Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Tam 1 hafta sonra oluyorsun.en gec 10 gun diyorlar.

Kizlar facebook takı grubu bulamıyorum , bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?

Kizlar facebook takı grubu bulamıyorum , bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?
cnm gruba ekli birinin seni faceden eklemesi gerekiyor daha sonra grup yöneticilerine söylüyoruz onlar onaylıyorlar böylelikle gruba katılmış oluyorsun başka türlü katılamazsın.

merhaba ben de erbil beyin hastasıyım artık faceteki sayfanıza kaydolmam için birinin beni eklemesi gerekmiş sanrım yardım eder misiniz

merhaba ben de erbil beyin hastasıyım artık faceteki sayfanıza kaydolmam için birinin beni eklemesi gerekmiş sanrım yardım eder misiniz
tabiki ad ve soyadını söylersen faceden bulup eklerim seni daha sonra grup yöneticilerine söylerim onaylarlar.

Merhaba kizlar,
Ben de Erbil Bey de tedavi goruyorum.
Ikinci denemem, ilki baska dr da olmustu.
Erbil Bey de tedavi olupta embriyolarina cgh testi ve era testi yaptiracaklar var mi aranizda?

Merhaba kizlar,
Ben de Erbil Bey de tedavi goruyorum.
Ikinci denemem, ilki baska dr da olmustu.
Erbil Bey de tedavi olupta embriyolarina cgh testi ve era testi yaptiracaklar var mi aranizda?
Meraba ben era testi yaptırdım cgh nedir bilmiyorum. Era sonucu başka gün çıktı benim martta kismetse gidicem istanbula .benim 3 kez transfer oldu bunda inşallah olur .

Meraba ben era testi yaptırdım cgh nedir bilmiyorum. Era sonucu başka gün çıktı benim martta kismetse gidicem istanbula .benim 3 kez transfer oldu bunda inşallah olur .
Merhaba,
Insallah tutar transferiniz. Az kalmis transferinize
Cgh te embriyolarda genetik bir sikinti olup olmadigina bakiyorlar. Tekrarlayan tup bebek ya da dusuklerde tercih ediliyor. Benim bir tup bebek denemem oldu fakat Erbil Bey embriyolarim kaliteli olmasina ragmen tutunmadigi ve biraz da yasimdan oturu embriyolara genetik test yapmak istedi.
Bana da era onerdi. Ilki tutmayinca benim psikolojim baya bozuldugu icin mumkun oldugunca sansa birakmadan is yapalim dedi.
Peki era testi icin ne zaman rahimden ornek aliniyor? Ve anestezili mi yaptirdiniz bilmihorum ama anestezisiz yaptirdiysaniz cok can yakici bi islem mi?
Sorularimla bunaltmiyorum umarim. Ama bura disinda soru sorabilecegim bi yer yok maalesef cogumuz gibi.

Anastezi ile yapıldı yumurta toplama işlemi gibi .işlem bittikten sonra çok hafif ağrın olabilir sonra normal hayata dönebilirsiniz hiç zor değil korkma .istediğin soruyu sorabilir sin hiç sıkıntı yok.

Anastezi ile yapıldı yumurta toplama işlemi gibi .işlem bittikten sonra çok hafif ağrın olabilir sonra normal hayata dönebilirsiniz hiç zor değil korkma .istediğin soruyu sorabilir sin hiç sıkıntı yok.
Cevabin icin cok sagol.
Anestezi sonrasi bile agri olduysa anestesiz sikintili gecebilir heralde.
Siz de problem nedir

Cevabin icin cok sagol.
Anestezi sonrasi bile agri olduysa anestesiz sikintili gecebilir heralde.
Siz de problem nedir
Erkek kaynakliydi başta sperm sayısı çok düşük tü .tup bebek yapmak zorundaydik kaliteli embriyo vardı ama bir türlü tutmadı,3 kez denedik doktorum era yapalım dedi bakalım martta istanbula gelicem tekrar bu kez başarabilir inşallah.

Hadi insallah..
Bana da sirf era testiyle basarili sonuc alan cok hastam var, sana da yapmak istiyorum dedi.
Insallah biz de bu testle basarili sonuc alanlardan oluruz.

Canım bu era da transfer günü ay olarak mı gün olarak mı söyleniyor. Era yumurta toplamadan ne kadar zaman sonra yapılıyor, sonuç kaç günde çıkıyor, transfer tarihini nasıl değiştiriyor.

Canım bu era da transfer günü ay olarak mı gün olarak mı söyleniyor. Era yumurta toplamadan ne kadar zaman sonra yapılıyor, sonuç kaç günde çıkıyor, transfer tarihini nasıl değiştiriyor.
Merhaba
Soru bana degil ama ben de era yaptiracagim icin baya arastirdim. Bildigim kadariyla cevaplayayim.
Era testi sonucu o ay ttansfer icin en uygun gunun hangisi oldugunu soyluyor. Erbil Beye diger aylara da referans verir mi diye sordugumda yaklasik 1 - 1,5 sene diger aylar icin de gecerliligi var demisti.
Sonuc zannediyorum 20 gun sonra cikiyor yurtdisina gittigi icin.
Rahimden ne zaman ornek alindigini ben de bilmiyorum.
Mesela cogu kadin icin en uygun transfer zamani opu dan 3. ya da 5. gunken kadinlarin % 25 inde bu farkli olabiliyormus mesela 6. gun gibi.
Biraz karisik yazmissam affola antibiyotikler kafa yapti :))
Siz de era mi yapacaksiniz

Anladım, teşekkürler. Bir daha ki deneme için gerek var mı diye araştırıyorum. Bi arkadaşım 3 kere tüp bebek yaptı, hepside 5 günlük embriyo idi. 4.denemesinde doktora ben 3 günlükken istiyorum dedi. Şimdi ikizleri var. Bu da Era ile ilgili olabilir.

Evet muhtemelen onla alakalidir.
Aslinda hormon degerlerine fln bakarak en uygun gunu secmeye calissalar da bazi kadinlarda fark edebiliyomus.
Tekrarlayan tup bebek basarisizliklarinda oneriliyor. Bana dr israrla onerdi umarim ise yarar. Sizin kacinci denemeniz

Toplamda 4. yü yapacağım. Ama 2. denememden bir oğlum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…