- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.441
olurmu öyle şey sor tabi cevap verebildiğim sürece yazarım hiç sorun değil gördüm hayırlı olsunCok soru soruyorm ama gözden bişi kaçmasın yine hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden kızmayın bana sakın bu arada bende katıldım gruba :)
valla ultrasonda çıkmıştı zaten benim eğer olsaydı fark ederdi hocam diye düşünüyorumBenim de sancim cok olur. Onceki doktorum da kist var dedi, erbil hoca bir sey demedi. Ameliyatta da bakmamis kiste. Ona baksaydim cok uzun surerdi dedi. Simdi var mi yok mu bilemiyorum. Ultrasonda tesbiti oluyor mu ?
Yani ben de oyle dusunuyorum.valla ultrasonda çıkmıştı zaten benim eğer olsaydı fark ederdi hocam diye düşünüyorum
benim normal muaynede rahimde ufak birşey görmüştü olsaydı kesin farkederdi içini ferah tut senYani ben de oyle dusunuyorum.
Merhaba isterseniz ben alabilirimBayanlar elimde çeyrek sıse gonal f kaldı ısteyen olursa bahcecı tüp bebek merkzınde verebılırım bılınızeee
kızlar temmuz son kullanım tarıhlı gonal f hazıranda kullanacak olan varsa verırım ucretsızBayanlar elimde çeyrek sıse gonal f kaldı ısteyen olursa bahcecı tüp bebek merkzınde verebılırım bılınızeee
Onu televuzyonda bende duymustum intralipid yani serum tedavisi.dr hakan özörnek anlatmisti.transferden sonra bebekgin kalp atisi duyulanana kadar uygulaniyormus.tekrarlayan kalp atisi duran gebeliklerde bu sayede basari saglanmis..serum icinde soya ve yumurta varmis.yumurta biraz sacma gibi ama bagisiklik duzenleyici etkisi var demkki..Merhaba arkadaşlar transferden sonra uygulanan serum tedavisi varmış. Bağışıklığı ve tutunmayı arttırıyormuş. Erbil bey bu serumu uyguluyor mu? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Merhaba arkadaşlar transferden sonra uygulanan serum tedavisi varmış. Bağışıklığı ve tutunmayı arttırıyormuş. Erbil bey bu serumu uyguluyor mu? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Prednol değilmi canım söylediğin hap .. Sanırım bu daha farklı bağışıklığı baskılayan bir serummuş.. Erbil bey kullanıyormu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz..canım benim tedavim nisanda bitti.öyle birşey uygulanmadı.sadece bir hap kullandık kese görünene kadar vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor ya onun için
Prednol değilmi canım söylediğin hap .. Sanırım bu daha farklı bağışıklığı baskılayan bir serummuş.. Erbil bey kullanıyormu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz..
Canim sanirim uygulamiyo bi arkadastab oyke duymustum canum ama durumuba gore degisebikir..Prednol değilmi canım söylediğin hap .. Sanırım bu daha farklı bağışıklığı baskılayan bir serummuş.. Erbil bey kullanıyormu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz..
Duruma göre değişebilir derken ne demek canım? Aslında uygulamıyor ama duruma göre uygulayabilir mi?Canim sanirim uygulamiyo bi arkadastab oyke duymustum canum ama durumuba gore degisebikir..
Tamam canım çok sağolBahcecidevtanistigim bi bayan erbil hocaya sormuş oda ben etkisi olduğunu düşünmüyorum demiş ama belki o bayanın durumuna göre öyle demiş olabilir...sen bence erbil hocaya sor cnm benim..
canim erbil hocayi ara sana bilgi verir.amq bir ckk kisiden gdi o lekrlenmr bendede 15 gun grlmeye basladi sonra kahverengi donmustu vr bi 7 gu. Surmudtu.korkma cnm ama istersrn dktru araSelamlar,
Öncelikle herkese bu zor süreçte kolaylıklar diliyorum. Bugün benim transfer sonrası 7. Günüm, kendimi ne kadar telkin etmeye çalışsam da nedense umut besleyemiyorum, tuhaf bir ruh hali içindeyim.. Az önce crinone jelin küçük bir parçasının koyu pembe renkte geri geldiğini gördüm, ne düşüneceğimi bilemedim, benzer durumu yaşayan oldu mu, normal bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?