- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.601
Bnde antitpo yuksek cikio ama hicbisi caresiz degilki yeterki rabbim ol desin sonucta cogu normal bebek bi sperm bi yumurtadan oluo hemen pes etmeyin Allah buyuk bnmde iki asilama iki tup var bu ucuncu olcakeşimde varikosel vardı ameliyat oldu işe yaramadı morfoloji bozuktu bendede polikistlikover çağın hastalığı malesef hakkımızda hayırlısı böyleymiş
Mrb haddim deyil ama neden acele ettniz evlat edinmk icin bakin hamile kalmissiniz belki yine olurdu..birde o ignenin adini yazarmisinz?doktorunuz erbil beymiydi?canım ben gittim hamile kaldım düştü tutması için ben 2 kere tüp yaptım son tuttu sonda bana tüp bebek koyulduktan snra ertesi gün sabah erkenden bi iğne yaptırdı göbekten ondan snra tuttu sondaki ama kısmet değilmiş olmadı bunu mutlaka isteyin boşuna paralar dökmeyin ben 25 mlyar harcadım ama olmadı şimdi evlat edinicem başvurdum
Mrb duydu o bahsettigin antitpo troid hormonumu?hipertroidmi hipotroidmi var sende ilac kullaniyomusun onun icin?Bnde antitpo yuksek cikio ama hicbisi caresiz degilki yeterki rabbim ol desin sonucta cogu normal bebek bi sperm bi yumurtadan oluo hemen pes etmeyin Allah buyuk bnmde iki asilama iki tup var bu ucuncu olcak
Evet troidle ilgilimis ama tsh falan hepnormal cikio onun icin selenyum kullniom hipotroid olmasi lazmMrb duydu o bahsettigin antitpo troid hormonumu?hipertroidmi hipotroidmi var sende ilac kullaniyomusun onun icin?
Hiporoidde yuksek cikiyor tsh sanirim benimkide dusuk cikiyor tsh 0.01lerde degerim ama ilac vermedi.sana troid hamilelige engel diyen oldumu hic?acaba diyorum troiddenmi olmuyor bizimki?Evet troidle ilgilimis ama tsh falan hepnormal cikio onun icin selenyum kullniom hipotroid olmasi lazm
Erbil bey antitpo yuksek olunca normalden zor gebe kalirsin bide dusuk riski olur dedi ama ilaclari kullaninca hersey yoluna girer cook hasta var bole hepsinin oldu demisti korkulcak bisi degil.dedi sadece selenyum verdi onun icin ozellikleHiporoidde yuksek cikiyor tsh sanirim benimkide dusuk cikiyor tsh 0.01lerde degerim ama ilac vermedi.sana troid hamilelige engel diyen oldumu hic?acaba diyorum troiddenmi olmuyor bizimki?
Alllah sifa versin cnm.daha ne kotu durumda olanlar var halimize şükür.cogu hamile kaldiktan sonra ögreniyor troid oldugunu.olmasa onlarin olmazdi.allah emeklerini bosa cikarmasin tez zamnda kucagini doldursun insallhAslinda hep baglantili bana acikca senin sorunun su diyen olmadi bu anti tpo yuda kimse bulmamisti ben bu tup bebek icin zeynep kamilde 2013 rapor cikarmistim ozamn orda yapilan tahllillerde cikti endokrine gonderdiler uc defa belli zaman araliginda kontrole gittim haydrpasa endokrine ama bisi yok dediler ama anti tpo yuksek tabi
Amin insallah bizimki sorun degil sukur neler var rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah busfer bende mutlu haber alimAlllah sifa versin cnm.daha ne kotu durumda olanlar var halimize şükür.cogu hamile kaldiktan sonra ögreniyor troid oldugunu.olmasa onlarin olmazdi.allah emeklerini bosa cikarmasin tez zamnda kucagini doldursun insallh
iğnenin adını hatırlamıyorum ama tüp bebek koyulduktan snra kalçadan vurulan iğne demişti hemşire ama o göbekten olacak rabbim yardımcınız olsun çok zor bir süreç. ben bir sene tedavi gördüm ilaç tedavisi olmadı snra aşılama 2 tüp bebek sonuncu tuttu oda düştü ben 33 yaşındayım benim 5 gün embriyosuydu 2 side erbil beydi dktrum harika bi doktr benimle birlikte oda ağladı. ben çok yoruldum hayal kırıklığından maddi manevi yoruldum tutupta düşmesi çok kötü bu beni yıktı tutmasa bu kadar üzülmezdim onu içimde hissetmek kalbinin attığını görmek snra onu kaybetmek çok acı hala ultrason resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum. onun için evlatlık başvurdum bi teselli olacak inşallah rabbim verirse kendinden oda kardeşi olur erbilbey harika seçim en iyi dktr diyebilirimMrb haddim deyil ama neden acele ettniz evlat edinmk icin bakin hamile kalmissiniz belki yine olurdu..birde o ignenin adini yazarmisinz?doktorunuz erbil beymiydi?
ben vazgeçtim kaderime razı oldum kurumda bei bekleyen bi kızım var belki daha doğmadı bebek alıcam inşallahBnde antitpo yuksek cikio ama hicbisi caresiz degilki yeterki rabbim ol desin sonucta cogu normal bebek bi sperm bi yumurtadan oluo hemen pes etmeyin Allah buyuk bnmde iki asilama iki tup var bu ucuncu olcak
Aglattinz bni bole istiyosanz bole olsun rabbim gonlunuze gore versin insallh islrinizi kolaylastrsinben vazgeçtim kaderime razı oldum kurumda bei bekleyen bi kızım var belki daha doğmadı bebek alıcam inşallah
Ayni seyleri bende yasadim cnm ikincide bebegim tutundu.7 haftalik oldu ama sonradan gelisimi durdu.kanamam oldu dr prulotan depot diye bir igne yaptirdi.bu igne cok agir bir igne hafta bir yapiliyor.ama benim kanama durmayinca uc gune bir yapildi.sonra icerdeki kanama alani durdu.bebegim hala benimleydi bikac gun gun sonra tekrar gittigimde gelismiyor ya dusecek yada kurtaj dediler kurtaj oldum.cok aci bi durum ben kurtaj icin sira beklerkn yan odada bi bayan dogum yapmisti akrabalar ziyaretler bebegin aglamasi hepsi cok guzeldi.diger tarafta ben.allah kimseyi evladiyla sinamadin dert verip derman aratmasin..şunuda söylim tutan arkadaşlar ufakda kanamanız olursa mutlaka hemen dktra gidin benim kanamam oldu erbil bey bişey olmaz normal dedi hafta sonuydu burda hafta sonu dktr yoktu gidemedim pazartesiyi bekledim ağlayarak düşecek diye 8 sene snra buldum ama gitti mutlaka kanamada gidin benim canım yandı başkasının yanmasın rabbim yardımcınız olsun inşallah
Ayni seyleri bende yasadim cnm ikincide bebegim tutundu.7 haftalik oldu ama sonradan gelisimi durdu.kanamam oldu dr prulotan depot diye bir igne yaptirdi.bu igne cok agir bir igne hafta bir yapiliyor.ama benim kanama durmayinca uc gune bir yapildi.sonra icerdeki kanama alani durdu.bebegim hala benimleydi bikac gun gun sonra tekrar gittigimde gelismiyor ya dusecek yada kurtaj dediler kurtaj oldum.cok aci bi durum ben kurtaj icin sira beklerkn yan odada bi bayan dogum yapmisti akrabalar ziyaretler bebegin aglamasi hepsi cok guzeldi.diger tarafta ben.allah kimseyi evladiyla sinamadin dert verip derman aratmasin..[/QUOT
Allahim yardimcin olsn bidaha yasatmasin insallah rabbm saglikli yawrular versin bize bu denememde kavusim sizde kavusun insallah
amin benimde 7 haftalıktı düştü 8 sene snra geç buldum tez kaybettim en çok zoruma gidende onu gömemedim tuvalete kalktığımda gece tuvalete düştü onun oraya düşmeside beni çok üzdü gece anlamadım düştüğünü yoksa ordan bişekilde alır gömerdim dktra gidince kntrole düşmüş dedi yıkıldım rabbim kimseye yaşatmasın aynı iğneden bende yedim hatta progesta 200 lük hapata günde 3 kere ayakta duramıyordum ağırdı ama olmadı malesefAyni seyleri bende yasadim cnm ikincide bebegim tutundu.7 haftalik oldu ama sonradan gelisimi durdu.kanamam oldu dr prulotan depot diye bir igne yaptirdi.bu igne cok agir bir igne hafta bir yapiliyor.ama benim kanama durmayinca uc gune bir yapildi.sonra icerdeki kanama alani durdu.bebegim hala benimleydi bikac gun gun sonra tekrar gittigimde gelismiyor ya dusecek yada kurtaj dediler kurtaj oldum.cok aci bi durum ben kurtaj icin sira beklerkn yan odada bi bayan dogum yapmisti akrabalar ziyaretler bebegin aglamasi hepsi cok guzeldi.diger tarafta ben.allah kimseyi evladiyla sinamadin dert verip derman aratmasin..
amiin hepimizin inşallahAglattinz bni bole istiyosanz bole olsun rabbim gonlunuze gore versin insallh islrinizi kolaylastrsin
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu işe yaramadı morfoloji bozuktu bendede polikistlikover çağın hastalığı malesef hakkımızda hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?