Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İnşallah canım ya inanki enzor kısmı bu biliyormusun beklemek çok zor hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım

bugün işe başladım kafam biraz dağılsın diye ama yok

Bn bile baslamadan vazgecme asamasindayim olmicak korkusu simdidn beni sardi bide surekli etraftan falanci filanci hamile olayi duyunca iyice gerilmeye basladm

kızlar son dört gün zaman geçmiyor ya çok heyecanlıyım

Arzu bende 15. günü bekleyeyim diyordum ama dayanamdım.Zatendaha önce hep 12. gün yapardım testleri..Yine 12. günde yapıp öğrendim..Yani aklını çelmek istemem ama yaparsan öğrenebilirsin

Arzu bende 15. günü bekleyeyim diyordum ama dayanamdım.Zatendaha önce hep 12. gün yapardım testleri..Yine 12. günde yapıp öğrendim..Yani aklını çelmek istemem ama yaparsan öğrenebilirsin
ya valla aslında yapmak istiyorum ama eşim bekle diyor nasıl yapayım bilemedim ne zormuş ya beklemek ama bu kadar zor hiç olmamıştı offff kafamda deli sorular

Arkadaşlar SGK raporu hakkında bilgisi olan varmı aranızda.alınması uzun sürüyormu?birde ilaç raporuda oluyormu?bu raporu Alınca.yoksa ilaçları bizmi alıyoruz özel olarak,bilgi verebilirmisiniz.

Arkadaşlar SGK raporu hakkında bilgisi olan varmı aranızda.alınması uzun sürüyormu?birde ilaç raporuda oluyormu?bu raporu Alınca.yoksa ilaçları bizmi alıyoruz özel olarak,bilgi verebilirmisiniz.
Cnm bn zeynepkamlden almistim iki uc ay kdar surdu almamz sadece rapor aliosun ilacida yaziolar baska ozel sgkli biyerede gdrsen receteyi onlarda tkrar ya onyliyidu ya yaziodu ama raporu aldgin yer recete yazio bi baslyinca ztn seni yonlndriyolar oraya buraya gderkn zmnd gcmis oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…