Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

canim erbil hocayi ara sana bilgi verir.amq bir ckk kisiden gdi o lekrlenmr bendede 15 gun grlmeye basladi sonra kahverengi donmustu vr bi 7 gu. Surmudtu.korkma cnm ama istersrn dktru ara
Çok teşekkür ederim yanıt için, dediğin gibi sordum, problem olmayacağını söylediler..bakalım artık gelecek günler neler gösterecek..

Merhaba ben bişey sormak istiyorum bütün yazıları neredeyse okudum bazen sevinç bazen hüzün bizede sevinç kısmı nasip olur inşallah bende bu ayın sonuna dogru başlıcam tedaviye uzaktan gelicem ve ist hiç bilmiyorum oralarda tavsiye edebileceginiz güvenilir kalacsk bir yer varmı acaba netten bakıyorum ama emin olamıyorum

İstersen merkezle görüş onların önerdiği yerler var die biliorm uygun fiyata ama çok arakadaş var uzaktan gelen onalrda yazacaktr muhakkak cnm

merhaba bende uzaktan geldim kalacak yer çok var sanada yardımcı olurum ama kalmadanda halletiğim zamanlar oldu nereden geleceksin birde facete grup var yağmurla atan kalpler üyemisin o gruba

merhaba bende uzaktan geldim kalacak yer çok var sanada yardımcı olurum ama kalmadanda halletiğim zamanlar oldu nereden geleceksin birde facete grup var yağmurla atan kalpler üyemisin o gruba
Gruba yeni üye oldum erzincandan gelicem ayın 23ünde inş orada olucam

Gruba yeni üye oldum erzincandan gelicem ayın 23ünde inş orada olucam
hayırlısı olsun canım bende manisadan gelip gittim aynı gün uçak ile gidip gelebiliyorsun zaten üç günde bir görmek istiyor erbil bey gelip gitmek daha iyi geldi bana

hayırlısı olsun canım bende manisadan gelip gittim aynı gün uçak ile gidip gelebiliyorsun zaten üç günde bir görmek istiyor erbil bey gelip gitmek daha iyi geldi bana
Haklısın evde olmak gibisi yol ama benim yolum çol uzak o yüzden kalmam lazım apart tarzı bir yer olursa daha rahat ederim diye düşündüm

Iyi aksamlarrr herkese.....ben de çoktandır takip ediyorum sizleri...bir şey soracaktim ben..yumurta toplandiktan sonra adet söktürücü verdiler sizler kac gün sonra adet oldunuzzz....cevabiniz için Teşekkürler. ..

Iyi aksamlarrr herkese.....ben de çoktandır takip ediyorum sizleri...bir şey soracaktim ben..yumurta toplandiktan sonra adet söktürücü verdiler sizler kac gün sonra adet oldunuzzz....cevabiniz için Teşekkürler. ..
10 ggun sonra oldum genell8kle ilactan 10 15 gun sonra olunuyo

ben de 11 gün sonra olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…