- Konu Sahibi merhametli
-
- #5.741
Canım sen Edirne den geliyordun ve geçen Şubat ta tedavi olacaktın, öğretmendin diye hatırlıyorum, ama sonra ne oldu takip edemedim.ben de bu grup sayesinde erbil beyi bulmuştum
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlarada bu güzel duyguları tattırsın inşallah.Arkadaslar çok çok şükürler olsun ALLAH a, Hamileyim. Erbil bey den Allah razi olsun.Tedavi gören arkadaslara ve tum isteyenlere Allah nasip etsin insallah. Hepimiz sağlık la kucagimiza alalim bebeklerimizi...
Inşallah. Inşallah senin hakkında da hayırlı zaman gelmiştir ve sende tez vakitte bebeğini kucağına alırsın. Uzun zamandır sende buradasın. Tedavin ne aşamada.Zaman nasılda geçiyor daha dün gibi burada ki yazismalarinizi tedavi süreçlerini anlatislarinizi hatırlıyorum şimdi o zamanlardan kalan herkes bebislerine kavuştu maşallah.Erbil beye giden herkes er geç bebek sahibi oluyor nasıl güzel bir insan iyi ki onu tanımışiz.insallah banada onun vesilesiyle evlat sahibi olmak nasip olur
Haftaya eşim son iğnesini olacak ve hormon testleri yapılacak çıkan sonuca göre bakalım Tansel bey ne diyecek gelişmelerden haberdar ederim cnmCanım sen Edirne den geliyordun ve geçen Şubat ta tedavi olacaktın, öğretmendin diye hatırlıyorum, ama sonra ne oldu takip edemedim.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlarada bu güzel duyguları tattırsın inşallah.
Inşallah. Inşallah senin hakkında da hayırlı zaman gelmiştir ve sende tez vakitte bebeğini kucağına alırsın. Uzun zamandır sende buradasın. Tedavin ne aşamada.
Amin canım inşallah...Dilerim Allahtan en kısa surede sana , bana ve tum isteyenlere bebegini kucağına almayı nasip eder.aminnnnTebrikler ederim arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım sen Edirne den geliyordun ve geçen Şubat ta tedavi olacaktın, öğretmendin diye hatırlıyorum, ama sonra ne oldu takip edemedim.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlarada bu güzel duyguları tattırsın inşallah
Aminnnn canım Inşallah tum kalbimle annelik duygusunu tatmak isteyenlere insallah
Inşallah. Inşallah senin hakkında da hayırlı zaman gelmiştir ve sende tez vakitte bebeğini kucağına alırsın. Uzun zamandır sende buradasın. Tedavin ne aşamada.
kızlar merhaba,Haftaya eşim son iğnesini olacak ve hormon testleri yapılacak çıkan sonuca göre bakalım Tansel bey ne diyecek gelişmelerden haberdar ederim cnm
Agri olmasindiye iyne vurulmuyormu?ben 2kezdusukoldum.hangi muayineler oluyor?adetin kacinci gunu hangi testler yoklaniyorCanım Erbil bey yeniden rahim filmi isteyecek. Fulya açık emar a yönlendiriyor. Onlarin cihazlari daha yeni oldugu icin daha detayli oluyormuş. 350 tl ve hic ağrı olmuyor.
Merhaba benyurt disinnangelecem.sizden sormak istwrdim hangi tesrler yaptirir Erbilbey bende dusukler oluyor.adetin hangigunu getmek lazik.seker tahlileri mac fiyat ba onnanfarkli hangi testlerva kac fiyat tuturRandevunu ara erkene alabilirler tel ac saat 10 a aldir hemen rahim fil i ici. Radyomara yonlendiriyo zaten taksiyle 5 dk surmuyo 10 dk da rahim filmi cekiliyo bahcrcinin hemen yaninda ist cerahi gast var ordn da ka. Alip horm istiyo zaten hemen cikmiyo o tahkil o arada seker yukl yaparlar gittiginde kendi sehrindede yaptirabilirsin srker yuklemesini ben yaptirdim srkeri begenmedi tekrar mersinde taptirdim zonra telefinda kinustuk.yetisir zaten sana ne zama. Donucen diye soruyo ona gore hizlandirir. .
Agri olmasindiye iyne vurulmuyormu?ben 2kezdusukoldum.hangi muayineler oluyor?adetin kacinci gunu hangi testler yoklaniyor
bana neden Hicran hanim adetin bitdiyin gun dedi?Erbil beyi aradim telefonu acmiyor.telefona asistenti cevap veriyor.bana adetin bitdiyi zaman dedi gel.ban 3gunluk qala bilecem.rahim filmi adet bitdiyi zaman cekilir.seker tahlilleri ucreti ne kadar?hangi testler yapilirCanım rahim filmi cektirecegin zaman iğne vurmuyorlar ama hic acı olmuyor. Bahceciye cok yakın 1 saat icinde sonucu alıyorsun. Daha once yaptırmış olduğun tum testleri yaninda götür. Reglinin 2. Gunu tedaviye başlıyorsun
benim tahlillerim 200 lira tutmustu.bana neden Hicran hanim adetin bitdiyin gun dedi?Erbil beyi aradim telefonu acmiyor.telefona asistenti cevap veriyor.bana adetin bitdiyi zaman dedi gel.ban 3gunluk qala bilecem.rahim filmi adet bitdiyi zaman cekilir.seker tahlilleri ucreti ne kadar?hangi testler yapilir
Canım tedavi yani yumurta toplamaya baslama adetin 2.günü başlıyor. Sen öncelikle rahim filmi cektirecegin icin sana adet bittikten sonra demistir. Adet bittikten sonra 1 hafta içinde rahim filmi cektirebilirsin ucreti 350 tl. Seker tahlilini ve hormon testlerini bizim anlaşmalı kurum karşıladı ama sanıyorum 150 tl civarinda tutar sadece tahmin ediyorumbana neden Hicran hanim adetin bitdiyin gun dedi?Erbil beyi aradim telefonu acmiyor.telefona asistenti cevap veriyor.bana adetin bitdiyi zaman dedi gel.ban 3gunluk qala bilecem.rahim filmi adet bitdiyi zaman cekilir.seker tahlilleri ucreti ne kadar?hangi testler yapilir
Esimi yoxlayacaqmi?spermoqram testinin fiyatini biliyirmusun canimCanım tedavi yani yumurta toplamaya baslama adetin 2.günü başlıyor. Sen öncelikle rahim filmi cektirecegin icin sana adet bittikten sonra demistir. Adet bittikten sonra 1 hafta içinde rahim filmi cektirebilirsin ucreti 350 tl. Seker tahlilini ve hormon testlerini bizim anlaşmalı kurum karşıladı ama sanıyorum 150 tl civarinda tutar sadece tahmin ediyorum
Canım esinin sadece sperm testlerini inceleyecektir. Bizim anlasmali oldugumuz kurum ödediği icin ben fiyati bilmiyorum ama oda 100 ile 150 tl arasında degisiyor gidecegin hastaneye bağlı fiyat konusu ama bu fiyatlari geçmezEsimi yoxlayacaqmi?spermoqram testinin fiyatini biliyirmusun canim
Canim benimde olmustu 3 yumurta toplandı ama hicbiri dollenmedi. Sonra tektar ilac iğne yaninda hapta verdi ve ilk defa 7 yumurta oldu ve 5 tanesi hem dollendi hem bolundu ve şuan cok sukur hamileyim cok zor gunler gecirdim çok uzuldum çok agladim hic bir zaman hamile kalamiyacagim sandım ama cok sukur Allaha sonsuz teşekkürler ve tabiki erbil bey inan guven ne diyosa yap bak goreceksin sende hamile kalacaksin insallah hepimiz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz insallah canim sakın kendini birakma topla kendini bak goreceksin bebeklerin sana gelecekkızlar merhaba ben de erbil beyin hastasıyım bu ay tüp bebek için tedaviye başladık.Dün yumurta toplama işlemim gerceklesti 5 yumurtamın toplandığını söylediler.Bu gün mekezden aradılar olgunlaşmış yumurtanız olmadığı için dölleme yapamadık dediler bu durumla karşılaşan var mı moralim çok bozuldu
Canim benimde olmustu 3 yumurta toplandı ama hicbiri dollenmedi. Sonra tektar ilac iğne yaninda hapta verdi ve ilk defa 7 yumurta oldu ve 5 tanesi hem dollendi hem bolundu ve şuan cok sukur hamileyim cok zor gunler gecirdim çok uzuldum çok agladim hic bir zaman hamile kalamiyacagim sandım ama cok sukur Allaha sonsuz teşekkürler ve tabiki erbil bey inan guven ne diyosa yap bak goreceksin sende hamile kalacaksin insallah hepimiz sağlıklı bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz insallah canim sakın kendini birakma topla kendini bak goreceksin bebeklerin sana gelecek
Amin canim insallah Allah tum isteyen herkese nasip etsin Canım seni o kadar iyi anliyorum ki insan uzulmez mi tabiki uzulursun ama inan bunlarin hepsi gececek ayni seyleri yasadim bu arada bol bol su ic su yumurta kalitesinden tut da bebegin tutunmasina kadar cok faydaliymis bilgin olsun sut urunlerini de ihmal etme ozellikle kadinlar her sabah 1 bardak sutun icine 2 ,3 kasik keçiboynuzu pekmezi karıştırıp icerse kaliteli yumurtalari olurmussağ ol canım inşallahh rabbim hayırlısı ile nasip eder .
Allah sana da bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. insan üzülmekten kendini alamıyor işte
Amin canim insallah Allah tum isteyen herkese nasip etsin Canım seni o kadar iyi anliyorum ki insan uzulmez mi tabiki uzulursun ama inan bunlarin hepsi gececek ayni seyleri yasadim bu arada bol bol su ic su yumurta kalitesinden tut da bebegin tutunmasina kadar cok faydaliymis bilgin olsun sut urunlerini de ihmal etme ozellikle kadinlar her sabah 1 bardak sutun icine 2 ,3 kasik keçiboynuzu pekmezi karıştırıp icerse kaliteli yumurtalari olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?