- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.541
oniki gün kadar sürüyorKizlar adet olunca igwnelere baslucam bu pu suresi nasi gidiyodu nekdar suruyodu
Nzaman toplanio peki ben simdi bihaftaicnde adet olcm insallah sureci unuttum napicam ne etcem dieoniki gün kadar sürüyor
reglinin ikinci günü gidiyorsun sonra iğneler ve takip başlıyor oniki gün kadar sonra yumurtalar toplanıyorNzaman toplanio peki ben simdi bihaftaicnde adet olcm insallah sureci unuttum napicam ne etcem die
Peki kac gunde bir takipe gdioz cok soru srdum ya biliom ama simdiden bna stres glio sen nasilsn bebis nasi allahin izniyle senle artik insallh yrinda bunu ogrencezreglinin ikinci günü gidiyorsun sonra iğneler ve takip başlıyor oniki gün kadar sonra yumurtalar toplanıyor
canım olsun sen çok heyecan yapma bak stres yapıyorsun üç yada dört günde bir gidiyorsun ben toplamda 5 defa gittimPeki kac gunde bir takipe gdioz cok soru srdum ya biliom ama simdiden bna stres glio sen nasilsn bebis nasi allahin izniyle senle artik insallh yrinda bunu ogrencez
Esim gelcek temmuz yedide bn buyuk ihtimal oyokken igneye baslicam bihengameye duscez ikimz ongun kalip gtcek hersey denk gelse de bnde rahat olsam erbil beyde ilk sifir tedavi ondanda heycan var onikinci gun toplarsa cok ii olur enazindan esim gtmeden toparlnmis olurum birazcanım olsun sen çok heyecan yapma bak stres yapıyorsun üç yada dört günde bir gidiyorsun ben toplamda 5 defa gittim
Zaten elininde yanında olması gerekiyor yumurta toplanacağı gün inşallah herşey gönlünce olurEsim gelcek temmuz yedide bn buyuk ihtimal oyokken igneye baslicam bihengameye duscez ikimz ongun kalip gtcek hersey denk gelse de bnde rahat olsam erbil beyde ilk sifir tedavi ondanda heycan var onikinci gun toplarsa cok ii olur enazindan esim gtmeden toparlnmis olurum biraz
Çok sağol canım amin rabbim kucağımada almayı nasip ersin inşallahArzucumm :9 seni buradan da tebrik edeyim istedim..
Allah kucağına almayı da nasip etsin..
Çok Sevindimm Çokkkkkk
Kızlar burdanda haber vereyim sonucum çıktı pozitif darısı tüm isteyenlerin başına
Cok sevindim yaaa allhim kucagina almayi nasp etsin bizede nasip etsn insallahKızlar burdanda haber vereyim sonucum çıktı pozitif darısı tüm isteyenlerin başına
Masallh hayirli olsun iki gundur girip bakiyordum sonucunuzu merak ettim.allah tamamina erdirsin.kac cikti degeriniz? Birde sorun neydi sizde yazarmisnz?Kızlar burdanda haber vereyim sonucum çıktı pozitif darısı tüm isteyenlerin başına
canım benimde bugün oldu transfrrim .Rabbim hayırlara çıkarsın bütün bekleyiş leriIyi aksamlarrr arkadaslar...hepinize hayirli ramazanlar...benim de Allah izin verirse yarin transferim olacak.cok heyecanliyim.sizlerden istegim,birbirimizi tanimasak da ayni duygulari paylasan insanlar olarak bana bu mübarek günde dua edermisinizz....hepinize simdiden Teşekkürler...Rabbim dualarimzi kabul etsin...
Inşallah canim.Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin...hayirli sonuçlar olsun...nasil oldu canim agrili mi oluyor ne kadar dinlendin..canım benimde bugün oldu transfrrim .Rabbim hayırlara çıkarsın bütün bekleyiş leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?