Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Insallah canim benim.güzel dileklerin için teşekkür ederim.keşke her istedigimiz hemen olsa bizim de bicirik bicirik bebeklerimiz olsa ama kismet diyelim bekleyelim.gec olsun güc olmasin her seyden önemlisi hayirlisi olsunn insallah dua edelim birbirimize tanimasak da kulun kula duasi kabul olur.....

CNM üzme kendini bende aynı ilk denemem başarısız şuan 2.si için hazırlanıyorum.sakın üzme kendini bende yıkıldım Günlerce üzüldüm.ama elden bişe gelmiyor.oyüzden Sabırlı olmamız gerek.sorun neydi acaba sizin?bende embriyolar çok iyi döllendi ama gelişimleri düzgün olmadı.dondurulmuş bile kalmadı 14 embriyondan.senin varmı dondurulmuş?

Canim benim de aynen hic kalmadi.6 taneydi ama.bunlardan biri kaliteliydi sadece.yani hic kalmadi geriye.sebepsiz infertilite....

Canim benim de aynen hic kalmadi.6 taneydi ama.bunlardan biri kaliteliydi sadece.yani hic kalmadi geriye.sebepsiz infertilite....

Bizimkisi sperm sorunu ve pko.hmm sende bu sorunlarda yok daha sanslisin bence.kan pihtilasma genetik tahliller fln yapildimi peki sana.rahim filmi yapilmistr ztnde.

Bizimkisi sperm sorunu ve pko.hmm sende bu sorunlarda yok daha sanslisin bence.kan pihtilasma genetik tahliller fln yapildimi peki sana.rahim filmi yapilmistr ztnde.
Yeni yaptircam genetik tahlilini.kan pihtilasmasi testini istemedi ama.ne testi diye geçiyor acaba onu da yaptiririm.rahim filmim vardi evet.sen yeni mi basladin ikinciye canim

Yeni yaptircam genetik tahlilini.kan pihtilasmasi testini istemedi ama.ne testi diye geçiyor acaba onu da yaptiririm.rahim filmim vardi evet.sen yeni mi basladin ikinciye canim

Ztn 2.sinide Tıbbi genetik bölümü yapıyor.aynı anda yaptırırsın ancak ben Kayseri'de yaşıyorum.devlet hastanesinde yaptırmak için gittim.pıhtılaşma 15 günde çıktı.diğeride kanda preferik kromozom analizi.5 ay gün attılar nerdeyse.ağustosta yaptırcam kromozom analizini.özelde maliyetli oluyormuş oyüzden.olumsuz sonucu alır almaz gitmiştim.şimdi Ağustos'ta yaptırcam.valla ben duyduğum ne varsa doktor istemesede yaptırıyorum.burdaki doktor benden rahim filmi bile istemedi.ama onuda yaptırdım.ilk denemem kayserideydi.2.si rapor alamazsamFulya'da Erbil bey yoksa umut tüp bebekte yaptırcam.oyüzden her iki tarafada bakıyorum şuan.ağustostada 3 yıllık evli oluyorum.rapor alabilirmişiZ onu bekliyorum şuan hemde gözlemliyorum açıkçası burdan.sonuçta okadar maddi ve manevi Açıdan yıpranıyoruz.şansa atmamak Lazım bazı şeyleri.

Birde taze transfermi yapıldı sana? Benden 23 yumurta toplandı ve 2 embriyo kaldı 2.side taze transfer oldu.belki birini dondurabilirdik diyo doktorum sonuç olumsuz olduktan sonra.ilk tedavide ztn herşeyi tam bilmediğin için.böyle oldu işte CNM.ama şimdiki bilgim olsa tabiki doktor düşünmeden ben derdim tekini donduralım.rahim hazır olamamış olabilir belkide.belkide buyüzden oldu olumsuzluk

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki 23 de 2 kalıp birini dondursaydik diyen doktora bir daha gitmeni tavsiye etmem.

Canım ne yaptın? Buraya pek giremiyorum artık.
Cnm 3.deneme icin gorusmeye gitmistik klinige eşimin fsh yüksek testesteronu düşük cikti yine.Tansel beyde bu değerlerle ameliyat olmaz.ilk önce bunları normale getirmemiz lazım dedi su an igne kullaniyor ağustos 15 gibi iğneler bitiyor tekrar test yapılacak çıkan sonuca göre bakılacak.

Kizlar cumartesi yumyumlar toplandi sali gunu kac tane ucuncu gune kaldi haber vercekler insallah hayirlisi olsn hakkimzda

Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bi arkadaşım da 3 ay ilaç kullandırarak eşinin spermini 100 binden 1 milyona çıkarmıştı. Şimdi bebekleri 9.5 aylık oldu. Darısı hayırlısı tez vakitte sizin de olsun.
Kizlar cumartesi yumyumlar toplandi sali gunu kac tane ucuncu gune kaldi haber vercekler insallah hayirlisi olsn hakkimzda
Hakkında hayırlısı olsun.
Allah hepinizi ilk denemenizde hayırlı, sağlıklı evlat sahibi anne yapsın.

Bu benim ucuncu denemem insallh busefer kavusurum kadir gecemiz mubarek olsn arkdaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…