Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

cok sevndm mutlu olduna bn kndm sruyom acıkcası kmse bna bnu yplım demedi bunu hngi drumda ypıolar pki
Sanırım Erbil bey gerekli görmediği şeyi yapmıyor.. Bende erayı düşünmüştüm Erbil bey gerekli görse söyler diye düşünmüştüm. Söylemedi şimdi negatif olunca era yapalım dedi.. Sana söylemediyse gerekli görmemiştir canım

Acıkcası telefonda konştuk tedaviye hazrnda başlayalım dedi ama neyapıcanı sölemedi büyük ihtiml muayneye gidnce bişiler belli olur ama laporoskipiyi ben kendim çıkardm bnu neye göre yapıolar ben hsg cekindim fulya emarda şubatta bişi yok dedi erbil bey

Bende hsg çektirdim bir şey yok dedi. 1 hafta önce transfer sonrası değerim önce 3 e katladı sonra düştü. Erbil beyle görüştüm laporoskopiye gerek varmı dedim yok dedi.. Era testi önerdi.. Sen era testi yaptırmışmıydın canım? Kaç negatifin var?

Benim iki aşılama ikide tüp negtif ama erbil beyde ilk kes baştan başlıcam umuta yapılmştı donmşu ordan aldrdım erbil beye gectm acaba yüzyüzemi söler yapcaklarnı

Benim iki aşılama ikide tüp negtif ama erbil beyde ilk kes baştan başlıcam umuta yapılmştı donmşu ordan aldrdım erbil beye gectm acaba yüzyüzemi söler yapcaklarnı
İstanbuldamısın peki? Ben şehir dışındayım telefonla görüştük negatifi aldığım gün.. Senin negatifte sana bir şey söylemedimi? Yumurta toplamayla başlayacaksan tekrar belki o zaman söyler. laporoskopi düşünüyorsa tabi..

cok sevndm mutlu olduna bn kndm sruyom acıkcası kmse bna bnu yplım demedi bunu hngi drumda ypıolar pki
Tatlım bana hsg kanal gilmi çektirdiğinde gerekli görmüştü erbil bey gereksiz bir şey yaptırmaz mesela bende era Testini bana yapacakmısınız dedim gerek yok dedi

İst suan ogün bni aradı dedi bnle bastan baslagünahı sevabı bana istersen hazranda baslyalım dedi

Çok saolun ilgilenip cvp verdiğinz için bakalım hazran adetimle gtcem eşimde temmuzda gelcek peki baştan başlayp süreci bilen varmı hangi ilaçları verio nası yumrta büytüo

Çok saolun ilgilenip cvp verdiğinz için bakalım hazran adetimle gtcem eşimde temmuzda gelcek peki baştan başlayp süreci bilen varmı hangi ilaçları verio nası yumrta büytüo
duygucum ben kasımda görüşmeye gttim ve tedavim başladı bana ve eşime tahliller yapıldı kanal filmi çekildi sonrasında bize vitamin verdi ve ocak reglimde tedavi başladı on iki gün kadar iğneler sürdü yumurta toplandı sonraki ay yine aynı şekilde yumurta toplandı çünkü benim yumurta sayım azdı toplamda 5tane embriyom oldu mart sonunda ameliyat oldum ve hemen sonrasında geçici menepoza girdim 25 mayısta bantlara başladım şimdi transerfi bekliyorum 13 haziran gibi olacak muhtemelem yani toplamda 7 ay süren bir tedavim oldu ama ben zor bir hastayım sebebleri var bebek olmayışının tatlım bak sana ne diyeceğim face teki gruba üyemisin sen yağmurla atan kalpler erbil beyin hastaları var orada çok yararlı bir grup

Tatlim sende cikolata kisti ya da endometriosiz rahatsizligi var miydi? Bununla ilgilu bir tedavi gordun mu?

Bu kistlerin varlıpını nası anladınız bu arada ben tüm tahlilleri yaptrdım hsg mi yeniledim hepsini erbil bey istemişti ozamn ben hemen iğnelere başlıcam cnkünhicran hanm başlarz hemn dedi

Bu kistlerin varlıpını nası anladınız bu arada ben tüm tahlilleri yaptrdım hsg mi yeniledim hepsini erbil bey istemişti ozamn ben hemen iğnelere başlıcam cnkünhicran hanm başlarz hemn dedi
sancım çok oluyordu canım öyle anladık kistleri dediğim gibi herkesin tedavisi farklı inşallah senin içinde hayırlısı olur ban ben inanıyorum sen erbil bey ile başla herşey güzel olacak

sancım çok oluyordu canım öyle anladık kistleri dediğim gibi herkesin tedavisi farklı inşallah senin içinde hayırlısı olur ban ben inanıyorum sen erbil bey ile başla herşey güzel olacak
Cok soru soruyorm ama gözden bişi kaçmasın yine hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden kızmayın bana sakın bu arada bende katıldım gruba :)

Benim de sancim cok olur. Onceki doktorum da kist var dedi, erbil hoca bir sey demedi. Ameliyatta da bakmamis kiste. Ona baksaydim cok uzun surerdi dedi. Simdi var mi yok mu bilemiyorum. Ultrasonda tesbiti oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…