Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadslar.merhaba bisi daniscm size arkdasim erbil beye gecmek istiyo fakat onlarda genetik sorun var hic transfer asamasina gelemediler bana pgt sordu chg sordu bnlar arasindaki fark ne bide nerde yapilioms bilen varmi

Pgt embriyolara yapılan genetik Tanı bazı kromozom bozukluklarını saptamak için KULLANILIYOR.embriyonun kalitesini ,ztn o tarz sorun olan kişilere mutlaka yapıyorlardır bence.ve pgt 2 yöntemden biriyle Yapılıyor fish ve Cgh olmak üzere fish yöntemine göre Cgh yönteminin daha iyi olduğu söyleniyor.yani Pgtnin bir çeşidi diye biliyorum,bahçecide var diye biliyorum CNM.

Cook tesekkur ederim arkdasim karar verdi gelicek erbil beye okdar anlattimki dayanamadi

Merhaba size de iyi bayramlar
12.haftaya kadar jel coraspin B12 ve diger kullanılan ilaçlar devam.12.haftada elevit ve Omega dışında diğerleri bırakılıyor. Benim troid ilacimda var ek olarak

Gecen sene tam bu zamanlar acabq bebrgim olcak mi diye dusunurken..cumartesi doguma gidoyorim..tam bugundu erbil hocayla tanismamiz..odaya girisini hatirliyotum..beni teselli edisini..umudunuzu asla yitirmeyin arkadaslar ve hep bu siteyi aktif tutalim ben baslarken burdaki arkafaslar o kadar yardimci oldularki srvgili doktorumu buldum ben..dualatinizi eksik etmeyin..brnde dogimdq hepiniz icin edicem..allahim herkezi bebek sahibi yapsin..

Ayyy canım Allah yardımcın olsun.. Dualarında unutma canım beni.. Güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum

Canim benim duygularini cok guzel anlatmissin. mutlu sona az kaldi. Beni de erbil beye yonlendirdigin icin ,guc kuvvet verdigin icin cok tesekkur ederim.adin gibi derman oldun. Istanbul benim icin bir hayaldi sayende adim attim, su an yoldayim muayemeye gidiyorum. Benim icin sonuc ne olursa olsun erbil hoca en iyisi. Dogumda Allah kolaylik versin. Dualarinda olmak dilegiyle...

Dermancım Allah yardımcın olsun.Benim tüp bebek koçum :) Evlatlarınla eşinle bir ömür sağlık ve mutluluk sizinle olsun.Ctesi dualarım seninle

Canım Allah sağlıkla, hayırlarla, analı-babali büyütmeyi nasip etsin. Ben de hamileyken gidiyordum bu sayfaya. Zaman çabuk geçiyor. Oğlum 13 aylık oldu bile. Inşallah tüm arkadaşlara da Allah nadip eder ve doğum haberlerini alırız.

Arkadaşlar şimdi eskilere baktım. Konu 2012 de açılmış ama 2014 te canlandıran sizlermissiniz. Ben de 12. sayfada 7 aylık hamileyken katılmışim. Artık eskisi gibi giremiyorum. Yasemin ve nisann83 doğumdan sonra sizden pek haber alamadım. Bebekleriniz büyüdü mü?Mervettin ara vermiştin tedaviye, sen neler yapıyorsun.

Bende hep eskileri okuya okuya gelmiştim bu sayfaya :) Yazdığın isimlerde roman kahramanı gibi aklımda.Ama mervettinde olumlu olmamışmıydı sanki? Ben mi öyle hatırlıyorum acaba bilemedim şimdi.

Bende hep eskileri okuya okuya gelmiştim bu sayfaya :) Yazdığın isimlerde roman kahramanı gibi aklımda.Ama mervettinde olumlu olmamışmıydı sanki? Ben mi öyle hatırlıyorum acaba bilemedim şimdi.
Olumsuz oldu canım. Kimyasal gebelik gibi aklımda kaldı. Inşallah hepsinden haber alırız.
Seninde az kalmış. Çok ağırlasmadan genel hazırlıkları tamamlamani tavsiye ederim. Benim kimsem yoktu. Önce bi 6 ay olsun diye bekledik. Derken sonunda eşimi alışverişe gönderdiğim günler oldu. Annemler Ankaradan yolladilar . Neyseki sonu güzel oldu.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Analı-babali büyütürsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…