- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.481
Evet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorumyok canım face de katıldığımda herkes görecek diye katılmıyorumsanırım daha aktif bi sayfa
ARZUCUM Allah dualarimizi kabul eder inşallah. Adına duaların ettim Rabbim hayırlı müjdeli haberlerini almayi nasip etsin .amin:)Evet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorum
TrEvet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorum
Hayırlı olsun transferin inşallah pozitifi görür bebeğine kavuşursun.Evet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorum
Canim dualarimiz sebinle mutlu haberlet ver isaalhh..ben hergun gurip buraya okuyorum yazilarinizi..ben tedavideyken birsuru ark vardi burda :))hepsi dogurdu kimse kalmadi:))allahim hepimize gostersin o gunleri isallhh..Evet canım aktif bugün 16:30 transfrrim var canım dualarını bekliyorum
Sağol canım inşallah allah kabul etsin dualarımızı ve duanıARZUCUM Allah dualarimizi kabul eder inşallah. Adına duaların ettim Rabbim hayırlı müjdeli haberlerini almayi nasip etsin .amin:)
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim dualarınız için inşallah bizde güzel haberler alırız ve sizler ile paylaşırızCanim dualarimiz sebinle mutlu haberlet ver isaalhh..ben hergun gurip buraya okuyorum yazilarinizi..ben tedavideyken birsuru ark vardi burda :))hepsi dogurdu kimse kalmadi:))allahim hepimize gostersin o gunleri isallhh..
İnşallah canım güzel dileklerin için çık teşekkür ederim buradan o güzel haberi hepinize vermek nasip olurTr
Hayırlı olsun transferin inşallah pozitifi görür bebeğine kavuşursun.
Çok sağol canım allah dualarımız kabul etsin inşallah beklemek gerçekten zor ama bu kadar bekledik rabbim sonunuda güzel etsinCanım senin için bol bol dua edicem insallah guzel haberlerini alırız senin ve tum isteyenlerin Allah yardımcınız olsun
Çok sağol canım allah dualarımız kabul etsin inşallah beklemek gerçekten zor ama bu kadar bekledik rabbim sonunuda güzel etsin
merhaba Arkadaşlar,
benimde hikayem biraz uzun. 2 aşılama, 1 taze 1 dondurulmuş tüp tedavisi yapıldı. şimdi bahçeçide tedavime devam edeceğim. sizden ricam müsait olanlar, erbil bey hakkında memnuniyetiniz hakkında bilgi verir misiniz? çok karsızım aytun hanımda iyi diyorlar ama bilemiyorum ya.. lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Çok teşekkür ederim canım inşallah allah nasip etmiştir güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun şimdiden erbil bey hakkında ne söylesem az gidip görüşünce sende anlayacaksın zaten ne d emek istediğimi o hepimize bir arkadaş bir ağbi oldu bak face te yağmurla atan kalpler gurubu var oraya katılmanı tavsiye ederimmerhaba, umarım transferin hayırlısıyla güzel geçmiştir. inş.. bu kez bebeğini kucağınıza almak nasip olur.
bende bu c.tesi erbil bey ile ön görüşmeye gideceğim. daha sonra doktor erbil bey hakkında düşüncelerini paylaşırsan sevinirim. çünkü tedaviye aytun hanımla mı erbil bey veya başka bir doktorla mı başlasam karar veremiyorum.
Canım kesinlikle erbil bey ile başla hiç pişman olmayacaksınmerhaba Arkadaşlar,
benimde hikayem biraz uzun. 2 aşılama, 1 taze 1 dondurulmuş tüp tedavisi yapıldı. şimdi bahçeçide tedavime devam edeceğim. sizden ricam müsait olanlar, erbil bey hakkında memnuniyetiniz hakkında bilgi verir misiniz? çok karsızım aytun hanımda iyi diyorlar ama bilemiyorum ya.. lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Cnm merhaba gecmis olsn onclikle bnde senin gbi oldum gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet oldum bittim sonrasnda az az kan gldi erbil beye gttim ve bana bifitil verdi ogun tarlusolda yazmisti bna adet sokulsn dedi kirilma kanamasi demisti istersen bi gorus cnmMerhaba arkadaşlar transferden sonra bhcg değerlerim önce 3 kat arttı sonra düştü ilaçları bıraktım. Adet oldum baya sancılı ve parça düşürdüm. Adet bitiminden bir hafta geçti 2-3 gündür adete benzeyen kanmam var.. Adet kanaması gibi çok değil ancak anlayamadım.. Önce normal diye düşünmüştüm bugün 3. Gün azda olsa hala kanamam var acaba şimdi adetmi görüyorum tekrar? Bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Nasilsin cnm nasil gidio kacinci gun oldu insallh gzel hberler bkliozÇok sağol canım allah dualarımız kabul etsin inşallah beklemek gerçekten zor ama bu kadar bekledik rabbim sonunuda güzel etsin
çok sağol canımmm yaa görüştüm erbil beyle GİNERA diye bir hapa başlattı doğum kontrol hapı sanrım 21 gün kullandıktan sonra tekrar adet olacakmışım.. ama iki adet ortasında başladım düzenim bozuldu tamamen era testi yapılacaktı bu ay ... kafam çok karıştıCnm merhaba gecmis olsn onclikle bnde senin gbi oldum gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet oldum bittim sonrasnda az az kan gldi erbil beye gttim ve bana bifitil verdi ogun tarlusolda yazmisti bna adet sokulsn dedi kirilma kanamasi demisti istersen bi gorus cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?