Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ozamn bna gebeliklte takip zorunlu olcak demislerdi rapor verirken demkki bndan sebpmi acaba allah yavrunu bagslasn bizede nasip etsin insallh

Cnm ben sabah gitmistim ac karni hemen yan hast tahlil yap dedi o arada muayene etti rahim filmi cekil ordan seker yuklemesi yap geldedi saat 10 da randevum 4 te erbil hocanin yanindaysim aksam bindim ucaga geldi mm
Benim randevu saat 1de cnm aksam 9da dönüs.insallh yetisir.ben rahim flimini erbil bey kendisi cekiyor saniyodum.neyse hayirlisi gidip görecez artik ne olcagini..

Sen tekrar ara bi Konuş bence gitmeden.çoğu kişiden duyuyorum 3 günlüğüne gelin adet sonrası diyor.mesela ben rahim filmi çekincektim aradığımda.sen gel biz hepsini burda yapıcaz olmuyor fln tekrar istiyorum ben başka yerde çektirme dedi.tabi herkesin durumu farklıdır yani.

Birde raporu sormuşun ya.ondada belli şartlar var.eşinde ileri hareketli sperm 5 milyonun altındaysa.yada sorun senle ilgiliyse 3 aşılama yapılıp sonuç alamaman gerekiyor.birde 3 yıllık evli olma Şartı.1 ay sonra alcam bende 3 yıl oluyor.onu bekliyorum.bizde sperm sayısı 5 milyonun altı.veriyorlar oyüzden

Benim randevu saat 1de cnm aksam 9da dönüs.insallh yetisir.ben rahim flimini erbil bey kendisi cekiyor saniyodum.neyse hayirlisi gidip görecez artik ne olcagini..
Randevunu ara erkene alabilirler tel ac saat 10 a aldir hemen rahim fil i ici. Radyomara yonlendiriyo zaten taksiyle 5 dk surmuyo 10 dk da rahim filmi cekiliyo bahcrcinin hemen yaninda ist cerahi gast var ordn da ka. Alip horm istiyo zaten hemen cikmiyo o tahkil o arada seker yukl yaparlar gittiginde kendi sehrindede yaptirabilirsin srker yuklemesini ben yaptirdim srkeri begenmedi tekrar mersinde taptirdim zonra telefinda kinustuk.yetisir zaten sana ne zama. Donucen diye soruyo ona gore hizlandirir. .

Arkadaslar transferden sonra hic belirtiniz oldu mu.6.gün bugün ama hic bir agrim sancim yok.kacinci gun test yaptınız.iki gun sonra yapsam cikar mi kanda.
Canim hicccc belirtkm olmadi 0 belirti oldu ne gogussisti nekasik agridi hiccbisry olmadi srnde 11 gun yaptir cikar cnm.ama belirti hic olmadi.

kesinlikle baska yerde rahim filmi çektirmeyin arkadaslar. en iyisi doktorun dediği yere gitmek, fulya açık emar diye bir yer. benim daha önce baska yerde cekilmiş vardı, tamamen yanlış cıktı ve bu yüzden bir tüp bebek denemem boşa gitmiş oldu.

Valla ben meraktan cektirdim burda yinede sikinti cikmadi.ama inanilmaz aci cektim ya.agri oldumu erbil beyin dedigi yerdede

Görüstum merkezle adetten sonra gelmem gerekiyormus rahim filmi icin.keske bastan sorsaymisim.iyiki burasi var.en az iki gun kalmaliymisim.bileti iptal ettim artik.iki kez gitmis olcaktim iyiki aramisim adetin bitmesini beklicem simdi.tsk ederim turkuaz,beyaz,duygu

Bende Radyomarda çekilmiştim ağrı vs.. yok Sıfır..Kesinlikle tavsiye ederim.
silancım merhaba, 6 aylık olmuşsun bile maşallah..kızına kardeş,arkadaş geliyor hee.daha dün gibi hatırladığım tedavideki arkadaşlar bugün ya kucaklarına aldılar yada 3-5 ayı devirdiler tebrik ederim..zaman mı çabuk geçiyor ne?bize de dua edin olur mu?bu grupta eskilerden bir ben kaldım herhalde doğuramayan.. benden çok sonra başlayanlar bile doğurdular..biz hala kliniğe gidip geliyoruz bakalım..

Arkadaslar moralim cooooookkkk bozuk((idrar testim 9.gün negatif cikti.yikildim adeta..ilk denememdi.......igne lerden ilaçlardan bikkinlik geldi artik.o kadar dua etmistim ki hayirlisiyla olsun artik diye.ya o degil de bu yaz da daha doguramadin mi sorulari ,olmuyor mu die milletin icten sevinmelerini dinlemek zorunda kalacagim....kendimi cok dermansiz hissediyorum.bu gün kan testi yaptiracagim gerci hic bir belirti olmamasina ragmen...kendimi gectim de ailemin ümitlenip ümitlenip de yine olmadiginina yaniyorum.hayirlisi diyorum ama benden iki sene sonra evlenenlerin bebekleri yaslarina girdi yahuuu benim yine elim bomboşşş(( bundan sonra nasil olur,nasil baslarim,nasil umutlanirim,nasil cesaret ederim inanin hiççç bilmiyorummn((((Allah im nolurrrr tüm isteyenlere ve bana da nasip ett anne olmayiii

Canm kendin soluosn bak hayirlisi olsn die hemen umudunu yitirme belli olmaz buisler sen canini sikma burda herkes bunun icin destekci kimseyide takma sakin birak millet kndine doguruyo onlarda onun sinavi benm ucuncu denemm asilamalar haric cumartesi opum var hep umudum var seninde olcak hem cesaret hem umut cok sukur eslerimz biz sagiz saglikliyiz oyuzden umut bitmez

Canim herseyden bir hayır vardır. Ama idrar testi yanilticidir genellikle 9.gun çok erken idrar için kan testi sana kesin sonucu verecektir sonuç ne olursa olsun umudunu yitirme

9 gun idrar testi cikmaz en guzrli kan testi yaptirmak cnm kan testi yaptir istersen..

Cnm herseyin hayırlısı olsun.Allahin vardır bir bildiği.tabiki insan üzülüyor ama daha ilk denemenmis olur karamsarlıga kapılma.benim 3.denemem olacak.unutma her nasip vaktinin esiridir.banada hep soruyorlar yokmu diye yok diyorum geciyorum napıyım benim elimde olan bişey mi?? Ilk deneme sonrası bende kötüydüm ki ben 9 haftalik kaybettim karnımda öldüler ve ikizlerdi.sonrasinda alisiyorsun oturup sağlıklı düşündugunde.sadece istemek yetmiyor saglikli hayırlı olacaksa Rabbim nasip etsin diye istemek lazim cnm.

canım ben de eski sayılırım,yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…