- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.701
Arkadslar.merhaba bisi daniscm size arkdasim erbil beye gecmek istiyo fakat onlarda genetik sorun var hic transfer asamasina gelemediler bana pgt sordu chg sordu bnlar arasindaki fark ne bide nerde yapilioms bilen varmi
Cook tesekkur ederim arkdasim karar verdi gelicek erbil beye okdar anlattimki dayanamadiPgt embriyolara yapılan genetik Tanı bazı kromozom bozukluklarını saptamak için KULLANILIYOR.embriyonun kalitesini ,ztn o tarz sorun olan kişilere mutlaka yapıyorlardır bence.ve pgt 2 yöntemden biriyle Yapılıyor fish ve Cgh olmak üzere fish yöntemine göre Cgh yönteminin daha iyi olduğu söyleniyor.yani Pgtnin bir çeşidi diye biliyorum,bahçecide var diye biliyorum CNM.
Tamamdır, çok çok teşekkür ederim yanıtınız içinMerhaba size de iyi bayramlar
12.haftaya kadar jel coraspin B12 ve diger kullanılan ilaçlar devam.12.haftada elevit ve Omega dışında diğerleri bırakılıyor. Benim troid ilacimda var ek olarak
Tamamdır, çok çok teşekkür ederim yanıtınız için
Ayyy canım Allah yardımcın olsun..Gecen sene tam bu zamanlar acabq bebrgim olcak mi diye dusunurken..cumartesi doguma gidoyorim..tam bugundu erbil hocayla tanismamiz..odaya girisini hatirliyotum..beni teselli edisini..umudunuzu asla yitirmeyin arkadaslar ve hep bu siteyi aktif tutalim ben baslarken burdaki arkafaslar o kadar yardimci oldularki srvgili doktorumu buldum ben..dualatinizi eksik etmeyin..brnde dogimdq hepiniz icin edicem..allahim herkezi bebek sahibi yapsin..
Canim benim duygularini cok guzel anlatmissin. mutlu sona az kaldi. Beni de erbil beye yonlendirdigin icin ,guc kuvvet verdigin icin cok tesekkur ederim.adin gibi derman oldun. Istanbul benim icin bir hayaldi sayende adim attim, su an yoldayim muayemeye gidiyorum. Benim icin sonuc ne olursa olsun erbil hoca en iyisi. Dogumda Allah kolaylik versin. Dualarinda olmak dilegiyle...Gecen sene tam bu zamanlar acabq bebrgim olcak mi diye dusunurken..cumartesi doguma gidoyorim..tam bugundu erbil hocayla tanismamiz..odaya girisini hatirliyotum..beni teselli edisini..umudunuzu asla yitirmeyin arkadaslar ve hep bu siteyi aktif tutalim ben baslarken burdaki arkafaslar o kadar yardimci oldularki srvgili doktorumu buldum ben..dualatinizi eksik etmeyin..brnde dogimdq hepiniz icin edicem..allahim herkezi bebek sahibi yapsin..
Gecen sene tam bu zamanlar acabq bebrgim olcak mi diye dusunurken..cumartesi doguma gidoyorim..tam bugundu erbil hocayla tanismamiz..odaya girisini hatirliyotum..beni teselli edisini..umudunuzu asla yitirmeyin arkadaslar ve hep bu siteyi aktif tutalim ben baslarken burdaki arkafaslar o kadar yardimci oldularki srvgili doktorumu buldum ben..dualatinizi eksik etmeyin..brnde dogimdq hepiniz icin edicem..allahim herkezi bebek sahibi yapsin..
Allah sevdikleriyle birlikte buyutmeyi nasip etsin insallah çok sevindim. Darısı bize ve tum isteyenlere insallah :)kızlar Derman doğum yapmış az önce aradım annesiyle konuştum bebeklerde gayet iyiymiş bilginiz olsun istedim :) darısı başımıza..
eyagmur@bahceci.comMERHABA KIZLAR.BANA ERBIL BEYIN NUMARASINI VE MAILINI YAZA BILIRmisiniz.lutfen.
0532 723 11 96
Tesekkurler0532 723 11 96
Canım Allah sağlıkla, hayırlarla, analı-babali büyütmeyi nasip etsin. Ben de hamileyken gidiyordum bu sayfaya. Zaman çabuk geçiyor. Oğlum 13 aylık oldu bile. Inşallah tüm arkadaşlara da Allah nadip eder ve doğum haberlerini alırız.Gecen sene tam bu zamanlar acabq bebrgim olcak mi diye dusunurken..cumartesi doguma gidoyorim..tam bugundu erbil hocayla tanismamiz..odaya girisini hatirliyotum..beni teselli edisini..umudunuzu asla yitirmeyin arkadaslar ve hep bu siteyi aktif tutalim ben baslarken burdaki arkafaslar o kadar yardimci oldularki srvgili doktorumu buldum ben..dualatinizi eksik etmeyin..brnde dogimdq hepiniz icin edicem..allahim herkezi bebek sahibi yapsin..
Yasemin seninkini cok merak ediyorum. Cunku seninle ayni yoldan gidiyorum ben de. Doktorum Erbil Yagmur, toplama sonrasi ilk reglinin ikinci gunu kontrol sonrasinda da transfer insallah. Senin de ilerleyisin bu sekildeydi di mi? Toplama sonrasi hmn transfer yapilmadi sana da di mi cnm?
Aaaa Bende cumartesi gideceğimm kontolee
evet canım yaa ben başında olmama rağmen karnımın içi sızlıyo.. dediğin gibi dr umuza güveniyorum ama. Alalhın dediği olur.. kaç yumurtan gelişmiş söylüyormu kontrollerde ? salı gittiğimde hiç bişi demedi. başladık vs. dedii. ilaçalrı söyledi çıktı :)bişey anlamadım
Bizede aynısını söyledi . transferi hemen yapmayacakmış.. Bi bildiği vardır elbet . merkezin en çok çocuk sahibi yapan dr u...
kaç günde yumurta toplama aşamasına gelsiniz cnaım. ben çalışıyorumda ona göre hesaplıyım günümü izin alması sorun
Arkadaşlar şimdi eskilere baktım. Konu 2012 de açılmış ama 2014 te canlandıran sizlermissiniz. Ben de 12. sayfada 7 aylık hamileyken katılmışim. Artık eskisi gibi giremiyorum. Yasemin ve nisann83 doğumdan sonra sizden pek haber alamadım. Bebekleriniz büyüdü mü?Mervettin ara vermiştin tedaviye, sen neler yapıyorsun.Evet tatlım yumurtam toplandıktan sonra ilk adetin 2. günü bantlara başladım. 9. gün kontrolde 3 gün sonra transferimizi yapıyoruz dedi. Yani transferim geçen hafta çarşamba akşam 5 de yapıldı. Şu anda 10. günüm ve 17 nisan test günüm. Umarım seninde herşey yolundadır.
Arkadaşlar şimdi eskilere baktım. Konu 2012 de açılmış ama 2014 te canlandıran sizlermissiniz. Ben de 12. sayfada 7 aylık hamileyken katılmışim. Artık eskisi gibi giremiyorum. Yasemin ve nisann83 doğumdan sonra sizden pek haber alamadım. Bebekleriniz büyüdü mü?Mervettin ara vermiştin tedaviye, sen neler yapıyorsun.
Olumsuz oldu canım. Kimyasal gebelik gibi aklımda kaldı. Inşallah hepsinden haber alırız.Bende hep eskileri okuya okuya gelmiştim bu sayfaya :) Yazdığın isimlerde roman kahramanı gibi aklımda.Ama mervettinde olumlu olmamışmıydı sanki? Ben mi öyle hatırlıyorum acaba bilemedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?