Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

testini 12.gunde yaptın dimi canım. İnşallah dualarimiz kabul olur.erbil bey mükemmel bir insan allah ağrıtip incitmesin onu.

Aaa sende mi adabadasim ben mersindeyim belirti aramabende ne gogusne kasik agrisk hiccc ama hic bisey olnadi tek gazim olmystu ama ben normaldede cok gazliyimdir o yuzden belirtu Arana cbm

Aaa sende mi adabadasim ben mersindeyim belirti aramabende ne gogusne kasik agrisk hiccc ama hic bisey olnadi tek gazim olmystu ama ben normaldede cok gazliyimdir o yuzden belirtu Arana cbm
Canım ben iskenderunda ikamet ediyorum.o yüzden ist.istememistim 1 kez ankara 2 kez adanada denedik.burasi 4. Oldu ama iyi bir merkez.olumsuz olursa yine burayı tercih ederim. Çok profosyoneller

Arzucum 12 temmuz pazar günü ama sanırım 10 temmuzda yaptiracagim.
Cuma günü hayırlı gün bende o günde almıştım haberi allah sanada nasip etsin canım şimdi dua ettim hepinizin adını söyledim allahım kabul etsin

Mrb kizlar bugun bahceciden on gorusme icin randevu aldim.son ana kadr erbil bey dedim ama telefonu elime aldim mustafa beyi söyledim ne tesadufki oda o ohafta izinliyms tekrar erbil beye aldim.vardir bundada bir hayir diyorum.ama ben biseyi unuttum o gun ben adetli olabilirim duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum.on gorusmede muayene oluyormu?adetliyken gitmemeliydim acaba?ucak biletinide aldim tereddutte kaldim ne yapmaliyim sizce?

Bence hayirlisi olmus hersey denk gelmis ii olmis hem gorusme hem muayne aradan cikicak erbil.beyi gorunce zaten ikna olcaksin ve emin olcaksin sen simdi o gunu unut ve ogun gelince git ne olcaksa olsun ve hayirlisi olsun canm

Kizlar bende bugun erbil beye gttim ve ignelere basladim bakalim insallah busefer gusel sonuc alirim bnde hamileler kervanina gecerim
canım ben gittim hamile kaldım düştü tutması için ben 2 kere tüp yaptım son tuttu sonda bana tüp bebek koyulduktan snra ertesi gün sabah erkenden bi iğne yaptırdı göbekten ondan snra tuttu sondaki ama kısmet değilmiş olmadı bunu mutlaka isteyin boşuna paralar dökmeyin ben 25 mlyar harcadım ama olmadı şimdi evlat edinicem başvurdum

ve mutlaka eve gelince jelinizi sıkın ayakları 5 dk havada tutun jel yerleşsin

Ben daha once baska merkezden donmus 3. Gun embrio transfer oldm erbil beydi doktrm ozamn da transferden sonra kalcadan bi igne ikigun sonrada gobekten bi igne oldum solemeden yapiolar saolsunlar onceki teavimden daha ii biyerde olduma eminim cok sukur insallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip.eder sizinde insallah gonlunuze gore olur

amin canım inşallah ama 2 gün snra değil transferden snra vuruyolar eve gelince sabah bidaha ozaman tutma şansı çok yüksek benim öyle tutmuştu inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…