- 14 Mart 2015
- 11
- 5
- 16
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.461
Çok teşekkür ederim yanıt için, dediğin gibi sordum, problem olmayacağını söylediler..bakalım artık gelecek günler neler gösterecek..canim erbil hocayi ara sana bilgi verir.amq bir ckk kisiden gdi o lekrlenmr bendede 15 gun grlmeye basladi sonra kahverengi donmustu vr bi 7 gu. Surmudtu.korkma cnm ama istersrn dktru ara
Çol sağol umarımm iyi bir yer buluruzİstersen merkezle görüş onların önerdiği yerler var die biliorm uygun fiyata ama çok arakadaş var uzaktan gelen onalrda yazacaktr muhakkak cnm
merhaba bende uzaktan geldim kalacak yer çok var sanada yardımcı olurum ama kalmadanda halletiğim zamanlar oldu nereden geleceksin birde facete grup var yağmurla atan kalpler üyemisin o grubaMerhaba ben bişey sormak istiyorum bütün yazıları neredeyse okudum bazen sevinç bazen hüzün bizede sevinç kısmı nasip olur inşallah bende bu ayın sonuna dogru başlıcam tedaviye uzaktan gelicem ve ist hiç bilmiyorum oralarda tavsiye edebileceginiz güvenilir kalacsk bir yer varmı acaba netten bakıyorum ama emin olamıyorum
Gruba yeni üye oldum erzincandan gelicem ayın 23ünde inş orada olucammerhaba bende uzaktan geldim kalacak yer çok var sanada yardımcı olurum ama kalmadanda halletiğim zamanlar oldu nereden geleceksin birde facete grup var yağmurla atan kalpler üyemisin o gruba
hayırlısı olsun canım bende manisadan gelip gittim aynı gün uçak ile gidip gelebiliyorsun zaten üç günde bir görmek istiyor erbil bey gelip gitmek daha iyi geldi banaGruba yeni üye oldum erzincandan gelicem ayın 23ünde inş orada olucam
Haklısın evde olmak gibisi yol ama benim yolum çol uzak o yüzden kalmam lazım apart tarzı bir yer olursa daha rahat ederim diye düşündümhayırlısı olsun canım bende manisadan gelip gittim aynı gün uçak ile gidip gelebiliyorsun zaten üç günde bir görmek istiyor erbil bey gelip gitmek daha iyi geldi bana
bak canım sana bir site göndereceğim buradan bakarsın istanbulda kiralık aprtlar ve evler var yardımcı olur umarımHaklısın evde olmak gibisi yol ama benim yolum çol uzak o yüzden kalmam lazım apart tarzı bir yer olursa daha rahat ederim diye düşündüm
çok teşekkür ederim bakıyorum hemenbak canım sana bir site göndereceğim buradan bakarsın istanbulda kiralık aprtlar ve evler var yardımcı olur umarım
https://www.airbnb.com.tr/
10 ggun sonra oldum genell8kle ilactan 10 15 gun sonra olunuyoIyi aksamlarrr herkese.....ben de çoktandır takip ediyorum sizleri...bir şey soracaktim ben..yumurta toplandiktan sonra adet söktürücü verdiler sizler kac gün sonra adet oldunuzzz....cevabiniz için Teşekkürler. ..
Cok teşekkür ederim...cok sağolun. ..10 ggun sonra oldum genell8kle ilactan 10 15 gun sonra olunuyo
Iyi aksamlarrr herkese.....ben de çoktandır takip ediyorum sizleri...bir şey soracaktim ben..yumurta toplandiktan sonra adet söktürücü verdiler sizler kac gün sonra adet oldunuzzz....cevabiniz için Teşekkürler. ..
Hayırlısı olsun bende teansfere yaklaştımkızlarr an itibariyle bantlara başladım...inşallah güzel haberlerle buluşuruz..
Hayırlısı olsun bende teansfere yaklaştım
Yasemin cim şuan istanbuldayız yarın yada cmts olacak transferim çok teşekkür ederim duaların kabul olsun inşallah seninde sen face teki gurupta varmısınArzucum transfer günü ne zaman canım. Senin için o gün dua etmek isterim
yok canım face de katıldığımda herkes görecek diye katılmıyorumYasemin cim şuan istanbuldayız yarın yada cmts olacak transferim çok teşekkür ederim duaların kabul olsun inşallah seninde sen face teki gurupta varmısın
Yasemin cim şuan istanbuldayız yarın yada cmts olacak transferim çok teşekkür ederim duaların kabul olsun inşallah seninde sen face teki gurupta varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?