Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ara demediler de tarih verdiler bantlara basla diye. Bu verdikleri tarih neye gore belurleniyor anlamadim. Swnin adet donemine mi denk geliyor 25 mayis? Yani normal tedavide bantlara ne zaman baslaniliyor acaba?

Ara demediler de tarih verdiler bantlara basla diye. Bu verdikleri tarih neye gore belurleniyor anlamadim. Swnin adet donemine mi denk geliyor 25 mayis? Yani normal tedavide bantlara ne zaman baslaniliyor acaba?
Adet ikinci günü başladım ben bantlara ve test gününe kadr kullandm canm

ameliyat gününe göre verdi tarihi bana 25 mart ameliyat 25 mayıs bantlara başlama tarihi ben üç ay menepoza girdim

ameliyat gününe göre verdi tarihi bana 25 mart ameliyat 25 mayıs bantlara başlama tarihi ben üç ay menepoza girdim
Bana da aynisini dusunduler o zaman. Benim adet tarihimle uyusmuyor. Guya menopozda oluyuyoruz ama adet goruyorum. Adet araliklarini 30 gun hesaplamislar da benim 25 gunde olur. Neysecanim sorarim doktora.

tatlım ameliyat tarihini baz alıyorlar sanırım menepozdan iki ay geçincede bantlara başlatıp ikibuçuk ay olunca transfer on beş gün sonrada sonuç böylece üç ay dolmuş oluyor zaten

tatlım ameliyat tarihini baz alıyorlar sanırım menepozdan iki ay geçincede bantlara başlatıp ikibuçuk ay olunca transfer on beş gün sonrada sonuç böylece üç ay dolmuş oluyor zaten
ben o üç ay tamamlanmadan yine adet olacagım. yani kanama varken koyulmaz herhalde. tarih yaklassın da bir sorayım iyice. sag ol canım. tarih iyice yaklastı hayırlısıyla güzel haberlerini alacagız insallah tatlım.

Evet canım çok az kaldı çok heyecanlıyım bende inşallah güzel sonuçlar alırım alırız

sen bir hicrana sor onu bencede ben hiç regli olmadan transfer yapılacak bana

sen bir hicrana sor onu bencede ben hiç regli olmadan transfer yapılacak bana
hesapladığında transfer zamanı regl olmadan önceki zamana denk geliyor dimi senin. benim öyle olmuyor işte. 15 gün bant kullan sonra kontrol var sonraki günlerde transfer olacak ama o zaman aralığı benim reglimin birinci ya da ikinci gününe denk geliyor. verdiği bantlar regl olmayı geciktırıyor kendi zamanını ayarlıyorsa o zaman verdikleri tarih doğru olur. zamanı gelince sorarım canım.

Sen yinede sor tabi ama iğneyi vurduğu tarihten sonra zaten regli oluyoruz ya o andan itibaren üç ay gibi geldi bana

ne zaman bantlara başlıyorsun tarih ne senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…