- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.661
Cnm herseyin hayırlısı olsun.Allahin vardır bir bildiği.tabiki insan üzülüyor ama daha ilk denemenmis olur karamsarlıga kapılma.benim 3.denemem olacak.unutma her nasip vaktinin esiridir.banada hep soruyorlar yokmu diye yok diyorum geciyorum napıyım benim elimde olan bişey mi?? Ilk deneme sonrası bende kötüydüm ki ben 9 haftalik kaybettim karnımda öldüler ve ikizlerdi.sonrasinda alisiyorsun oturup sağlıklı düşündugunde.sadece istemek yetmiyor saglikli hayırlı olacaksa Rabbim nasip etsin diye istemek lazim cn
Kuzucumm srn emin adimlarla. Yavas yavas ilerliyon hersey guzrl olcak kuzucum .
Yok Selda sen daha yenisin yağmurla atan kalplerden takip ediyorum seni.canım ben de eski sayılırım,yalnız değilsin
Insallah canim benim.güzel dileklerin için teşekkür ederim.keşke her istedigimiz hemen olsa bizim de bicirik bicirik bebeklerimiz olsa ama kismet diyelim bekleyelim.gec olsun güc olmasin her seyden önemlisi hayirlisi olsunn insallah dua edelim birbirimize tanimasak da kulun kula duasi kabul olur.....
Insallah canim benim.güzel dileklerin için teşekkür ederim.keşke her istedigimiz hemen olsa bizim de bicirik bicirik bebeklerimiz olsa ama kismet diyelim bekleyelim.gec olsun güc olmasin her seyden önemlisi hayirlisi olsunn insallah dua edelim birbirimize tanimasak da kulun kula duasi kabul olur.....
Canim benim de aynen hic kalmadi.6 taneydi ama.bunlardan biri kaliteliydi sadece.yani hic kalmadi geriye.sebepsiz infertilite....CNM üzme kendini bende aynı ilk denemem başarısız şuan 2.si için hazırlanıyorum.sakın üzme kendini bende yıkıldım Günlerce üzüldüm.ama elden bişe gelmiyor.oyüzden Sabırlı olmamız gerek.sorun neydi acaba sizin?bende embriyolar çok iyi döllendi ama gelişimleri düzgün olmadı.dondurulmuş bile kalmadı 14 embriyondan.senin varmı dondurulmuş?
CNM üzme kendini bende aynı ilk denemem başarısız şuan 2.si için hazırlanıyorum.sakın üzme kendini bende yıkıldım Günlerce üzüldüm.ama elden bişe gelmiyor.oyüzden Sabırlı olmamız gerek.sorun neydi acaba sizin?bende embriyolar çok iyi
Canim benim de aynen hic kalmadi.6 taneydi ama.bunlardan biri kaliteliydi sadece.yani hic kalmadi geriye.sebepsiz infertilite....
Yeni yaptircam genetik tahlilini.kan pihtilasmasi testini istemedi ama.ne testi diye geçiyor acaba onu da yaptiririm.rahim filmim vardi evet.sen yeni mi basladin ikinciye canimBizimkisi sperm sorunu ve pko.hmm sende bu sorunlarda yok daha sanslisin bence.kan pihtilasma genetik tahliller fln yapildimi peki sana.rahim filmi yapilmistr ztnde.
Kizlar gunaydin bugun opum var bana dua edin
Yeni yaptircam genetik tahlilini.kan pihtilasmasi testini istemedi ama.ne testi diye geçiyor acaba onu da yaptiririm.rahim filmim vardi evet.sen yeni mi basladin ikinciye canim
Canim benim de aynen hic kalmadi.6 taneydi ama.bunlardan biri kaliteliydi sadece.yani hic kalmadi geriye.sebepsiz infertilite....
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki 23 de 2 kalıp birini dondursaydik diyen doktora bir daha gitmeni tavsiye etmem.Birde taze transfermi yapıldı sana? Benden 23 yumurta toplandı ve 2 embriyo kaldı 2.side taze transfer oldu.belki birini dondurabilirdik diyo doktorum sonuç olumsuz olduktan sonra.ilk tedavide ztn herşeyi tam bilmediğin için.böyle oldu işte CNM.ama şimdiki bilgim olsa tabiki doktor düşünmeden ben derdim tekini donduralım.rahim hazır olamamış olabilir belkide.belkide buyüzden oldu olumsuzluk
Canım ne yaptın? Buraya pek giremiyorum artık.Yok Selda sen daha yenisin yağmurla atan kalplerden takip ediyorum seni.ben baya eskiyim 2013 ten beri oraliyim
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki 23 de 2 kalıp birini dondursaydik diyen doktora bir daha gitmeni tavsiye etmem.
Cnm 3.deneme icin gorusmeye gitmistik klinige eşimin fsh yüksek testesteronu düşük cikti yine.Tansel beyde bu değerlerle ameliyat olmaz.ilk önce bunları normale getirmemiz lazım dedi su an igne kullaniyor ağustos 15 gibi iğneler bitiyor tekrar test yapılacak çıkan sonuca göre bakılacak.Canım ne yaptın? Buraya pek giremiyorum artık.
Yok Selda sen daha yenisin yağmurla atan kalplerden takip ediyorum seni.ben baya eskiyim 2013 ten beri oraliyim
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bi arkadaşım da 3 ay ilaç kullandırarak eşinin spermini 100 binden 1 milyona çıkarmıştı. Şimdi bebekleri 9.5 aylık oldu. Darısı hayırlısı tez vakitte sizin de olsun.Cnm 3.deneme icin gorusmeye gitmistik klinige eşimin fsh yüksek testesteronu düşük cikti yine.Tansel beyde bu değerlerle ameliyat olmaz.ilk önce bunları normale getirmemiz lazım dedi su an igne kullaniyor ağustos 15 gibi iğneler bitiyor tekrar test yapılacak çıkan sonuca göre bakılacak.
Hakkında hayırlısı olsun.Kizlar cumartesi yumyumlar toplandi sali gunu kac tane ucuncu gune kaldi haber vercekler insallah hayirlisi olsn hakkimzda
Bu benim ucuncu denemem insallh busefer kavusurum kadir gecemiz mubarek olsn arkdaslarInşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bi arkadaşım da 3 ay ilaç kullandırarak eşinin spermini 100 binden 1 milyona çıkarmıştı. Şimdi bebekleri 9.5 aylık oldu. Darısı hayırlısı tez vakitte sizin de olsun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Allah hepinizi ilk denemenizde hayırlı, sağlıklı evlat sahibi anne yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?