- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.521
vazgeçmek yok duygu sende mücadeleni vereceksin taktir allahınBn bile baslamadan vazgecme asamasindayim olmicak korkusu simdidn beni sardi bide surekli etraftan falanci filanci hamile olayi duyunca iyice gerilmeye basladm
Orasi ole ama cok istek kalmadi buaralar normal hamile haberleri bide senn olmuomu sorulari basladi iice sinrlerm bzoulduvazgeçmek yok duygu sende mücadeleni vereceksin taktir allahın
SAKİN OL TATLIM KİMSEYE GÖRE HAREKET ETME SENOrasi ole ama cok istek kalmadi buaralar normal hamile haberleri bide senn olmuomu sorulari basladi iice sinrlerm bzouldu
kızlar son dört gün zaman geçmiyor ya çok heyecanlıyım
Kndini cocuk yptigi icin bisi sanan bu uckuru marifet goren insanlardan nfret ediorum Allah yardmcimiz olsun en kisa zamnda bzde saglikli yavrulara kavusalim insallhSAKİN OL TATLIM KİMSEYE GÖRE HAREKET ETME SEN
ya valla aslında yapmak istiyorum ama eşim bekle diyor nasıl yapayım bilemedim ne zormuş ya beklemek ama bu kadar zor hiç olmamıştı offff kafamda deli sorularArzu bende 15. günü bekleyeyim diyordum ama dayanamdım.Zatendaha önce hep 12. gün yapardım testleri..Yine 12. günde yapıp öğrendim..Yani aklını çelmek istemem ama yaparsan öğrenebilirsin
amin canım aminKndini cocuk yptigi icin bisi sanan bu uckuru marifet goren insanlardan nfret ediorum Allah yardmcimiz olsun en kisa zamnda bzde saglikli yavrulara kavusalim insallh
Cnm bn zeynepkamlden almistim iki uc ay kdar surdu almamz sadece rapor aliosun ilacida yaziolar baska ozel sgkli biyerede gdrsen receteyi onlarda tkrar ya onyliyidu ya yaziodu ama raporu aldgin yer recete yazio bi baslyinca ztn seni yonlndriyolar oraya buraya gderkn zmnd gcmis oluoArkadaşlar SGK raporu hakkında bilgisi olan varmı aranızda.alınması uzun sürüyormu?birde ilaç raporuda oluyormu?bu raporu Alınca.yoksa ilaçları bizmi alıyoruz özel olarak,bilgi verebilirmisiniz.
Hayrlisi olsn canm insallah gonlune gore olsnKızlar bugün pazar günü transfer olacağını öğrendim. Hayirlisi bakalım.
yasemin cim hadi hayırlısı olsun canım dularım seninle allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tatlımKızlar bugün pazar günü transfer olacağını öğrendim. Hayirlisi bakalım.
Arzucum çok teşekkür ederim amin canım bütün kalbimle dua ediyorum bize..yasemin cim hadi hayırlısı olsun canım dularım seninle allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tatlım
Duygucum amin canım. Allah dualarimizi kabul etsin inşallah. .Hayrlisi olsn canm insallah gonlune gore olsn
dularımız kabul olsun inşallah canımArzucum çok teşekkür ederim amin canım bütün kalbimle dua ediyorum bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?