- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.381
AMİN AYLİNCİM HEPİMİZE İNŞALLAH SEN İŞE BAŞLADINMI NASIL OLDUN TOPARLANMIŞSINDIR KAÇ GÜN OLDU AMELİYATValla
Cok az kalmis ya ben de cok Heyecanlandim. Allahim insallah hayirli sonuclar nasip eder.
arkadaşlar geçmiş yazıları okuyorumda facete grup varmış bende katılmak istiyorum adı nedirCanım face'deki grupta olan bi arkadaş vardı O'da transfer zamanı otelde kaldı. sordum şimdi kendisine ORYA otelmiş adı. Nezih bir otel olduğunu ve memnun kaldığını söyledi. Belki tercih edersiniz :)
yagmurla atan kalpler tatlımarkadaşlar geçmiş yazıları okuyorumda facete grup varmış bende katılmak istiyorum adı nedir
pazartesi basladım canım. cok sukur iyiym. bir sorun olmadı. yarın iki hafta olacak.AMİN AYLİNCİM HEPİMİZE İNŞALLAH SEN İŞE BAŞLADINMI NASIL OLDUN TOPARLANMIŞSINDIR KAÇ GÜN OLDU AMELİYAT
Tşkler tatlımyagmurla atan kalpler tatlım
aylincim sana ne diyeceğim banları şimdiden yazdırmaya başla kenarda dursun aile hekimi yazıyor sistem 2 kutu veriyor sanra iki ay sonra 4 kutu daha veriyor bize toplamda 10 kutu gerekli ben geç kaldım sen kalmapazartesi basladım canım. cok sukur iyiym. bir sorun olmadı. yarın iki hafta olacak.
sag ol canım haber verdiğin için. bana yazılmıyor dediler. kayınvalıde yazdırdı. anneme yazmadı baska bir doktor. anlamadım bu nasıl oluyor.aylincim sana ne diyeceğim banları şimdiden yazdırmaya başla kenarda dursun aile hekimi yazıyor sistem 2 kutu veriyor sanra iki ay sonra 4 kutu daha veriyor bize toplamda 10 kutu gerekli ben geç kaldım sen kalma
EVET CANIM BAZI DOKTOR YAZIYOR BAZISI YAZMIYOR SEN GİT KENDİ ADINA YAZDIR AMAsag ol canım haber verdiğin için. bana yazılmıyor dediler. kayınvalıde yazdırdı. anneme yazmadı baska bir doktor. anlamadım bu nasıl oluyor.
Daha önceki tedavilerinde toplanan yumurtalar gelusmiyirdu.ilk denemede erbil hocada eşime tese yapıldı ve hamile kaldım.şükürler olsun ikizlerin sağlıkla kycagimda. Ne diyorsa yapın derim.Rabbim Gönlünüze gore nasip etsinKizlar merhaba.ben 1ay sonra yeniden baslayacagim,Insallah.ben burda yazmisdim ilk denemem olmadi,embriolarim 3gune kadar gelismediler.Erbil bey bu sperm ile ilgili ola bilir soylemisdi.ve bizi uroloji doktor Tansel Kaplancan-a gondermisdi.o da esime Tese deyilen bir sey var,bu defa bunu yapacak.amma esimde sperm var.ben internette okudum ki Tese ancak sperm olmadiginda yapilir.hem genetik testler yapmamiz gerekiyor.amma doktor bize bu genetik testlerden hic bir sey anlatmadi.ben sordum dogrusu,amma bu gibi testler sperm olmasa eger o zaman yapilabilir soyledi.ben sadece simdi ayni seyi yasamakdan korkuyorum.kimde ayni sey oldu da,doktorlar genetik testler istedi.turkcem icin ozur diliyorum onceden.yabanciyim.
Amin canim.cok tesekkur ediyorum.insallah bana da nasip olur ikizler.en buyuk arzum))))size de saglikli kucaginiza alirsiniz Insallah!!!Amin!!!domtor bey benden her seyi iyi bilir.ona inanacagim.insallah sonucum da iyi olur)Daha önceki tedavilerinde toplanan yumurtalar gelusmiyirdu.ilk denemede erbil hocada eşime tese yapıldı ve hamile kaldım.şükürler olsun ikizlerin sağlıkla kycagimda. Ne diyorsa yapın derim.Rabbim Gönlünüze gore nasip etsin
Amin canım Allahım bizede nasip etsin inşallah ikiz ikiz...Daha önceki tedavilerinde toplanan yumurtalar gelusmiyirdu.ilk denemede erbil hocada eşime tese yapıldı ve hamile kaldım.şükürler olsun ikizlerin sağlıkla kycagimda. Ne diyorsa yapın derim.Rabbim Gönlünüze gore nasip etsin
AYŞE CİM SENİN SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAKAmin canım Allahım bizede nasip etsin inşallah ikiz ikiz...
aynen canım ya bizde önce allaha sonra erbil beye güveniyoruz bizede böyle güzel sonuçlar nasip etsin rabbimBenim iki denememde normal sperm çıkışıyla denendi ve ikiside negatif oldu. Tansel bey bize iğneyle sperm alınmasını önerdi. Erbil beyde destekledi bizde kabul ettik. Sonuç 3. denemem ve şu an 4 aylık hamileyim. İlk önce Allaha sonra Erbil beye güvenin.
Öylemi?Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin!!!çok buyuk umut verdin cevap cerdigin icin.ben Uzaktan geldim Erbil doktorun yanina.guvendigim icin gekdim.İnsallah bizim de sonucumuz guzel olacak.buna inanmaya calisiyorum!!!Benim iki denememde normal sperm çıkışıyla denendi ve ikiside negatif oldu. Tansel bey bize iğneyle sperm alınmasını önerdi. Erbil beyde destekledi bizde kabul ettik. Sonuç 3. denemem ve şu an 4 aylık hamileyim. İlk önce Allaha sonra Erbil beye güvenin.
merhaba bende hiç ağrı yok sadece başım çok ağrıyor benim bel ve kasık ağrısı yokarzua79 bu menepozolayından dolayı kasık ağrılarınız oluyormu? bi de bel ağrısı peydah oldu sizdede varsa paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler:)
Herşey güzel olucak diye düşün ve Allaha bırak Allah her şeye kadirdir.Öylemi?Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin!!!çok buyuk umut verdin cevap cerdigin icin.ben Uzaktan geldim Erbil doktorun yanina.guvendigim icin gekdim.İnsallah bizim de sonucumuz guzel olacak.buna inanmaya calisiyorum!!!
Arzucum değerim önce katladı çok güzel sonra düştü. Olmadı yaniAYŞE CİM SENİN SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?