- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.621
Merhaba.tedaviden once beb solgar Omega3,solgar D3,benexol ve elevit pronatal,esimse proxeed plus kullandik.arkadaşlar erbil bey tedavi öncesi size ve eşinize hangi vitaminleri kullandırdı? lütfen yazar mısınız?
Tesekkur ederim.Merhaba.tedaviden once beb solgar Omega3,solgar D3,benexol ve elevit pronatal,esimse proxeed plus kullandik.
Benexol decavit solgar d vitamin solgar omega 3Digeer arkadaslarim sizler hangi vitaminleri kullandiniz
arkadaşım çok saol ama gerçekten çok yıprandım tedavilerden de bıktım birde erbil bey bana odasında rahmime çizik attı normalde anesteziyle ameliyathanede yapılan işlem para vermeyelm diye canlı canlı yaptı çığlık bile attım canım yandı piskolojik olarakta bittim tutmaması çok kötü maddi manevi bittik bu yüzden en azından şimdi kızımın geleceğini biliyırum ha olmazsa olmas rabbim verirse kendinden oda kardeşi olur bu kararı almak çok zordu ama başka çarem kalmadı tek ölmek istemiyorum ilerde kapımı çalan biri olsun istiyorum bir komşumuz var evladı olmadı anne baba öldü kardeşler uzak kocasıda öldü tek kaldı çok ağlıyor pişman evlatlık alsaydım tek kalmazdım diyor bu beni çok etkiledi kadın hergün ağlıyor tek başına yaşıyor çok üzücü bişey bana sakın benim gibi yapma diyor annelik duygusunda mahrum kalmak istemiyorum komşum aldı bebek 2 buçuk aylık kız onunla birlikte bende ağladım daha önce alsaymışım muhteşem bi duygu diyor ve bende bu duygudan mahrum ölmek istemiyorum ilerde duyup giderse bana en azından annelik duygusunu yaşatmış olacak bu bile yeter bence olmayan arkadaşlar alsın bu duygudan mahrum kalmasın komşumun evlatlık olan 2 buçuk aylık geldi şimdi 2 yaşında bana bile anne diyor okadar mutlu oluyorumki bıcır bıcır bi kız kimse bundan mahrum kalmasın bence rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi tedaviye girecekseniz diğer yazılarımda okumuşsunuzdur mutlaka yapın çok etkisi var tutmasında ama benim nasibim yokmuş kader dedim peygamberimizde s.a.v diyor birşeyde ısrar etmeyiniz hayır olanda şer şer olanda hayır vardır diye onuniçin kaderime razı oldum beni bekleyen minicik bir kalp var kızım var inşallah rabbim yardımcınız olsunarkadaşım bütün yazılarını okudum, nolur bu kadar ümitsiz olma. daha çok gençsin. 33 yaş neki. 38 39 yaşındakile inan bizden daha umutlu oluyor. Allahtan ümidi kesme.
bende de polikistikover var. 2 kez tüp denedik olmadı. şimdi yeniden tedaviye başlıcaz.
kızlar inanın bende bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama sonra silkeleniyorum.
ben 5 yıllık evliyim. görümcem benden 2 sene önce evlenmişti. bekarlığında da hiç adet olamıyordu. bitkisel haplar ilaçlarla falan zor adet görüyordu. evlenmeden önce de biliyordu belki hiç çocuğu olmayacak. neyseki evlendi ve bebek istediler ama olmadı. oda özel hastaneler proflar gezdi ama doktorlar tüp bebek bile imkansız dedi. bir tane bile yumurtası olmuyordu. kayınvalidem falan çok üzgünler tabi. gel zaman git zaman görümcem kabullendi olmıcak nasılsa imkansız. birde kendisinin polenlere karşı falan alerjisi var. yine bir gün bitkin halsiz aksırıp tıskırıken işe gitmemiş. eşi de işe giderken gel birlikte hastaneye gidelim bende ordan işe giderim sen eve döner dinlenirsin demiş.
neyse bunlar gidiolar hastaneye, doktor evli olduğu için gebelik testi yapalım demiş. bizim kız yok gerek yok nasılsa hamile olamam demiş. doktor ısrarla yapıoo ve hamileeeee.. zor adet olduğu için adet zamanı bayağı geçmiş bebek 5-6 haflaık falan yanlış hatırlamıyorsam çünkü o an bide kalp atışlarını dinlemişler. bunlar ağla ağllaaa .... ayyy Allahım yazarken bile tuhaf oluyorumm.. bunlar şokaa girmişler yanii.. şimdi 4 yaşında bir oğlu var.
kızlar imkansız diye birşey yok. bende çok korkuyorum 3. tedaviye başlıcam. maddi açıdan o kadar sıkışığız ki neredeyse 10 bin tl kredi çekicez. ya olmazsa diyee korkuyorum.. ama olmazsa da mevlam kendilğinden verir diyorum..
çok çokkk zor bir süreçç Allah hakkımızda hayırlısını kolay eylesin.
arkadaşım çok saol ama gerçekten çok yıprandım tedavilerden de bıktım birde erbil bey bana odasında rahmime çizik attı normalde anesteziyle ameliyathanede yapılan işlem para vermeyelm diye canlı canlı yaptı çığlık bile attım canım yandı piskolojik olarakta bittim tutmaması çok kötü maddi manevi bittik bu yüzden en azından şimdi kızımın geleceğini biliyırum ha olmazsa olmas rabbim verirse kendinden oda kardeşi olur bu kararı almak çok zordu ama başka çarem kalmadı tek ölmek istemiyorum ilerde kapımı çalan biri olsun istiyorum bir komşumuz var evladı olmadı anne baba öldü kardeşler uzak kocasıda öldü tek kaldı çok ağlıyor pişman evlatlık alsaydım tek kalmazdım diyor bu beni çok etkiledi kadın hergün ağlıyor tek başına yaşıyor çok üzücü bişey bana sakın benim gibi yapma diyor annelik duygusunda mahrum kalmak istemiyorum komşum aldı bebek 2 buçuk aylık kız onunla birlikte bende ağladım daha önce alsaymışım muhteşem bi duygu diyor ve bende bu duygudan mahrum ölmek istemiyorum ilerde duyup giderse bana en azından annelik duygusunu yaşatmış olacak bu bile yeter bence olmayan arkadaşlar alsın bu duygudan mahrum kalmasın komşumun evlatlık olan 2 buçuk aylık geldi şimdi 2 yaşında bana bile anne diyor okadar mutlu oluyorumki bıcır bıcır bi kız kimse bundan mahrum kalmasın bence rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi tedaviye girecekseniz diğer yazılarımda okumuşsunuzdur mutlaka yapın çok etkisi var tutmasında ama benim nasibim yokmuş kader dedim peygamberimizde s.a.v diyor birşeyde ısrar etmeyiniz hayır olanda şer şer olanda hayır vardır diye onuniçin kaderime razı oldum beni bekleyen minicik bir kalp var kızım var inşallah rabbim yardımcınız olsun
Merhaba canım 1335 çıktı değerimDeğerin kaç çıkmıştı arzucum 15. Günü?
Ayni seyleri bende yasadim cnm ikincide bebegim tutundu.7 haftalik oldu ama sonradan gelisimi durdu.kanamam oldu dr prulotan depot diye bir igne yaptirdi.bu igne cok agir bir igne hafta bir yapiliyor.ama benim kanama durmayinca uc gune bir yapildi.sonra icerdeki kanama alani durdu.bebegim hala benimleydi bikac gun gun sonra tekrar gittigimde gelismiyor ya dusecek yada kurtaj dediler kurtaj oldum.cok aci bi durum ben kurtaj icin sira beklerkn yan odada bi bayan dogum yapmisti akrabalar ziyaretler bebegin aglamasi hepsi cok guzeldi.diger tarafta ben.allah kimseyi evladiyla sinamadin dert verip derman aratmasin..
Mrb kizlar bugun bahceciden on gorusme icin randevu aldim.son ana kadr erbil bey dedim ama telefonu elime aldim mustafa beyi söyledim ne tesadufki oda o ohafta izinliyms tekrar erbil beye aldim.vardir bundada bir hayir diyorum.ama ben biseyi unuttum o gun ben adetli olabilirim duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum.on gorusmede muayene oluyormu?adetliyken gitmemeliydim acaba?ucak biletinide aldim tereddutte kaldim ne yapmaliyim sizce?
Temmuzun sonu gidicem.rapor islerinden hic anlamiyorum bizimki özel olcak. rapor cikartmak kolaysa biz cikartabilsek keske.sizin kacinci denemeniz olcak?Görüşmeye nezaman gidiyorsun CNM.bende Erbil beyi istiyordum ancak rapor orda geçerli değilmiş.rapor verebiliriz dediler banada.3 yılın dolmasına 1 ay kaldı.onu bekliyorum.alabilirsem Bahçeci Umut'a gidicem.alamazsam Erbil beye.senle aynıydı problemimiz pko ve sperm morfolojisi.umarım olumlu olur sonucun?umut olursun banada.
Ön gorusmeye gitmisken muayene etmesini isterim tabi.bizimki daha cok ne yapilacsk hangi yontemlr uygulanck onlari ogrenmk amacli.ama uc gun kalamamki sabh gidip aksam gelcez calisiyorum çünkü.bu hic iyi olmadi tahlil on görusmede herkesten istiyomu acaba?ben elimde olanlari göturcem diye hic aklima gelmemistiBen erbil
Erbil bey adetten hemen sonra gelin Demişti.ben görüşmüştüm.3 günlüğüne gelin dedi.bazı tahliller için sanırım.ama sen sadece Görüşmeye gidiyorsan bilmiyorum.ancak muayene adetliykende olabiliyor.büyük ihtimal muayene eder.oraya kadar gitmişken.bazı arkadaşlar öyle yazmıştı ilk görüşmede muayene etmesi çok iyiydi demişler.
Bnce sen hic merak erbil beyle konusunca o herseyi guzelce ayarlicak canmÖn gorusmeye gitmisken muayene etmesini isterim tabi.bizimki daha cok ne yapilacsk hangi yontemlr uygulanck onlari ogrenmk amacli.ama uc gun kalamamki sabh gidip aksam gelcez calisiyorum çünkü.bu hic iyi olmadi tahlil on görusmede herkesten istiyomu acaba?ben elimde olanlari göturcem diye hic aklima gelmemisti
Sagol cnm insallh 3.deneme ama heryerin ayri bir acemiligini cekiyoruz.sen ne durumdasin duygu nasil gidiyr tedavin?Bnce sen hic merak erbil beyle konusunca o herseyi guzelce ayarlicak canm
Bnmde ucuncu burda ilk sifir bnde oleyim ama inan herkonuda sana yrdimci oluolar erbil by herseyimi esimin gelme tarihine gore ayarladi suAn yumurtalar icin igne yapiom yarin kontrol var heralde hafta sonu toplanir allhn iznyleSagol cnm insallh 3.deneme ama heryerin ayri bir acemiligini cekiyoruz.sen ne durumdasin duygu nasil gidiyr tedavin?
Cnm ben sabah gitmistim ac karni hemen yan hast tahlil yap dedi o arada muayene etti rahim filmi cekil ordan seker yuklemesi yap geldedi saat 10 da randevum 4 te erbil hocanin yanindaysim aksam bindim ucaga geldi mmArkadaslar sizler nasil yaptiniz ön görüsmede tahliller icin orda kalmaya gerek varmi? tedaviye baslandigi gün tahliller istenir sanirim demi?
Canim senerkenden muayeneni ol tahliller rahim filmi o gun hepsi yapilir aksama donersin. Tahliller icin yaki.da hastane var.Ön gorusmeye gitmisken muayene etmesini isterim tabi.bizimki daha cok ne yapilacsk hangi yontemlr uygulanck onlari ogrenmk amacli.ama uc gun kalamamki sabh gidip aksam gelcez calisiyorum çünkü.bu hic iyi olmadi tahlil on görusmede herkesten istiyomu acaba?ben elimde olanlari göturcem diye hic aklima gelmemisti
Canım benim antitpo 2000 in üzerindeydi. Hipotroidi hasimato hastasıyım. Ilk farkettigimizde 12 yaşındaydım. Endokrin doktorum prof tsh normal aralıkta olduktan sonra sorun değil dedi. Tabi ben sürekli ilaç kullanıyorum. Yoksa çok yükseliyor. Tüp bebekle gebe kalınca da her ay düzenli tsh baktirdim. Aile hekimliğinde kolay oldu. Ilk başta tsh normaldi. Gebe kalınca hemen yükseldi. Tekrar ilaç kontrolü yle ve takiple düşürdü k. Oğlum yaşına girdi 15 gün önce. Allah inşallah size ve tüm isteyenlere de tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlat nadip eder. Emeklerinizi boşa çıkarmaz.Evet troidle ilgilimis ama tsh falan hepnormal cikio onun icin selenyum kullniom hipotroid olmasi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?