Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Tebrik ederim cnm bu güzel kandil gününde böylesine güzel bir haber almissin Allah sağlıkla kucağınada almayi nasip etsin.darisi bize inşallah..

hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.

Gözüaydin canım Rabbim tamamına erdirsin şu mübarek gecede dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla, hayırlısiyla kucağıniza almayı nasip etsin.

Canım benim eşimin spermi dışarı atan kanalı hiç yoktu. Sonuç 0 dı. Ameliyatla 5 tüp alındı. Ilk olumsuz denemeden sonra merkez araştırıyordum. Bi yer kan sonuçlarınız iyi değilken ameliyat olmuşsunuz dedi. Çok üzülmustum. Kalan spermleri bahçeciye taşıttik. Çok şükür bi oğlum var biliyorsun. Erbil bey benden yumurta toplanirken eşime hazırlıklı ol,eğer iyi sperm çıkmazsa tekrar ameliyat gerekebilir demişti. Çok şükür gerek kalmadı. Inşallah sizde kaliteli ve yeterli spermleri bulup evlat sahibi olursunuz.

Ayy cokk sevindim canim benimm...erbil hocayla allh izin verirse bi mutlu son daha olcqkk isaalhhh..eskilerden bi ben yaziyom buraya kimseler kalmadi..zamanim izin verdikce hep gitip mutlu hbr okuycam...

Arkadslar.merhaba bisi daniscm size arkdasim erbil beye gecmek istiyo fakat onlarda genetik sorun var hic transfer asamasina gelemediler bana pgt sordu chg sordu bnlar arasindaki fark ne bide nerde yapilioms bilen varmi

Çok sevindim canım allah kucağına almayı masip etsin inşallah yasemin vardı birde onunda sonucunu merak ediyorum inşallah güZel haber almıştırda naAr olmasın diye söylemiyordur

Arkadslar.merhaba bisi daniscm size arkdasim erbil beye gecmek istiyo fakat onlarda genetik sorun var hic transfer asamasina gelemediler bana pgt sordu chg sordu bnlar arasindaki fark ne bide nerde yapilioms bilen varmi

Canım bununla ilgili olarak Erbil beyle bi görüşsünler zaten o 'da Necati beye yönlendirecektir muhakkak. Benimde kuzenimde aynı sorun vardı.Defalarca Memorialde denemişlerdi ama burada Genetik testleri vs.. hepsi yapıldı ve tedavisi ona göre uygulandı. Çok şükür o'da hamile şu anda. O nedenle kesinlikle görüşsünler derim bende.

Bu arada senin yumuşlar ne alemde?

Oda memorialda ama sikilmis ordan randevu alcakti erbil beye bugun almistr
Benm yumuslar bugun donduruldu 7 tane kalan dokuz tane de birazdaha bekletilip ii olan olursa dondrulcakms banada haber verceklermis

Canım üst mesajda cevap yazdım ama alıntı görünmüyor. Yukardaki mesajın yarısı senin için :)
Anladım cnm mesajı görünce :) inşallah tabiki Allahtan ümit kesilmez ama ne bileyim.karamsarliga kapılmadan da edemiyorum.Allah oğluna sizinle birlikte sağlıklı güzel günler nasip etsin cnm

Allah tamamına erdirsin kucagina almayı nasip etsin inşallah bize de dua et dua bekleyen tum tedavi goren arkadaslarla birlikte bizimde sonucumuz pozitif olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…