etsin

Arkadaşlar erbil bey size nasıl tedavi ıuyguladı bana farklı bişi yapmaz değilmi yani yumrta büyüt topla dondr transfer olır

evet canım verdi sana tarihte vermişti bu tarihte beni ara diye
ben pazartesi bantlara başlayacağım 25 mayıs çok heyecanlıyım aylin artık geri sayım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…