- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.401
evet canımm bende geçicimenepoz zolodex 10.8 yapıldı nisan ayında.bu ay adet olmadım ..geçen ay baya bi olmuştum:) haziran 11 de rayacağız demişlerdi sanırım bantlar için....ama sağ kasığım çok ağrıyormerhaba bende hiç ağrı yok sadece başım çok ağrıyor benim bel ve kasık ağrısı yok
sizdemi geçici menepozdasınız
yaaa kısmet değilmiş canım üzüldüm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bende bugün bantlara başladım çok heyecanlıyım gün yaklaştıkçaArzucum değerim önce katladı çok güzel sonra düştü. Olmadı yani
hicrana sor canım o sana net birşey söyler açıkçası bende hiç ağrı yok ama çok sinirliyim vede başım ağrıyor sıcak geliyor bende 26 martta menepoza girdim haziran 13 gibi benim transferim olacak kısmetseevet canımm bende geçicimenepoz zolodex 10.8 yapıldı nisan ayında.bu ay adet olmadım ..geçen ay baya bi olmuştum:) haziran 11 de rayacağız demişlerdi sanırım bantlar için....ama sağ kasığım çok ağrıyor(((
teşekkürler aylincim evet dün başladım inşallah canım hayırlısı ile sonuçlanır herşey muhtemelen transferde 13 haziranda olacak sonucumuzda güzel olur inşallahHayirli olsun arzucum bantlara baslamissin, insallah tedavin de guzel sonuclanir darisi benim basima :)
Ay cok az kaldi mutlu sona insallah. Haziran bitmeden belli olacak. Bazen kalbm kipir kipir oluyor umutlaniyorum iyice.teşekkürler aylincim evet dün başladım inşallah canım hayırlısı ile sonuçlanır herşey muhtemelen transferde 13 haziranda olacak sonucumuzda güzel olur inşallah
Aynen canım ya gerçekten çok az kaldı 08 haziran kontrole gideceğim 13 haziran gibi transfer 27 hazirandada sonuç bayram hediyesi olur inşallah bize benimde içim içime sığmıyor kıpır kıpır kalbimAy cok az kaldi mutlu sona insallah. Haziran bitmeden belli olacak. Bazen kalbm kipir kipir oluyor umutlaniyorum iyice.
Desene bayram sekeri :)Aynen canım ya gerçekten çok az kaldı 08 haziran kontrole gideceğim 13 haziran gibi transfer 27 hazirandada sonuç bayram hediyesi olur inşallah bize benimde içim içime sığmıyor kıpır kıpır kalbim
inşallah bize ramazan bayramı sizede kurban bayramı şeker tadında geçer canım bebişlerimizleDesene bayram sekeri :)
aylin cim face teki grupta sen yokmusunDesene bayram sekeri :)
amin yasemincim inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz güzel sonuçlar ile mutlu oluruzarzucum bantlara başlamışsın hayırlı olsun.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...bu arada bi sorum olacak sizede mi mikro enjeksiyon yapıldı..teşekkürler
Aminnnnn insallah. Varim grupta da pek giremiyorum okulda face i acmiyor internet, tlf da pek cekmez. Ben koy ogretmeniyim :)sana arkadaslik gonderiyorum.inşallah bize ramazan bayramı sizede kurban bayramı şeker tadında geçer canım bebişlerimizle
amin inşallah allah bizede o duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahHerkeze merhabasik sik takip ediyorim burayi amabpek yazmiyorum...gecen sene mayis haziranda bende buradaki yazilati okur sevibirdim..simdi burdakibyazilari okuyor hala sizonle heyecanlaniyirum..allah hepimizin isini ras getirsin bebislet kucagimizda olsunn..
Grubun ismi nedir bende katilmk isterim:)aylin cim face teki grupta sen yokmusun
yağmurla atan kalpler canım bencede katıl çok güzel bir grupGrubun ismi nedir bende katilmk isterim:)
Evet canım başladım çok heyecanlıyım amin inşallah güzel sonuç alırım ben laparoskopi oldum martta benim kanallarım alındı 5400 doktora 3500 hastaneye verdik ama herkesin ki farklı oluyır benim biraz fazla oldu öçünkü iki kanal alındı ameliuata girerken tek kanal açılacaktı içerde farklı şeyler çıktı sana bir fiyat söylemişlerdir aşağı yukarıKızlar merhaba arzu başladnmı inşallah senn olumlu olcak ben bişi sormak istiyorum laparoskopi yaptıran varmı ve bahçecide nekadr biliormsnz
cok sevndm mutlu olduna bn kndm sruyom acıkcası kmse bna bnu yplım demedi bunu hngi drumda ypıolar pkiEvet canım başladım çok heyecanlıyım amin inşallah güzel sonuç alırım ben laparoskopi oldum martta benim kanallarım alındı 5400 doktora 3500 hastaneye verdik ama herkesin ki farklı oluyır benim biraz fazla oldu öçünkü iki kanal alındı ameliuata girerken tek kanal açılacaktı içerde farklı şeyler çıktı sana bir fiyat söylemişlerdir aşağı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?