Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım inşallah hayırlisiyla kucağına alirsin dua edicem sana benimde bu ayın sonunda transferim olacak insallah bu mubarek gunlerin hurmetine dualarimiz kabul olacak

dualarımız seninle canım . allah gönlüne göre versin hayırlı haberler...

Canım benim çok teşekkür ederim şimdi sıra sende ğnşallah

Ç
Masallh hayirli olsun iki gundur girip bakiyordum sonucunuzu merak ettim.allah tamamina erdirsin.kac cikti degeriniz? Birde sorun neydi sizde yazarmisnz?
çok teşekkür ederim ben şoku yeni atlatıyorum daha kızlar ancak yazıyorum benim sorunum düşük yumurta rezervi canım ama etbil hocam sayesinde çok şükğr bu günleri gördüm

Ca
canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle bebişin sımsıkı tutunsun

Yazdıklarınız bana güç veriyor.iyi haberleri almak tanimadigimiz insanların duasında yer almak çok güzel bi duygu.hergun sayfaya bakıp dua ediyorum yüce mevlam dualarimizi kabul etsin inşallah.

Kızlar burdanda haber vereyim sonucum çıktı pozitif darısı tüm isteyenlerin başına
Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş.Ben de 10 gün önce doğum yaptım şimdi meleğim kucağımda uyuyor.ALLAH bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin.Bizler sabır ettik mevlam da karşılığını verdi ona sonsuz şükürler olsun.

Yazdıklarınız bana güç veriyor.iyi haberleri almak tanimadigimiz insanların duasında yer almak çok güzel bi duygu.hergun sayfaya bakıp dua ediyorum yüce mevlam dualarimizi kabul etsin inşallah.
Canim benim ben dogru yerdesin gecrn sene esimle o kadar tartistikki ilk denememiz olcakti mersinde yadiyirum adana olsun dite tutturmustu simdi iyki ist gitmisiz iyki erbil hocayi bilmusuz diyo..allahin izniyle srninde pozitif olcak isallhh

Canim benim ben dogru yerdesin gecrn sene esimle o kadar tartistikki ilk denememiz olcakti mersinde yadiyirum adana olsun dite tutturmustu simdi iyki ist gitmisiz iyki erbil hocayi
bilmusuz diyo..allahin izniyle srninde
pozitif olcak isallhh
beyazcim kesinlikle haklısın doğru yerdeyim bencede.son 2 denemem adanada olmustu aradaki fark tartışılmaz. Adana olmayacağını bile bile transfer etti.tedaviside çok zayıftır. Neyseki erbil hocayla tanıştık. Allah Cümlemizin yardımcısı olsun.

Ç
çpk teşekkürler amin inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz sizede hayırlı olsun güle güle büyütün

Ç

çpk teşekkürler amin inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz sizede hayırlı olsun güle güle büyütün
canım hamiş olmana çook sevindim bu sayfayı takip ediyorum çünkü bende erbil beyin hastasıyım..benimde rezervim az ve fsh çook yüksek ocakta tedavime başladım 3 emriyo biriktirip öyle transfer olucaktım ama sadec bir doonmuşum var oda orta kalite 3 opu oldun dölenme olmadı dururmum vahim yani canım..birde çikolata kistim var 1 buçuk cm küçük daha önce 4 başarısız tüp bebek denenmem oldu başka merkezde..benimde geçici menopoza sokup öyle trasferim gerçleşecek inş..geçici menopoz nasıl bişey canım zaten adetlerim düzensiz iyice kesilirim diye kokruyorum..kafanı şişirdim kusura bakma canım..

Aynı durumdayız evet geçici menepoz biraz sinirli biraz sıcak geçireceğin bir dönem bana iki yumurta toplama yaptı toplamda beş embriyo toplandı iki tane transfer edildi kalanlarda istenilen kaliteye erişemediği için transferden sonra dondurulmadı

Arzucum bugün 3.gunu transferin bişey hissetmiyorum. Sen neler hissettin
Yasemincim hiç bir şey hissetmiyorsun canım rahat ol hiç belirti arama ben sadrce testen önceki akşam regli olacakmışım gibi sancı çektim sadece okadar içini fetah tut duanı et bendr ediyorum allahın izni ile sende ve bütün isteyen arkadaşlarımız kucağına bebeklerini alacak çünkü Rabbim bizim karşımıza erbil hocamı çıkardı allah onu korusun ne muradı varsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…