- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.361
Adet ikinci günü başladım ben bantlara ve test gününe kadr kullandm canmAra demediler de tarih verdiler bantlara basla diye. Bu verdikleri tarih neye gore belurleniyor anlamadim. Swnin adet donemine mi denk geliyor 25 mayis? Yani normal tedavide bantlara ne zaman baslaniliyor acaba?
ameliyat gününe göre verdi tarihi bana 25 mart ameliyat 25 mayıs bantlara başlama tarihi ben üç ay menepoza girdimAra demediler de tarih verdiler bantlara basla diye. Bu verdikleri tarih neye gore belurleniyor anlamadim. Swnin adet donemine mi denk geliyor 25 mayis? Yani normal tedavide bantlara ne zaman baslaniliyor acaba?
Sag ol canim anladim.Adet ikinci günü başladım ben bantlara ve test gününe kadr kullandm canm
Bana da aynisini dusunduler o zaman. Benim adet tarihimle uyusmuyor. Guya menopozda oluyuyoruz ama adet goruyorum. Adet araliklarini 30 gun hesaplamislar da benim 25 gunde olur. Neysecanim sorarim doktora.ameliyat gününe göre verdi tarihi bana 25 mart ameliyat 25 mayıs bantlara başlama tarihi ben üç ay menepoza girdim
tatlım ameliyat tarihini baz alıyorlar sanırım menepozdan iki ay geçincede bantlara başlatıp ikibuçuk ay olunca transfer on beş gün sonrada sonuç böylece üç ay dolmuş oluyor zatenameliyat gününe göre verdi tarihi bana 25 mart ameliyat 25 mayıs bantlara başlama tarihi ben üç ay menepoza girdim
ben o üç ay tamamlanmadan yine adet olacagım. yani kanama varken koyulmaz herhalde. tarih yaklassın da bir sorayım iyice. sag ol canım. tarih iyice yaklastı hayırlısıyla güzel haberlerini alacagız insallah tatlım.tatlım ameliyat tarihini baz alıyorlar sanırım menepozdan iki ay geçincede bantlara başlatıp ikibuçuk ay olunca transfer on beş gün sonrada sonuç böylece üç ay dolmuş oluyor zaten
Evet canım çok az kaldı çok heyecanlıyım bende inşallah güzel sonuçlar alırım alırızben o üç ay tamamlanmadan yine adet olacagım. yani kanama varken koyulmaz herhalde. tarih yaklassın da bir sorayım iyice. sag ol canım. tarih iyice yaklastı hayırlısıyla güzel haberlerini alacagız insallah tatlım.
sen bir hicrana sor onu bencede ben hiç regli olmadan transfer yapılacak banaben o üç ay tamamlanmadan yine adet olacagım. yani kanama varken koyulmaz herhalde. tarih yaklassın da bir sorayım iyice. sag ol canım. tarih iyice yaklastı hayırlısıyla güzel haberlerini alacagız insallah tatlım.
hesapladığında transfer zamanı regl olmadan önceki zamana denk geliyor dimi senin. benim öyle olmuyor işte. 15 gün bant kullan sonra kontrol var sonraki günlerde transfer olacak ama o zaman aralığı benim reglimin birinci ya da ikinci gününe denk geliyor. verdiği bantlar regl olmayı geciktırıyor kendi zamanını ayarlıyorsa o zaman verdikleri tarih doğru olur. zamanı gelince sorarım canım.sen bir hicrana sor onu bencede ben hiç regli olmadan transfer yapılacak bana
hesapladığında transfer zamanı regl olmadan önceki zamana denk geliyor dimi senin. benim öyle olmuyor işte. 15 gün bant kullan sonra kontrol var sonraki günlerde transfer olacak ama o zaman aralığı benim reglimin birinci ya da ikinci gününe denk geliyor. verdiği bantlar regl olmayı geciktırıyor kendi zamanını ayarlıyorsa o zaman verdikleri tarih doğru olur. zamanı gelince sorarım canım.
29 temmuzda transferin olur canim test tatihinde 12 agustos falan olur ona gore hazirlan10 temmuz canim. 24 temmuzda kontrol varmis.
Benimde 25 mayıs bantlar başlıyor 08 haziran kontrol 13 haziranda transfermi olur o zaman ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor29 temmuzda transferin olur canim test tatihinde 12 agustos falan olur ona gore hazirlan
hadi hayırlısı10 temmuz canim. 24 temmuzda kontrol varmis.
Aynen canim 27 haziranda test yapatsin bisey kalmamis vallahaBenimde 25 mayıs bantlar başlıyor 08 haziran kontrol 13 haziranda transfermi olur o zaman ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor
evet hiç birşey kalmadı rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah emeklerimiz boşa çıkmasınAynen canim 27 haziranda test yapatsin bisey kalmamis vallaha
Cok az kalmis ya ben de cok Heyecanlandim. Allahim insallah hayirli sonuclar nasip eder.Benimde 25 mayıs bantlar başlıyor 08 haziran kontrol 13 haziranda transfermi olur o zaman ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor
Sanirim oyle olacak canim.29 temmuzda transferin olur canim test tatihinde 12 agustos falan olur ona gore hazirlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?