- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.681
gözünüz aydın olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah.hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
benim de transferim temmuz sononda olacaak. şistanbulda nerde kalabiliriz acaba?hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bi arkadaşım da 3 ay ilaç kullandırarak eşinin spermini 100 binden 1 milyona çıkarmıştı. Şimdi bebekleri 9.5 aylık oldu. Darısı hayırlısı tez vakitte sizin de olsun.
amin inşallah cnm.ama bizde Sperm 3/5 adet o sayılar bizim için hayal artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun biz elimizden geleni yapıyoruz.
Hakkında hayırlısı olsun.
Allah hepinizi ilk denemenizde hayırlı, sağlıklı evlat sahibi anne yapsın.
Tebrik ederim cnm bu güzel kandil gününde böylesine güzel bir haber almissin Allah sağlıkla kucağınada almayi nasip etsin.darisi bize inşallah..hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Gozun aydiiin cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin insallahhanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Gözünüz Aydın çok şükür.darısı Başımıza inşhanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla, hayırlısiyla kucağıniza almayı nasip etsin.hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Canım üst mesajda cevap yazdım ama alıntı görünmüyor. Yukardaki mesajın yarısı senin için :)Tebrik ederim cnm bu güzel kandil gününde böylesine güzel bir haber almissin Allah sağlıkla kucağınada almayi nasip etsin.darisi bize inşallah..
Ayy cokk sevindim canim benimm...erbil hocayla allh izin verirse bi mutlu son daha olcqkk isaalhhh..eskilerden bi ben yaziyom buraya kimseler kalmadi..zamanim izin verdikce hep gitip mutlu hbr okuycam...hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Çok sevindim sağlıkla kucağına almanı dilerimhanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Çok sevindim canım allah kucağına almayı masip etsin inşallah yasemin vardı birde onunda sonucunu merak ediyorum inşallah güZel haber almıştırda naAr olmasın diye söylemiyordurhanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
hanımlar merhaba, 2. denememde bugün pozitif sonuç aldım hamileyim bin şükür.. Rabbim isteyen herkese versin Erbil beyden vazgeçmeyin o kesinlikle doğru tercih.
Arkadslar.merhaba bisi daniscm size arkdasim erbil beye gecmek istiyo fakat onlarda genetik sorun var hic transfer asamasina gelemediler bana pgt sordu chg sordu bnlar arasindaki fark ne bide nerde yapilioms bilen varmi
Oda memorialda ama sikilmis ordan randevu alcakti erbil beye bugun almistrCanım bununla ilgili olarak Erbil beyle bi görüşsünler zaten o 'da Necati beye yönlendirecektir muhakkak. Benimde kuzenimde aynı sorun vardı.Defalarca Memorialde denemişlerdi ama burada Genetik testleri vs.. hepsi yapıldı ve tedavisi ona göre uygulandı. Çok şükür o'da hamile şu anda. O nedenle kesinlikle görüşsünler derim bende.
Bu arada senin yumuşlar ne alemde?
Anladım cnm mesajı görünce :) inşallah tabiki Allahtan ümit kesilmez ama ne bileyim.karamsarliga kapılmadan da edemiyorum.Allah oğluna sizinle birlikte sağlıklı güzel günler nasip etsin cnmCanım üst mesajda cevap yazdım ama alıntı görünmüyor. Yukardaki mesajın yarısı senin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?