Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar merhaba, yeniden transferim olcak dondurulmuşlarla. adetin 2. günü gidicem ama süreci tamamen unutmuşum. transfer için kaç gün ilaç ilaç kullanıyorduk? ona göre izin planlaması yapmam lazım.

Merhaba arkadaşlar transferden sonra bhcg değerlerim önce 3 kat arttı sonra düştü ilaçları bıraktım. Adet oldum baya sancılı ve parça düşürdüm. Adet bitiminden bir hafta geçti 2-3 gündür adete benzeyen kanmam var.. Adet kanaması gibi çok değil ancak anlayamadım.. Önce normal diye düşünmüştüm bugün 3. Gün azda olsa hala kanamam var acaba şimdi adetmi görüyorum tekrar? Bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Evet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorum
Canim dualarimiz sebinle mutlu haberlet ver isaalhh..ben hergun gurip buraya okuyorum yazilarinizi..ben tedavideyken birsuru ark vardi burda :))hepsi dogurdu kimse kalmadi:))allahim hepimize gostersin o gunleri isallhh..

Canim dualarimiz sebinle mutlu haberlet ver isaalhh..ben hergun gurip buraya okuyorum yazilarinizi..ben tedavideyken birsuru ark vardi burda :))hepsi dogurdu kimse kalmadi:))allahim hepimize gostersin o gunleri isallhh..
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim dualarınız için inşallah bizde güzel haberler alırız ve sizler ile paylaşırız

Canım senin için bol bol dua edicem insallah guzel haberlerini alırız senin ve tum isteyenlerin Allah yardımcınız olsun
Çok sağol canım allah dualarımız kabul etsin inşallah beklemek gerçekten zor ama bu kadar bekledik rabbim sonunuda güzel etsin

Çok sağol canım allah dualarımız kabul etsin inşallah beklemek gerçekten zor ama bu kadar bekledik rabbim sonunuda güzel etsin

merhaba, umarım transferin hayırlısıyla güzel geçmiştir. inş.. bu kez bebeğini kucağınıza almak nasip olur.
bende bu c.tesi erbil bey ile ön görüşmeye gideceğim. daha sonra doktor erbil bey hakkında düşüncelerini paylaşırsan sevinirim. çünkü tedaviye aytun hanımla mı erbil bey veya başka bir doktorla mı başlasam karar veremiyorum.

merhaba Arkadaşlar,
benimde hikayem biraz uzun. 2 aşılama, 1 taze 1 dondurulmuş tüp tedavisi yapıldı. şimdi bahçeçide tedavime devam edeceğim. sizden ricam müsait olanlar, erbil bey hakkında memnuniyetiniz hakkında bilgi verir misiniz? çok karsızım aytun hanımda iyi diyorlar ama bilemiyorum ya.. lütfen fikirlerinizi paylaşın.

Merhaba arkadasim.ben de devlette üc asilama oldum.2 tane kloman bi tane de igneli...ama olmadi.ben de artik bir asilama daha beklemeden tüp bebek merkezlerini arastirdim....kismet oldu.bahçeciyi ön görüsme yapmak icin aradim onlar da cikin simdi gelin dedi. BIz de ciktik gittik.erbil hocayla görüstük.aradan iki ay gecti tedaviye basladik...yani mayista yumurtalarim toplandi.simdi de bantlari kullaniyorum.kismet artik.acikcasi ilk kez yaptiracagim.diger hastaneleri hic bilmiyorum ama hep forumda okuduklarim bu merkezle ilgili mutlu sonlar...ama bana islerinin ehli gibi geldiler.yani sebebini inan ki hic bilmiyorum ama bi güven var iste.Tabii bunlar vesile neticede Rabbimiz ol deyince olur....insallah su mübarek günlerde Allahim dualarimizi kabul eder de hayirlisiyla evlatlarimiz olur..

Çok teşekkür ederim canım inşallah allah nasip etmiştir güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun şimdiden erbil bey hakkında ne söylesem az gidip görüşünce sende anlayacaksın zaten ne d emek istediğimi o hepimize bir arkadaş bir ağbi oldu bak face te yağmurla atan kalpler gurubu var oraya katılmanı tavsiye ederim

Canım kesinlikle erbil bey ile başla hiç pişman olmayacaksın

Cnm merhaba gecmis olsn onclikle bnde senin gbi oldum gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet oldum bittim sonrasnda az az kan gldi erbil beye gttim ve bana bifitil verdi ogun tarlusolda yazmisti bna adet sokulsn dedi kirilma kanamasi demisti istersen bi gorus cnm

çok sağol canımmm yaa görüştüm erbil beyle GİNERA diye bir hapa başlattı doğum kontrol hapı sanrım 21 gün kullandıktan sonra tekrar adet olacakmışım.. ama iki adet ortasında başladım düzenim bozuldu tamamen era testi yapılacaktı bu ay ... kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…