Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Cok soru soruyorm ama gözden bişi kaçmasın yine hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden kızmayın bana sakın bu arada bende katıldım gruba :)
olurmu öyle şey sor tabi cevap verebildiğim sürece yazarım hiç sorun değil gördüm hayırlı olsun

Benim de sancim cok olur. Onceki doktorum da kist var dedi, erbil hoca bir sey demedi. Ameliyatta da bakmamis kiste. Ona baksaydim cok uzun surerdi dedi. Simdi var mi yok mu bilemiyorum. Ultrasonda tesbiti oluyor mu ?
valla ultrasonda çıkmıştı zaten benim eğer olsaydı fark ederdi hocam diye düşünüyorum

Merhaba bende ignelere devam ediyorum opum olacak.
Ilkinde cgh testi için 5 güne gidemedim Embriyolar . Yaşıyordu fakat bolunmuyordu.
Bu ay yeniden başladık. Tansel bey normal yolla ve enjektör işlem ile sperm toplayacak.Hangisi uygun olursa onu uygulayacaklar .insallah bu defa yüce allahimdan dileğim olmasi benim ve isteyen tüm arkadaşlarımın.
Arkadaşlar size birsey sormak istiyorum Halkla ilişkiler önce yumurta toplama ucreti odeyec3gimi iletti 3500 tl sonra muhasebeye sorduğumda Hayır sizin 2 işlem 5600 tl üzerinden işlem yapmamız gerekli dedi.Onu odedim.Bu tür işlemi olan arkadaslar cgh testine gitmeden once 5 gunde tedaviye son verilen arkadaslar ve iceride dondurulmuslari olmayan arkadaslar ikinci yumurta toplamada ne kadar odediniz aklim karisti.
Ayrıca Tansel beyin yapacağı işlem için ne kadar odediniz normal tesa fiyati olan 2800 tl mi . Bilgi için teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar transferden sonra uygulanan serum tedavisi varmış. Bağışıklığı ve tutunmayı arttırıyormuş. Erbil bey bu serumu uyguluyor mu? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar transferden sonra uygulanan serum tedavisi varmış. Bağışıklığı ve tutunmayı arttırıyormuş. Erbil bey bu serumu uyguluyor mu? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Onu televuzyonda bende duymustum intralipid yani serum tedavisi.dr hakan özörnek anlatmisti.transferden sonra bebekgin kalp atisi duyulanana kadar uygulaniyormus.tekrarlayan kalp atisi duran gebeliklerde bu sayede basari saglanmis..serum icinde soya ve yumurta varmis.yumurta biraz sacma gibi ama bagisiklik duzenleyici etkisi var demkki..
suan tedavide olan arkadaslar erbil beye sorarmisiniz uyguluyormu bizide bilgilendirin..

canım benim tedavim nisanda bitti.öyle birşey uygulanmadı.sadece bir hap kullandık kese görünene kadar vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor ya onun için

canım benim tedavim nisanda bitti.öyle birşey uygulanmadı.sadece bir hap kullandık kese görünene kadar vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor ya onun için
Prednol değilmi canım söylediğin hap .. Sanırım bu daha farklı bağışıklığı baskılayan bir serummuş.. Erbil bey kullanıyormu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz..

Prednol değilmi canım söylediğin hap .. Sanırım bu daha farklı bağışıklığı baskılayan bir serummuş.. Erbil bey kullanıyormu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz..

evet rednol olması lazım acı bir hap.dediğim gibi benim tedavim nisanda bitti ama serum kullanmadı.ona gidenlerden de duymadım hiç

Canim sanirim uygulamiyo bi arkadastab oyke duymustum canum ama durumuba gore degisebikir..

Bahcecidevtanistigim bi bayan erbil hocaya sormuş oda ben etkisi olduğunu düşünmüyorum demiş ama belki o bayanın durumuna göre öyle demiş olabilir...sen bence erbil hocaya sor cnm benim..

Selamlar,
Öncelikle herkese bu zor süreçte kolaylıklar diliyorum. Bugün benim transfer sonrası 7. Günüm, kendimi ne kadar telkin etmeye çalışsam da nedense umut besleyemiyorum, tuhaf bir ruh hali içindeyim.. Az önce crinone jelin küçük bir parçasının koyu pembe renkte geri geldiğini gördüm, ne düşüneceğimi bilemedim, benzer durumu yaşayan oldu mu, normal bir durum mu?

canim erbil hocayi ara sana bilgi verir.amq bir ckk kisiden gdi o lekrlenmr bendede 15 gun grlmeye basladi sonra kahverengi donmustu vr bi 7 gu. Surmudtu.korkma cnm ama istersrn dktru ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…