Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım bende de garip bi rahatlık var..Hep düşünüyorum onu alayım bunu alayım ama üç beş tulum, body vs.. onun dışında bir şey aldığımda yok. Görümcemin torunundan oldukça yüklü bir miras kalacak bize..Biraz da ona güveniyorum. Sonra eksik olursa da alırız herhalde...Tek eksik olmasın mutlaka olsun diyeceğim şey pompa ve mecbur almam gereken bakım seti ( Şampuan,pişik kremi vs..)

Maşallah canım..13 ay..Rabbim cumlemizin evlatlarını anasına babasına bağışlasin inş.bir mucizeydi,Yüce Rabbim nasip etti şükürler olsun.. Benimde ikizlerim 3 aylık oldular bile:) Allahım bu kosturmaca yı tüm kullarına nasip etsin.. Sizleri takip edip umutlanirdik..inş isteyen tüm ark. Da tez vakitte kavuşurlar yavrularına

Aminnn inşallah canım Allah bizede göstersin

Ayyy canım çok sevindim :)Ne güzel haber. 3 ay olmuşlar yaa. Maşallah onlara :) Allah sağlıkla anali-babali büyütmeyi nasip etsin. Ikiz bakımı çok zordur ama Allah gücü ve sabrı veriyor sanırım. Allah yardımcın olsun.
Face te yağmurla atan kalpleri de takip etmeye başladım. Burası ilk göz ağrım tabi ki ama orda da güzel paylaşımlar var.

Pisik olursa sudokremi tavsiye ederim. Desitin alma, hem daha az etkili hem kötü kokuyor. Eski püskü lekeli deme verilen kullanılmış kıyafetleri al. Yoksa sık sık makine açmak zorunda kalıyorsun. Ilk zamanlar için kafadan giymeli değil yandan çıtçıtlı kıyafetlerden al. Giydirip çıkarmak kolay oluyor. Kıyafetlerin üstündeki aylara ve yaşa aldanma. Giydirmeye çalıştığım da küçük gelen kıyafetler oldu. Lansinoh göğüs kremi ve pedi aldım cok memnun kaldım. Doğuma gitmeden 1 hafta önce günde 1 kere göğsüne sür. Göğüs ucu temizleniyor, lekelerde gidiyor. Ilk zamanlar her emmeden sonra sür. Çok şükür hiç yara olmadım. Süt saklama poşeti mde Lansinoh tu. Bunlarda bana başkasından kaldı. Kendim olsa ne alırdım bilmiyorum ama memnun kaldım.
Sormak İstediğin bişeyler olursa yaz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Canım teşekkür ederim. Benimde ikinci çocuk olmasından dolayı aklımda kalanlar var ama 10 yıl geçmiş üzerinden..Bir çok şeyde değişti elbette.Sebamed'in setini aldım bugün bende kızımda kullanmıştım memnundum diye yine aynı aldım. Avent'in süt sağma makinesini kullanmıştım o zaman yine ihtiyacım doğrultusunda kullanırım diye düşünüyorum. Garmastan diye bir krem göğüs ucu için kullandım o'da iyi idi. Bir defa sol göğsüm yara olmuştu ama fazla sorun olmadan toparlamıştım hemen.
Bakalım hazırlıklar heyecanlı güzel işler bunlar :)

canım yaa sizde o kadar oldu demek..Senin için oldukça zorlu 3 ayı geride bıraktın inşallah daha düzenli olur bundan sonrası bebeklerin için:)

Ne güzel 2. çocukmus. Darısı bizlere inşallah. .. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
ben de bu grup sayesinde erbil beyi bulmuştum
Canım sen hangi aşamadaydin. Ben hem bebek hem iş derken ara sira girebiliyorum. Seni biliyorum ama aklımda pek kalmadı

Evet canım,ikiz bayağı zor..Rabbim yardım ed iyor.Rabbim hepimize evlatlarimuza sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin inş.bende ordayim canım.. Menekseyle arka arkaya devam etti hamileliğimiz..çok şükür bugünümuze

canım yaa sizde o kadar oldu demek..Senin için oldukça zorlu 3 ayı geride bıraktın inşallah daha düzenli olur bundan sonrası bebeklerin için:)
Evet,zaman çok hızlı.. Ama hamileligin tadı çok başkaymis..evlat sevgisi ömrümde yasayabilecegim en yüce duygu.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

Bu arada pisiik için zeytinyağını tek gecerim.sudokrem falan yalan..bi de geçiyorsa bez degisikligi

Canlarim Erbil bey ilk dafa gorushde yenidenmi rahi fimini cektirmek istiyor ben 2012yilda cektirmisdim.harda cektiriyorkach fiyata lutfen soyleyin

Canım Erbil bey yeniden rahim filmi isteyecek. Fulya açık emar a yönlendiriyor. Onlarin cihazlari daha yeni oldugu icin daha detayli oluyormuş. 350 tl ve hic ağrı olmuyor.
Canlarim Erbil bey ilk dafa gorushde yenidenmi rahi fimini cektirmek istiyor ben 2012yilda cektirmisdim.harda cektiriyorkach fiyata lutfen soyleyin

Zaman nasılda geçiyor daha dün gibi burada ki yazismalarinizi tedavi süreçlerini anlatislarinizi hatırlıyorum şimdi o zamanlardan kalan herkes bebislerine kavuştu maşallah.Erbil beye giden herkes er geç bebek sahibi oluyor nasıl güzel bir insan iyi ki onu tanımışiz.insallah banada onun vesilesiyle evlat sahibi olmak nasip olur

Arkadaslar çok çok şükürler olsun ALLAH a, Hamileyim. Erbil bey den Allah razi olsun.Tedavi gören arkadaslara ve tum isteyenlere Allah nasip etsin insallah. Hepimiz sağlık la kucagimiza alalim bebeklerimizi...
Tebrikler ederim arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…