Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

arkadaşım çok saol ama gerçekten çok yıprandım tedavilerden de bıktım birde erbil bey bana odasında rahmime çizik attı normalde anesteziyle ameliyathanede yapılan işlem para vermeyelm diye canlı canlı yaptı çığlık bile attım canım yandı piskolojik olarakta bittim tutmaması çok kötü maddi manevi bittik bu yüzden en azından şimdi kızımın geleceğini biliyırum ha olmazsa olmas rabbim verirse kendinden oda kardeşi olur bu kararı almak çok zordu ama başka çarem kalmadı tek ölmek istemiyorum ilerde kapımı çalan biri olsun istiyorum bir komşumuz var evladı olmadı anne baba öldü kardeşler uzak kocasıda öldü tek kaldı çok ağlıyor pişman evlatlık alsaydım tek kalmazdım diyor bu beni çok etkiledi kadın hergün ağlıyor tek başına yaşıyor çok üzücü bişey bana sakın benim gibi yapma diyor annelik duygusunda mahrum kalmak istemiyorum komşum aldı bebek 2 buçuk aylık kız onunla birlikte bende ağladım daha önce alsaymışım muhteşem bi duygu diyor ve bende bu duygudan mahrum ölmek istemiyorum ilerde duyup giderse bana en azından annelik duygusunu yaşatmış olacak bu bile yeter bence olmayan arkadaşlar alsın bu duygudan mahrum kalmasın komşumun evlatlık olan 2 buçuk aylık geldi şimdi 2 yaşında bana bile anne diyor okadar mutlu oluyorumki bıcır bıcır bi kız kimse bundan mahrum kalmasın bence rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi tedaviye girecekseniz diğer yazılarımda okumuşsunuzdur mutlaka yapın çok etkisi var tutmasında ama benim nasibim yokmuş kader dedim peygamberimizde s.a.v diyor birşeyde ısrar etmeyiniz hayır olanda şer şer olanda hayır vardır diye onuniçin kaderime razı oldum beni bekleyen minicik bir kalp var kızım var inşallah rabbim yardımcınız olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun. inş.. herşey gönlüne göre olur..

Görüşmeye nezaman gidiyorsun CNM.bende Erbil beyi istiyordum ancak rapor orda geçerli değilmiş.rapor verebiliriz dediler banada.3 yılın dolmasına 1 ay kaldı.onu bekliyorum.alabilirsem Bahçeci Umut'a gidicem.alamazsam Erbil beye.senle aynıydı problemimiz pko ve sperm morfolojisi.umarım olumlu olur sonucun?umut olursun banada.

Ben erbil

Erbil bey adetten hemen sonra gelin Demişti.ben görüşmüştüm.3 günlüğüne gelin dedi.bazı tahliller için sanırım.ama sen sadece Görüşmeye gidiyorsan bilmiyorum.ancak muayene adetliykende olabiliyor.büyük ihtimal muayene eder.oraya kadar gitmişken.bazı arkadaşlar öyle yazmıştı ilk görüşmede muayene etmesi çok iyiydi demişler.

Temmuzun sonu gidicem.rapor islerinden hic anlamiyorum bizimki özel olcak. rapor cikartmak kolaysa biz cikartabilsek keske.sizin kacinci denemeniz olcak?

Ön gorusmeye gitmisken muayene etmesini isterim tabi.bizimki daha cok ne yapilacsk hangi yontemlr uygulanck onlari ogrenmk amacli.ama uc gun kalamamki sabh gidip aksam gelcez calisiyorum çünkü.bu hic iyi olmadi tahlil on görusmede herkesten istiyomu acaba?ben elimde olanlari göturcem diye hic aklima gelmemisti

Bnce sen hic merak erbil beyle konusunca o herseyi guzelce ayarlicak canm

Arkadaslar transferden sonra hic belirtiniz oldu mu.6.gün bugün ama hic bir agrim sancim yok.kacinci gun test yaptınız.iki gun sonra yapsam cikar mi kanda.

Sagol cnm insallh 3.deneme ama heryerin ayri bir acemiligini cekiyoruz.sen ne durumdasin duygu nasil gidiyr tedavin?
Bnmde ucuncu burda ilk sifir bnde oleyim ama inan herkonuda sana yrdimci oluolar erbil by herseyimi esimin gelme tarihine gore ayarladi suAn yumurtalar icin igne yapiom yarin kontrol var heralde hafta sonu toplanir allhn iznyle

Arkadaslar sizler nasil yaptiniz ön görüsmede tahliller icin orda kalmaya gerek varmi? tedaviye baslandigi gün tahliller istenir sanirim demi?
Cnm ben sabah gitmistim ac karni hemen yan hast tahlil yap dedi o arada muayene etti rahim filmi cekil ordan seker yuklemesi yap geldedi saat 10 da randevum 4 te erbil hocanin yanindaysim aksam bindim ucaga geldi mm

Canim senerkenden muayeneni ol tahliller rahim filmi o gun hepsi yapilir aksama donersin. Tahliller icin yaki.da hastane var.

Evet troidle ilgilimis ama tsh falan hepnormal cikio onun icin selenyum kullniom hipotroid olmasi lazm
Canım benim antitpo 2000 in üzerindeydi. Hipotroidi hasimato hastasıyım. Ilk farkettigimizde 12 yaşındaydım. Endokrin doktorum prof tsh normal aralıkta olduktan sonra sorun değil dedi. Tabi ben sürekli ilaç kullanıyorum. Yoksa çok yükseliyor. Tüp bebekle gebe kalınca da her ay düzenli tsh baktirdim. Aile hekimliğinde kolay oldu. Ilk başta tsh normaldi. Gebe kalınca hemen yükseldi. Tekrar ilaç kontrolü yle ve takiple düşürdü k. Oğlum yaşına girdi 15 gün önce. Allah inşallah size ve tüm isteyenlere de tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlat nadip eder. Emeklerinizi boşa çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…