- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.561
Canım inşallah hayırlisiyla kucağına alirsin dua edicem sana benimde bu ayın sonunda transferim olacak insallah bu mubarek gunlerin hurmetine dualarimiz kabul olacakIyi aksamlarrr arkadaslar...hepinize hayirli ramazanlar...benim de Allah izin verirse yarin transferim olacak.cok heyecanliyim.sizlerden istegim,birbirimizi tanimasak da ayni duygulari paylasan insanlar olarak bana bu mübarek günde dua edermisinizz....hepinize simdiden Teşekkürler...Rabbim dualarimzi kabul etsin...
Hayirli sonuclarin olsun insallahhhKızlar benimde bugün transfrrim oldu.insallah hayırlısı ile sevindirdi Rabbim tüm bekleyenlerin.
hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruz.Kızlar benimde bugün transfrrim oldu.insallah hayırlısı ile sevindirdi Rabbim tüm bekleyenlerin.
dualarımız seninle canım . allah gönlüne göre versin hayırlı haberler...Iyi aksamlarrr arkadaslar...hepinize hayirli ramazanlar...benim de Allah izin verirse yarin transferim olacak.cok heyecanliyim.sizlerden istegim,birbirimizi tanimasak da ayni duygulari paylasan insanlar olarak bana bu mübarek günde dua edermisinizz....hepinize simdiden Teşekkürler...Rabbim dualarimzi kabul etsin...
çok teşekkür ederim ben şoku yeni atlatıyorum daha kızlar ancak yazıyorum benim sorunum düşük yumurta rezervi canım ama etbil hocam sayesinde çok şükğr bu günleri gördümMasallh hayirli olsun iki gundur girip bakiyordum sonucunuzu merak ettim.allah tamamina erdirsin.kac cikti degeriniz? Birde sorun neydi sizde yazarmisnz?
Canım çok sağol teşekkür ederim amin inşallah tamamına erer kucağımıza alırızArzucum cokkkk sevindim cnm benim.. Allah tamamina erdirsin...
canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle bebişin sımsıkı tutunsunIyi aksamlarrr arkadaslar...hepinize hayirli ramazanlar...benim de Allah izin verirse yarin transferim olacak.cok heyecanliyim.sizlerden istegim,birbirimizi tanimasak da ayni duygulari paylasan insanlar olarak bana bu mübarek günde dua edermisinizz....hepinize simdiden Teşekkürler...Rabbim dualarimzi kabul etsin...
Yasemin cim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımdasın canımKızlar benimde bugün transfrrim oldu.insallah hayırlısı ile sevindirdi Rabbim tüm bekleyenlerin.
Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş.Ben de 10 gün önce doğum yaptım şimdi meleğim kucağımda uyuyor.ALLAH bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin.Bizler sabır ettik mevlam da karşılığını verdi ona sonsuz şükürler olsun.Kızlar burdanda haber vereyim sonucum çıktı pozitif darısı tüm isteyenlerin başına
Yazdıklarınız bana güç veriyor.iyi haberleri almak tanimadigimiz insanların duasında yer almak çok güzel bi duygu.hergun sayfaya bakıp dua ediyorum yüce mevlam dualarimizi kabul etsin inşallah.
Canim benim ben dogru yerdesin gecrn sene esimle o kadar tartistikki ilk denememiz olcakti mersinde yadiyirum adana olsun dite tutturmustu simdi iyki ist gitmisiz iyki erbil hocayi bilmusuz diyo..allahin izniyle srninde pozitif olcak isallhhYazdıklarınız bana güç veriyor.iyi haberleri almak tanimadigimiz insanların duasında yer almak çok güzel bi duygu.hergun sayfaya bakıp dua ediyorum yüce mevlam dualarimizi kabul etsin inşallah.
beyazcim kesinlikle haklısın doğru yerdeyim bencede.son 2 denemem adanada olmustu aradaki fark tartışılmaz. Adana olmayacağını bile bile transfer etti.tedaviside çok zayıftır. Neyseki erbil hocayla tanıştık. Allah Cümlemizin yardımcısı olsun.Canim benim ben dogru yerdesin gecrn sene esimle o kadar tartistikki ilk denememiz olcakti mersinde yadiyirum adana olsun dite tutturmustu simdi iyki ist gitmisiz iyki erbil hocayi
bilmusuz diyo..allahin izniyle srninde
pozitif olcak isallhh
çpk teşekkürler amin inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz sizede hayırlı olsun güle güle büyütünTebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş.Ben de 10 gün önce doğum yaptım şimdi meleğim kucağımda uyuyor.ALLAH bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin.Bizler sabır ettik mevlam da karşılığını verdi ona sonsuz şükürler olsun.
canım hamiş olmana çook sevindim bu sayfayı takip ediyorum çünkü bende erbil beyin hastasıyım..benimde rezervim az ve fsh çook yüksek ocakta tedavime başladım 3 emriyo biriktirip öyle transfer olucaktım ama sadec bir doonmuşum var oda orta kalite 3 opu oldun dölenme olmadı dururmum vahim yani canım..birde çikolata kistim var 1 buçuk cm küçük daha önce 4 başarısız tüp bebek denenmem oldu başka merkezde..benimde geçici menopoza sokup öyle trasferim gerçleşecek inş..geçici menopoz nasıl bişey canım zaten adetlerim düzensiz iyice kesilirim diye kokruyorum..kafanı şişirdim kusura bakma canım..Ç
çpk teşekkürler amin inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz sizede hayırlı olsun güle güle büyütün
Aynı durumdayız evet geçici menepoz biraz sinirli biraz sıcak geçireceğin bir dönem bana iki yumurta toplama yaptı toplamda beş embriyo toplandı iki tane transfer edildi kalanlarda istenilen kaliteye erişemediği için transferden sonra dondurulmadıcanım hamiş olmana çook sevindim bu sayfayı takip ediyorum çünkü bende erbil beyin hastasıyım..benimde rezervim az ve fsh çook yüksek ocakta tedavime başladım 3 emriyo biriktirip öyle transfer olucaktım ama sadec bir doonmuşum var oda orta kalite 3 opu oldun dölenme olmadı dururmum vahim yani canım..birde çikolata kistim var 1 buçuk cm küçük daha önce 4 başarısız tüp bebek denenmem oldu başka merkezde..benimde geçici menopoza sokup öyle trasferim gerçleşecek inş..geçici menopoz nasıl bişey canım zaten adetlerim düzensiz iyice kesilirim diye kokruyorum..kafanı şişirdim kusura bakma canım..
Yasemincim hiç bir şey hissetmiyorsun canım rahat ol hiç belirti arama ben sadrce testen önceki akşam regli olacakmışım gibi sancı çektim sadece okadar içini fetah tut duanı et bendr ediyorum allahın izni ile sende ve bütün isteyen arkadaşlarımız kucağına bebeklerini alacak çünkü Rabbim bizim karşımıza erbil hocamı çıkardı allah onu korusun ne muradı varsa versinArzucum bugün 3.gunu transferin bişey hissetmiyorum. Sen neler hissettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?