- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.501
Bnde suan iciorum onu cnmçok sağol canımmm yaa görüştüm erbil beyle GİNERA diye bir hapa başlattı doğum kontrol hapı sanrım 21 gün kullandıktan sonra tekrar adet olacakmışım.. ama iki adet ortasında başladım düzenim bozuldu tamamen era testi yapılacaktı bu ay ... kafam çok karıştı
Sen neden içiyorsun ginerayı?Bnde suan iciorum onu cnm
Esim glick temmuz dortte gldgi trhte adet olmk tedaviye baslmk icn cnku ongun klip gei gtckSen neden içiyorsun ginerayı?
Anladım canım.. Benim adet tarhimi bu ilaç uzatmış oldu normalde haftaya olacaktım eraya başlayacaktık şimdi adetim 15 gün sonra gelecek.. İlacı yarıda bıraksam sıkıntı olurmu acaba? Era sonucu yanlış çıkar diyede korkuyorum..Esim glick temmuz dortte gldgi trhte adet olmk tedaviye baslmk icn cnku ongun klip gei gtck
Bnce hic bozma erbil bey ne dediyse ole olsun acele etme nasilsa oda yapilcakAnladım canım.. Benim adet tarhimi bu ilaç uzatmış oldu normalde haftaya olacaktım eraya başlayacaktık şimdi adetim 15 gün sonra gelecek.. İlacı yarıda bıraksam sıkıntı olurmu acaba? Era sonucu yanlış çıkar diyede korkuyorum..
Bugün 6. Gün oldu canım inşallah güzel haberler veririm canım dualarınızı eksik etmeyinNasilsin cnm nasil gidio kacinci gun oldu insallh gzel hberler bklioz
Güzel haberlerini bekliyoruz arzucum.. Varmı belirti falan?Bugün 6. Gün oldu canım inşallah güzel haberler veririm canım dualarınızı eksik etmeyin
Öyle tabi canım .. Ben Öğretmenim iznim yok zaten 1. Transfer için çok rapor aldım .. Koca yaz tatilini geçip yine okul zamanı 2. Transfer olursa o zaman zorlanırım.. Acelem ondan. İnşallah sonuç güzel olur rabbim sevindirir bizleriBnce hic bozma erbil bey ne dediyse ole olsun acele etme nasilsa oda yapilcak
Bosver hic uzulme okul acilinca ilk haftalar genelde derse adapte olunmaz rapor alirsn tekrar senn icin en dogru zamanda olsun gerisi bosÖyle tabi canım .. Ben Öğretmenim iznim yok zaten 1. Transfer için çok rapor aldım .. Koca yaz tatilini geçip yine okul zamanı 2. Transfer olursa o zaman zorlanırım.. Acelem ondan. İnşallah sonuç güzel olur rabbim sevindirir bizleri
İnşallah canım doğru söylüyosunBosver hic uzulme okul acilinca ilk haftalar genelde derse adapte olunmaz rapor alirsn tekrar senn icin en dogru zamanda olsun gerisi bos
Inşallah canım bu mübarek günlerde vericez o güzel haberleri size valla belirti yok ya zaten bukadar küçük birşey ne belirti verebilirkiGüzel haberlerini bekliyoruz arzucum.. Varmı belirti falan?
Merhaba,Inşallah canım bu mübarek günlerde vericez o güzel haberleri size valla belirti yok ya zaten bukadar küçük birşey ne belirti verebilirki
Canim bendede gram belirti olmadi ne agri ne sizi turp gibiydim.beliryiyle kafani yorma kuzum.cogunda olmuyo yada psikolojik olabiliyo...12 gun falanda yaparsan teste cikabilir aklinda olsun:))tabi kanina girmeyim senin:)Inşallah canım bu mübarek günlerde vericez o güzel haberleri size valla belirti yok ya zaten bukadar küçük birşey ne belirti verebilirki
Öncelikle tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum sizin adınıza beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim bende bu mutlu haberi veririm inşallah inanın çok rahatladım ve mutlu oldumMerhaba,
Ben de yakın zamanda güzel haberi aldım. Benim de hiç belirtim olmadı, üstelik transfer günü dahil evde sadece 2 gün dinlenip 3. Günü işe başlamak zorunda kaldım, iş yerindeki sorunlardan ötürü çok stresli günler geçirdim. Hakikaten hiç umudum yoktu,hatta teste giderken canım çok sıkkındı yine olmadı diye;ama klinikten ne yaptın diye sorarlar, belirtim yoktu, içimde hiç umut kırıntısı yoktu o nedenle yaptırmadım diyemeyeceğim için mecburen akşam 9 gibi gittim test yaptırmaya, sonucu görünce inanamadım, yanılma ihtimali var mıdır , karışmış olabilir mi endişelerine kapıldım hatta hemen eşimi test almaya eczaneye yolladım, bir de evde test yaptım:)O nedenle belirti oldu olmadı konularına takılıp ne olur stres yapmayın. Dilerim güzel haberler olsun.
Sevgiler
Ay çok güzel şeyler söylediniz bana nasıl rahatladım anlatamam size çok teşekkür ederim testi gününde yapıcam diye söz verdim artık sabır az kaldı zaten haftaya bugün öğrenicez allahın izni ileCanim bendede gram belirti olmadi ne agri ne sizi turp gibiydim.beliryiyle kafani yorma kuzum.cogunda olmuyo yada psikolojik olabiliyo...12 gun falanda yaparsan teste cikabilir aklinda olsun:))tabi kanina girmeyim senin:)
kızlar son dört gün zaman geçmiyor ya
Arzucum allah yardimcin olsun.benimde perşembe günü kontrolum var.sonrasi transfer zamanı artık. Bende değişik duygular içerisindeyiz. 3 tane negatif sonuc ördüm bu yüzden duygularım karmaşık. İnşallah güzel haberinle moral bulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?